Απάντηση: Απορια σχετικα με τα στιγματα των gps
Παιδια θα ηθελα να ξεκαθαρισω κατι.
Γενικα στη ζωη μου εχω μαθει να σεβομαι τους ανθρωπους και να σεβομαι κι αυτους που ειναι λιιιιγο καλυτεροι απο μενα.
Τον Μανιατη δεν τον ξερω προσωπικα, αλλα βλεπω και διαβαζω οτι εχει γραψει τη δικη του ιστορια στο χωρο του μοτοσυκλετισμου. Δεν ειναι απλα λιιιιγο καλυτερος απο μενα, ειναι αιωνες καλυτερος απο μενα.
Ξεκινησε μια δραστηριοτητα που αξιζει σεβασμου, διοτι τετοιες σχολες δεν υπαρχουν στην Ελλαδα και χρειαζομαστε να υπαρχουν.
Παλια υπηρχε ο Σπανος (και υπαρχει ακομα), τωρα ειναι ο Μανιατης.
Τον συνεργατη του, τον Βασιλη, τον γνωριζω απο το 2004. Τον σεβομαι κι αυτον, γιατι το παιδι ειναι οδηγαρα.
Με το θεμα που ανοιξα δεν τα "εβαλα" με την σχολη του Μανιατη. Κακως καποιοι το πηγαν εκει. Ισως επρεπε να το ξεκαθαρισω απο την αρχη. Ζητησα καποιες εξηγησεις γιατι σβηστηκε το ποστ ενος παιδιου που ειχε ανεβασει την διαδρομη απο το δικο του gps. Ζητησα να μαθω αν αυτο ειναι παρανομο, αν παραβαινει τους κανονες του φορουμ ή της σχολης του Μανιατη. Το παιδι δεν ανεβασε στιγματα που του ειχε δωσει κανεναν επαγγλεματιας. Αν το ειχε κανει αυτο,ναι, θα υπηρχε θεμα.
Εφοσον μου εξηγουσαν οτι αυτο ειναι παρανομο, θα το δεχομουν.
Δεν ειμαι παραλογος ανθρωπος. Ετσι θελω να πιστευω.
Εικασιες και υποθετικες απαντησεις δεν μου φαινονται για λογικες.
Ξεκαθαριζω λοιπον και παλι, οτι δεν εχω απολυτως τιποτα με καμια σχολη, με κανεναν επαγγελματια, σεβομαι τους ανθρωπους που κανουν κατι που δεν μπορω να το κανω εγω και ευχομαι και ελπιζω να συνεχισουν να υπαρχουν στο χωρο, γιατι καλο κανουν σ ολους μας.
Τελος, θα ηθελα να πω οτι θα χαιρομουν να ερχομουν την κυριακη στην βολτα του Μανιατη προς την Αραχωβα, αλλα ισως δεν ειναι πλεον η καταλληλη στιγμη για να το κανω αυτο. Καλα να περασετε λοιπον και με προσοχη.
|