13-06-2012, 23:36
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
|
|
Απάντηση: Η αιμορραγία συνεχίζεται...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits
Δεν μπορείς να γράφεις χωρίς να προσβάλεις ;;
Τα πράγματα είναι απλά, η φύση λατρεύει την ισορροπία, όταν η τραμπάλα θα ανέβει πολύ ψηλά, θα πέσει με δύναμη και αυτός που κάθεται πάνω της θα σπάσει τα αρ@ιδ@α του.
Είτε συμφωνούμε είτε όχι, δεν υπάρχει τίποτα πιό φυσικό αυτή την εποχή από την ύπαρξη της Χρυσής Αυγής...
Από την Νέα Σμύρνη είναι εύκολο να κάνεις κριτική, ας έμενες στα Πατήσια και μετά το συζητούσαμε, εκτός και αν πάλι έλεγες ας πρόσεχαν να μην αγόραζαν σπίτι εκεί.....
|

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza
ο καθένας βάζει κάποια όρια στο τί είναι διατεθημένος να αντέξει και μέχρι πόσο...για παράδειγμα, εγώ δεν θα ανεχτώ να με πηδήξουν και είμαι ήδη πραγματικά έτοιμος να προλάβω να φυτέψω τουλάχιστον μία σφαίρα σε όποιον τολμήσει να πλησιάσει την οικογένειά μου. Από την άλλη, ανέχομαι την οικονομική βία που μου ασκούν διότι θεωρώ ότι τα νούμερα έρχονται και παρέρχονται και ότι νομοτελειακά, με κάποιον τρόπο, το σήμερα θα τελειώσει και κάτι καλύτερο θα προκύψει. Ναι, έχουμε Οικονομικό Καθεστωτισμό και τον προτιμώ από τον διαρκή καθημερινό φόβο να μου στερήσουν την ελευθερία και τη ζωή... Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο δεν τους προτιμώ μέσα....θεωρώ ότι θα κινδυνεύει αναίτια η ζωή μου....
....αποψή μου βέβαια... 
|
Δεν θα πειράξουν Βασίλη κανέναν αν δεν τους πειράξει. Εγώ τους θέλω στην Βουλή, για να μοιράσουν και καμία φάπα. Θα φοβηθούν όμως τα ρεμάλια, που μας έχουν πιεί το αίμα τόσα χρόνια. Και θα φάνε και τις φάπες τους.
Άλλωστε ‘δημοκρατία’ δεν έχουμε? Η βούληση του λαού είναι. Αν προσθέσετε και τις σιμά δυνάμεις, Καμμένος – Λάος – παλαιά στελέχη του Λάος στην ΝΔ, θα καταλάβετε ότι το φίδι δεν βγήκε από το αυγό μόνο του. Οι ρεμαλοπολιτικοί μας έσπασαν το τσόφλι.
Όπως έστρωσαν ας κοιμηθούν.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από LakisGS
Φιλαράκια μου, σας αγαπώ, σας εκτιμώ ειλικρινά όλους, αλλά πραγματικά βαρέθηκα να μιλάω για πολιτικά. Είχα χρόνια να το κάνω, (δεν ψήφιζα έτσι κι αλλιώς για αρκετά χρόνια), αλλά πραγματικά βαρέθηκα να μιλάω γι' αυτά. Μου έφυγε η "κάψα"... Γενικά είμαι από μικρός πολύ αντιδραστικό στοιχείο, θα ψήφιζα σίγουρα ένα κόμμα που ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ στη βουλή (πολιτικοί-δημοσιογράφοι κπλ), και αυτό θα κάνω. Έτσι κι' αλλιώς οι Νεοέλληνες, έχουμε συνηθίσει να τους ψηφίζουμε, να μας πηδάνε, να τους βρίζουμε, και πάλι απ' την αρχή. Τεσπά, υψηλό IQ δεν έχω, και γι' αυτό συγνώμη αν έθιξα κάποιον, πραγματικά δεν το ήθελα. Καλή ψήφο σε όλους την Κυριακή και εύχομαι να πάνε όλα καλά για τη χώρα μας. Καιρός να ασχοληθώ με κανένα ταξιδάκι. Σας ευχαριστώ για την υπομονή και την ανοχή.
Φιλικά, Λάκης
|
Συνέχισε εσύ να γράφεις με το χαμηλό IQ. Εμείς από ψηλά IQ, δεν καταλαβαίνουμε άλλωστε.
|