![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εγώ θα γίνω πολύ πιο συγκεκριμένος. Το Μάϊο του 2008 αγόρασα από κει μια VFR 800 Fi η οποία είχε τα εξής κρυμμένα προβλήματα # καμμένα πηνία αλλά με τίγκα φορτωμένη μπαταρία για να μη φαίνεται # δίσκους που μόλις ξεψάρωνες και πήγαινες να ξεκινήσεις κανονικά κάνανε έκαναν τρομερό ήχο σα καστάνια που ξεγυρίζει. # Ρουλεμάν λαιμού διαλυμένα # στα 100 χλμ έμεινε από αναλώσιμα μίζας και προπάντων ... με μόνο 28000 χιλιομετράκιαααα λέμεεεε καινούγιο το εργαλείο .... Φυσικά τα έφτιαξα όλα αυτά αλλά με τη διαφορά θα μπορούσα α έχω πάρει κάτι σημαντικά νεώτερο και με σαφώς πιο καθαρό ιστορικό. Φυσικά είμαι και γω υπήρξα μέγας πάνιβλαξ που έδειξα εμπιστοσύνη παρόλο που όλα αυτά δε φαινόντουσαν με τη μία αλλά από ότι ξέρω πολύς κόσμος δε τους προτιμάει πλέον. Όλα εδώ πληρώνονται ! |
|
|
|||
|
|||
|
Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση?
Αφου στην αγγελία λέει ότι υπάρχει βιβλίο service πως είναι δυνατόν να κάνει μαϊμουδιά ο έμπορος? Δηλαδή πείραξε και το βιβλίο ? |
|
|
|||
|
|||
|
το γράφει στην αγγελία απο κει και μετα θα δει πως θα το μπαλώσει αφού του έρθει ο ζεστός...
ξεχασα να κανω παραθεση diomiles Last edited by commander; 22-02-2012 at 18:11. |
|
|
|||
|
|||
|
Οι ποιο πολλοι το κανουν.Και εγω πουλησα varadero με 75.000 χλμ.και το ειδα στο car 23.500.
Πολυ σωστη η κινηση του συμφορουμιτη.Και εγω το σκεφτικα να το κανω τοτε αλλα ειναι και λιγο ρισκο.Θα μπορουσε να ισχυριστει ισως οτι ετσι το αγορασε..
|
|
|
|||
|
|||
|
Νταξ....θα μπορουσα να μπω σε λεπτομερειες αλλα τι νοημα εχει?
Το θεμα ειναι οτι εγω το βλεπα στουκαρισμενο-φτιαγμενο το μηχανακι... βαμμενο ασπρο με φιμε ιμιτασιον ζελατινουλα για να ναι μπανικο... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Σωστός ο φίλος!
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν θυμαμαι καλα,ηταν ο πρωτος που επισκευθηκα οταν εψαχνα για μεταχ/νο adv......δεν μπηκα καθολου στην διαδικασια να δω καλα την μηχανη....απ'αυτην την ''μουσουδα'' που αντικρυσα και απο την πολυ κακη αντιμετωπιση,απλα εφυγα......
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
|
|
|||
|