![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Aρχικα να πω οτι λυπαμαι για το οτι σου κλεψανε τη μηχανη και μακαρι να βρεθει οπως ηταν. καταλαβαινω και το πως αισθανεσαι, αλλα αυτο δε σου δινει το δικαιωμα να στοχοποιεις καποιον που δε τον γνωριζεις, εκτος και αν εχεις αποδειξεις για οσα υπαινισσεσαι. λοιπον τα ανταλλακτικα που αναφερεις στο λινκ στο car, ειναι δικα μου. οσο για το απο που και ποτε τα πηρα φυσικα και εχω κρατησει τις αποδειξεις αγορας, οποτε δε νομιζω οτι χρειαζεται να παμε παραπερα, εκτος και αν το επιθυμεις. Ακομα και ετσι βεβαια δεν ειδες οτι καποια απο αυτα που εχω ειναι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ? στο car εχω την αγγελια πανω απο 1 χρονο και φυσικα εχω αγγελια για αυτα στο φορουμ εδω και δυο χρονια τουλαχιστον. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
οχι φιλε μου δεν ειναι για μενα ενοχληση η ασφαλεια για τον απλο λογο οτι καθαρος ουρανος αστραπες δε φοβαται. ειναι δικαιωμα σου να ενημερωσεις την ασφαλεια για οτι εσυ πιστευεις οτι μπορει να βοηθησει στην ευρεση της μηχανης σου. δεκτη η απαντηση σου και απο εμενα εληξε το θεμα. ευχομαι πραγματικα να βρεις τη μηχανη σου ακεραιη και το κερασμα καφε το δεχομαι ευχαριστως. |
![]() |
|
|