![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τα πράγματα είναι απλά, η φύση λατρεύει την ισορροπία, όταν η τραμπάλα θα ανέβει πολύ ψηλά, θα πέσει με δύναμη και αυτός που κάθεται πάνω της θα σπάσει τα αρ@ιδ@α του. Είτε συμφωνούμε είτε όχι, δεν υπάρχει τίποτα πιό φυσικό αυτή την εποχή από την ύπαρξη της Χρυσής Αυγής... Από την Νέα Σμύρνη είναι εύκολο να κάνεις κριτική, ας έμενες στα Πατήσια και μετά το συζητούσαμε, εκτός και αν πάλι έλεγες ας πρόσεχαν να μην αγόραζαν σπίτι εκεί..... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
....αποψή μου βέβαια...
|
|
|
|||
|
|||
|
Φιλαράκια μου, σας αγαπώ, σας εκτιμώ ειλικρινά όλους, αλλά πραγματικά βαρέθηκα να μιλάω για πολιτικά. Είχα χρόνια να το κάνω, (δεν ψήφιζα έτσι κι αλλιώς για αρκετά χρόνια), αλλά πραγματικά βαρέθηκα να μιλάω γι' αυτά. Μου έφυγε η "κάψα"... Γενικά είμαι από μικρός πολύ αντιδραστικό στοιχείο, θα ψήφιζα σίγουρα ένα κόμμα που ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ στη βουλή (πολιτικοί-δημοσιογράφοι κπλ), και αυτό θα κάνω. Έτσι κι' αλλιώς οι Νεοέλληνες, έχουμε συνηθίσει να τους ψηφίζουμε, να μας πηδάνε, να τους βρίζουμε, και πάλι απ' την αρχή. Τεσπά, υψηλό IQ δεν έχω, και γι' αυτό συγνώμη αν έθιξα κάποιον, πραγματικά δεν το ήθελα. Καλή ψήφο σε όλους την Κυριακή και εύχομαι να πάνε όλα καλά για τη χώρα μας. Καιρός να ασχοληθώ με κανένα ταξιδάκι. Σας ευχαριστώ για την υπομονή και την ανοχή.
Φιλικά, Λάκης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γενικα μιλω για ΟΛΟΥΣ τους Ελληνες και δεν εξαιρω ουτε τον εαυτον μου για τα τελευταια 30 χρονια...... Το δικο μου IQ επι 30 χρονια μην σου πω οτι ηταν και κατω απο -1000.....το 2010 μονον εκανα αναβαθμιση ομως ηταν αργα οταν το καταλαβα....... Aλλα αν θελεις να το εξειδικευσουμε θεωρω χαμηλου IQ οποιονδηποτε προσπαθει με κλωτσομπουνιδια να επιβληθει στον αλλον......και ακομα χαμηλοτερου αυτου που επικροτει την πραξη του πρωτου ακομα κι αν μενει στα Πατησια και στον Αγ. Παντελεημονα. Ακομα κι αν ο δαρμενος ειναι Γερμανος ο οποιος πανω στο μεθυσι του (απο μπομπα ποτο ως συνηθως στα Ελληνικα τουριστικα θερετρα) αρνηθηκε να πληρωσει. Τα κλωτσομπουνιδια δεν ειναι η λυση αλλα η αιτια για ακομα χειροτερα...αντιποινα. Σιγα να μην πω και μπραβο σε αυτους που στειλανε τον αιγυπτιο στο νοσοκομειο, ο οποιος χαροπαλευει, και ο οποιος ηταν και νομιμα στην χωρα. Σιγα να μην πως και μπραβο στους μπραβους που σπασανε στο ξυλο τον Γερμανο στν χερσονησσο, ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΥΣΤΡΑΛΟ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ................ Θα ονομασω ΕΠΙΣΗς χαμηλου IQ ανθρωπους Ελληνες οι οποιοι επετρεψαν στον Αιγυπτιο να κανει την δουλεια του ψαρα σε μηχανοτρατα ΕΛΛΗΝΙΚΗ διοτι ο ιδιος που τον εδειρε δεν ηθελε να παει να δουλεψει ΑΥΤΟΣ στην θεση του κι ας μην εχει ο ιδιος δουλεια......υποτιμητικη εργασια αυτη του ψαρα σε μηχανοτρατα Ελληνικη βλεπεις. Οσο για την Νεα σμυρνη γιατι θεωρεις οτι ειναι καλυτερη απο τα Πατησια? Ρουμανος μπηκε στο σπιτι μας (με εμας μεσα) πριν 4 χρονια κι αλλοδαποι διαρυγνυουν σπιτια στην Νεα σμυρνη καθε μερα......μην κοιτας που δεν γραφονται, αμα εχεις φιλο στο Α.Τ. Νεας σμυρνης ομως τα μαθαινεις ολα. Πολυ απλο δεν ειναι ρε Σταυρο? Last edited by GeorgeP; 13-06-2012 at 20:43. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
Άλλωστε ‘δημοκρατία’ δεν έχουμε? Η βούληση του λαού είναι. Αν προσθέσετε και τις σιμά δυνάμεις, Καμμένος – Λάος – παλαιά στελέχη του Λάος στην ΝΔ, θα καταλάβετε ότι το φίδι δεν βγήκε από το αυγό μόνο του. Οι ρεμαλοπολιτικοί μας έσπασαν το τσόφλι. Όπως έστρωσαν ας κοιμηθούν. Απόσπασμα:
Συνέχισε εσύ να γράφεις με το χαμηλό IQ. Εμείς από ψηλά IQ, δεν καταλαβαίνουμε άλλωστε.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και γούστο σου και καπέλο σου, να ψηφίσεις στην τελική ότι γουστάρεις.Όσο για τη μόδα που "φοριέται" τελευταία με τα IQ, ισχύει ο νόμος της αγοράς ... όσο "ψωνίζεις", τόσο δίνεις αξία. |
|
|
|||
|
|||
|
μα Χρίστε, γι'αυτό ακριβώς που ίσχυρίζεσαι, εγώ έχω τις αμφιβολίες μου...ποιός πήρε εξουσίες στα χέρια του και δεν καβάλησε το καλάμι ???
και τί σημαίνει "...αν δεν τους πειράξει..." ??? και αυτοί στο απυρόβλητο ? και αυτοί χωρίς έλεγχο και μάλιστα με τη "βούλα" ??? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
no, no, no, no τί εννοώ... αν δεν του είχαν πει ότι δεν είχε πάει στρατό και δεν είχαν θίξει το δικαστήριό του της επόμενης ημέρας (η Δούρου) και αν δεν τον είχε κτυπήσει - πετάξει στο πρόσωπο το τεύχος (η Καννέλη) δεν θα είχε γίνει τίποτα. Εμένα δεν με κτύπησε κανείς χρυσαυγίτης. Ίσα - ίσα με κτύπησαν σαν επιχειρηματία τα ρεμάλια οι πολιτικοί των ΝΔ + ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα: να έχει αδρανοποιηθεί η επιχείρησή μου να μην μου ξοφλάνε κανονικά αυτά που μου οφείλουν από έργα τέλεια παραδομένα και να τους τρέχω στα δικαστήρια για να τα πάρω, μετά από 5 χρόνια. Και με κτύπησαν και σαν άνθρωπο και την οικογένειά μου, με το πού μας έφεραν το βιοτικό μας επίπεδο, με τις πολιτικές της αρπαγής του δημόσιου χρήματος και τις μίζες που άρπαζαν για δικό τους όφελος. Φτάνει. Για μένα τουλάχιστον. Διότι βλέπω ότι εδώ μέσα, όπως και στην κοινωνία μας, υπάρχουν άνθρωποι που είναι υπεράνω προσωπικού συμφέροντος, όπως είμαι εγώ με τα ταπεινά μου ελατήρια, και ψηφίζουν αβέρτα ΝΔ όσο και λίγο ΠΑΣΟΚ. Και για μένα ποσώς. Δημοκρατία έχουμε. Μόνο που η Δημοκρατία περιλαμβάνει και την Χρυσή Αυγή. Με ότι αυτό σημαίνει. |
![]() |
|
|