Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από megalopsyxos
Όχι. Ακριβώς επειδή έχω το minimum αίσθημα ευθύνης για τρίτους όσο και για δικούς μου ανθρώπους, θεωρώ τον επαγγελματικό προσανατολισμό και ειδικότερα τον συγκεκριμένο αρκετά σοβαρό ζήτημα για να μην το αναλώσω σε συζήτηση καφενείου όπου όποιος απλώς υπηρέτησε θητεία θεώρησε και τον εαυτό του κατάλληλο να γράψει.
Αν κάποιος με τα συμπεράσματα που αποκομίζει από τέτοιου τύπου συζήτηση τα μεταφέρει σε ένα παιδί με σκοπό να το ενημερώσει...
Μπράβο στον Υπολοχαγό που παρότι ο μόνος σχετικός με το αντικείμενο παρέπεμψε κατ ευθείαν στη προσωπική επαφή.
Ακόμα και σαυτή εγώ στα παιδιά μου είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός για το τι θα μεταφέρω και πως.
|
Τα γραφόμενά απευθύνονται σε γονείς που αγωνιούν για τα παιδιά τους και προσπαθούν να αντλήσουν πληροφορίες από άτομα που ζουν από αυτές τις δουλειές. Το ξαναλέω αντλούν πληροφορίες. Αν που μην πας στην Ευελπίδων γιατί ο Παναγιώτης είπε ότι δεν του αρέσει το καπέλο τους τοτε σαφώς θα κάνουν λάθος. Αν δεν αντλήσουν πληροφορίες από αυτούς που υπηρετούν από που θα τα μάθουν απο εγκυκλοπαίδεια?
Νομίζω ότι δεν γίνεται καφενείο. Βοήθεια προσπαθούμε να προσφέρουμε στους γονείς. Κάτι που θα ήθελα και εγώ όταν ήταν να επιλέξω σχολή. Να μου πουν όχι ένας αλλά πολλοί πως είναι η καθημερινότητά σας.
Αυτό προσπάθησα να κάνω και με συμφορουμίτη που μίλησα τηλεφωνικά.
Θα κρίνει τι είπα και θα αποφασίσει τι θα μεταφέρει στο παιδί του.
Μεγαλόψυχε, δύσκολο ξεδύσκολο, ο γονέας πρέπει να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. Και συλλέγει πληροφορίες για το πως.