26-05-2012, 14:19
|
|
Junior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: p. faliro
|
|
Απάντηση: KLOPH SOS - BMW R 1200 GS ADVENTURE
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από george81
Aρχικα να πω οτι λυπαμαι για το οτι σου κλεψανε τη μηχανη και μακαρι να βρεθει οπως ηταν. καταλαβαινω και το πως αισθανεσαι, αλλα αυτο δε σου δινει το δικαιωμα να στοχοποιεις καποιον που δε τον γνωριζεις, εκτος και αν εχεις αποδειξεις για οσα υπαινισσεσαι. λοιπον τα ανταλλακτικα που αναφερεις στο λινκ στο car, ειναι δικα μου. οσο για το απο που και ποτε τα πηρα φυσικα και εχω κρατησει τις αποδειξεις αγορας, οποτε δε νομιζω οτι χρειαζεται να παμε παραπερα, εκτος και αν το επιθυμεις. Ακομα και ετσι βεβαια δεν ειδες οτι καποια απο αυτα που εχω ειναι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ? στο car εχω την αγγελια πανω απο 1 χρονο και φυσικα εχω αγγελια για αυτα στο φορουμ εδω και δυο χρονια τουλαχιστον.
|
φιλε μου δεν ηθελα να σε προσβάλω και ούτε να σε κατηγορήσω. φαντάζομαι πως δεν είχες καμία ενόχληση από την ασφάλεια που σημαίνει πως δεν θα έκανα κάτι δίχως εγώ να είμαι σίγουρος και εν θερμώ. δεν θεωρώ πως σε στοχοποιησα καθόλου, ισα ίσα ήμουν ο πρώτος που είπα πως δεν μπορώ να κατηγορώ κάποιον για κλοπή και να παω στην αστυνομία. Αν λοιπόν θεωρείς πως σε προσέβαλα συγγνώμη και σε κερναω και καφέ
|