GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Ταξίδια - Συναντήσεις > Χωμάτινες εξορμήσεις

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #11  
Παλιό 29-03-2012, 12:15
emix Ο/Η emix βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: ΚΤΜ 950 Super Enduro
Μηνύματα: 1,794
Προεπιλογή Απάντηση: Απορια σχετικα με τα στιγματα των gps

Παιδια θα ηθελα να ξεκαθαρισω κατι.

Γενικα στη ζωη μου εχω μαθει να σεβομαι τους ανθρωπους και να σεβομαι κι αυτους που ειναι λιιιιγο καλυτεροι απο μενα.

Τον Μανιατη δεν τον ξερω προσωπικα, αλλα βλεπω και διαβαζω οτι εχει γραψει τη δικη του ιστορια στο χωρο του μοτοσυκλετισμου. Δεν ειναι απλα λιιιιγο καλυτερος απο μενα, ειναι αιωνες καλυτερος απο μενα.

Ξεκινησε μια δραστηριοτητα που αξιζει σεβασμου, διοτι τετοιες σχολες δεν υπαρχουν στην Ελλαδα και χρειαζομαστε να υπαρχουν.

Παλια υπηρχε ο Σπανος (και υπαρχει ακομα), τωρα ειναι ο Μανιατης.
Τον συνεργατη του, τον Βασιλη, τον γνωριζω απο το 2004. Τον σεβομαι κι αυτον, γιατι το παιδι ειναι οδηγαρα.

Με το θεμα που ανοιξα δεν τα "εβαλα" με την σχολη του Μανιατη. Κακως καποιοι το πηγαν εκει. Ισως επρεπε να το ξεκαθαρισω απο την αρχη. Ζητησα καποιες εξηγησεις γιατι σβηστηκε το ποστ ενος παιδιου που ειχε ανεβασει την διαδρομη απο το δικο του gps. Ζητησα να μαθω αν αυτο ειναι παρανομο, αν παραβαινει τους κανονες του φορουμ ή της σχολης του Μανιατη. Το παιδι δεν ανεβασε στιγματα που του ειχε δωσει κανεναν επαγγλεματιας. Αν το ειχε κανει αυτο,ναι, θα υπηρχε θεμα.

Εφοσον μου εξηγουσαν οτι αυτο ειναι παρανομο, θα το δεχομουν.
Δεν ειμαι παραλογος ανθρωπος. Ετσι θελω να πιστευω.

Εικασιες και υποθετικες απαντησεις δεν μου φαινονται για λογικες.

Ξεκαθαριζω λοιπον και παλι, οτι δεν εχω απολυτως τιποτα με καμια σχολη, με κανεναν επαγγελματια, σεβομαι τους ανθρωπους που κανουν κατι που δεν μπορω να το κανω εγω και ευχομαι και ελπιζω να συνεχισουν να υπαρχουν στο χωρο, γιατι καλο κανουν σ ολους μας.

Τελος, θα ηθελα να πω οτι θα χαιρομουν να ερχομουν την κυριακη στην βολτα του Μανιατη προς την Αραχωβα, αλλα ισως δεν ειναι πλεον η καταλληλη στιγμη για να το κανω αυτο. Καλα να περασετε λοιπον και με προσοχη.
Reply With Quote
 


Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Σχετικά Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Στη σωστη στιγμη panagiotis.farmer Διάφορα 7 31-10-2011 19:53
Τριγμος στον αξονα John1150 Τεχνικά θέματα διάφορα 5 23-06-2011 19:59
εστω και την τελευταια στιγμή z_atomic Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες 15 21-06-2011 12:19
Την Αττική Οδό "φωτογραφίζουν" οι κινήσεις πολιτών για το άνοιγμα των διοδίων MARK Διάφορα 22 30-01-2011 20:09
Ανέκδοτο της στιγμής Gazi Ανέκδοτα 8 21-07-2009 21:00


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:37.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!