View Single Post
Παλιό 21-02-2012, 12:26
Hekima Ο/Η Hekima βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: R1200GS Συνοδηγός
Προεπιλογή Απάντηση: Επιλογή στρατιωτικής σχολής

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από megalopsyxos Εμφάνιση μηνυμάτων
Όχι. Ακριβώς επειδή έχω το minimum αίσθημα ευθύνης για τρίτους όσο και για δικούς μου ανθρώπους, θεωρώ τον επαγγελματικό προσανατολισμό και ειδικότερα τον συγκεκριμένο αρκετά σοβαρό ζήτημα για να μην το αναλώσω σε συζήτηση καφενείου όπου όποιος απλώς υπηρέτησε θητεία θεώρησε και τον εαυτό του κατάλληλο να γράψει.

Αν κάποιος με τα συμπεράσματα που αποκομίζει από τέτοιου τύπου συζήτηση τα μεταφέρει σε ένα παιδί με σκοπό να το ενημερώσει...

Μπράβο στον Υπολοχαγό που παρότι ο μόνος σχετικός με το αντικείμενο παρέπεμψε κατ ευθείαν στη προσωπική επαφή.
Ακόμα και σαυτή εγώ στα παιδιά μου είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός για το τι θα μεταφέρω και πως.

Αν ένιωθες έστω και λίγο υπεύθυνος όσο λες και ήθελες να βοηθήσεις θα μπορούσες να γράψεις ότι και ο Υπολοχαγός. Θα μπορούσες απλά κι ευγενικά να παρέπεμπες στην προσωπική επαφή.
Μάλλον δεν θέλεις καμία επαφή.

Μην έχοντας λοιπόν άλλη βοήθεια παρά μόνο το καφενείο και τους φίλους συμφορουμίτες που μου έστειλαν πμ ή με πήρανε τηλέφωνο για βοήθεια, θα βγάλουμε συμπεράσματα και θα συμβουλέψουμε τα παιδιά μας ανάλογα, μην λυπάσαι τόσο και κυρίως μη βγάζεις εσύ συμπεράσματα για ανθρώπους που δεν γνωρίζεις.

Κράτη τη χολή σου και την υπεροχή σου για να νιώθεις ικανοποιημένος να μοιράζεσαι ότι θέλεις εκεί που θέλεις, από εσένα δεν θέλω καμία πληροφορία και καμία βοήθεια.

Θεώρησε το συγκεκριμένο thread ανάξιο λόγου διαβάσματος και σε παρακαλώ αποχώρησε.
Αν δεν μπορούμε να συνγράφουμε τουλάχιστον ας είμαστε ευγενικοί
Reply With Quote