Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles
Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση?
Αφου στην αγγελία λέει ότι υπάρχει βιβλίο service πως είναι δυνατόν να κάνει μαϊμουδιά ο έμπορος? Δηλαδή πείραξε και το βιβλίο ?
|
Ειναι πολυ απλο να γινει, και αναφερω το εξης:
Εγω πριν ενα μηνα, εβαλα σε αγγελια το αυτοκινητο μου.
Ενα απο τα τηλεφωνα που δεχθηκα, ηταν απο μια μαντρα αυτοκινητων. Μεσα σε ολα, με ρωτησε, αν εχω το περιφημο "βιβλιο σερβις". Του απαντησα πως δεν εχω, γιατι τα κανω ολα εγω (οσα φυσικα δεν χρειαζονται μεγαλα-ακριβα και ειδικα εργαλεια).
Η απαντηση του σε αυτο ηταν... αποστομοτικη!
"Δεν πειραζει που δεν εχεις, θα του δωσουμε ενα εμεις"!!!
(λεγοντας, "θα του δωσουμε..." εννοουσε τον πελατη που ειχε "ψησει" σε περιπτωση που συμφωνουσα και εγω

)
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsatsos
Οι ποιο πολλοι το κανουν.Και εγω πουλησα varadero με 75.000 χλμ.και το ειδα στο car 23.500.  Πολυ σωστη η κινηση του συμφορουμιτη.Και εγω το σκεφτικα να το κανω τοτε αλλα ειναι και λιγο ρισκο. Θα μπορουσε να ισχυριστει ισως οτι ετσι το αγορασε..
|
Εχω κατι φωτογραφιες, που φαινεται και η αφεντομουτσουναρα μου

και το κοντερ της μπεμπας μου, μαζι.

!!!
Οχι για το λογο που λεμε τωρα, αλλα για την τρελα μου

...
Σε μια τετοια περιπτωση (αν μου τυχαινε στην δικια μου μηχανη), θα μου ηταν πολυ χρησιμες, για να του εσκιζα τον κ...λο

!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από spyrval
Μεγάλα παιδιά είμαστε, ο καθένας κρίνει όπως νομίζει. Εγώ διαβάζω το θέμα και πρέπει να αποδεχτώ είτε:
1) ο συγκεκριμένος έμπορος, για τον οποίο πριν μήνες είδα την ίδια καταγγελία από άλλον, δεν γύρισε τα χιλιόμετρα και ο φίλος g.b.spyropoulos είναι ψυχοπαθής ή ανταγωνιστής έμπορος ή έχει προηγούμενα μαζί του ή κάτι άλλο, είτε ότι:
2) ο συγκεκριμένος έμπορος πράγματι γύρισε τα χλμ όπως κάνει η συντριπτική πλειοψηφία από αυτούς. Ο συνάδελφος απλά προειδοποιεί και μάλιστα δίνει και το τηλέφωνό του να τον πάρω αν ενδιαφέρομαι.
Παιδιά αποφάσισα, μην τον δυσφημίζουμε. Ελπίζω βέβαια την επόμενη φορά που π.χ. θα δώσω λεφτά για μηχανάκι και μετά από 3 μήνες δεν το'χω πάρει (όπως έπαθα πριν από 2 χρόνια με τον γνωστό πλέον σε όλους αξιότιμο κύριο της λεωφόρου Αλεξάνδρας ο οποίος ακόμα λειτουργούσε πριν λίγο καιρό που πέρασα) να θέλετε να το αναφέρω, όπως το ίδιο περιμένω και από εσάς. Γιατί νόμοι δεν εφαρμόζονται στο Ελλάντα, μεταξύ μας πρέπει να βοηθιόμαστε. Παραείμαστε ευγενικοί με τους απατεώνες.
|