GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 13-06-2012, 16:35
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250
Προεπιλογή Απάντηση: Η αιμορραγία συνεχίζεται...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
ψηλα γραμματα για τα IQ-800........σορρυ αλαλ δεν αντεξα.

Μην το παρετε προσωπικα, για τον ιδιο λογο τσακωνομαι και με δικους μου ανθρωπους οι οποιοι δεν βλεπουν περαν του ''θα μπει η ΧΑ στην βουλη και θα δειρει τα λαμογια''......οταν ανεβει στο κρεβατι τους ομως στο οποιο μπορει να βρισκομαι κι εγω, επειδη τους ''εδωσε'' ο διπλανος τους οπως λλει και το ''αερικο'' τοτε ΔΞ/ΔΑ που λεει και ο vpentza........IQ-800 λοιπον.
Δεν μπορείς να γράφεις χωρίς να προσβάλεις ;;

Τα πράγματα είναι απλά, η φύση λατρεύει την ισορροπία, όταν η τραμπάλα θα ανέβει πολύ ψηλά, θα πέσει με δύναμη και αυτός που κάθεται πάνω της θα σπάσει τα αρ@ιδ@α του.

Είτε συμφωνούμε είτε όχι, δεν υπάρχει τίποτα πιό φυσικό αυτή την εποχή από την ύπαρξη της Χρυσής Αυγής...

Από την Νέα Σμύρνη είναι εύκολο να κάνεις κριτική, ας έμενες στα Πατήσια και μετά το συζητούσαμε, εκτός και αν πάλι έλεγες ας πρόσεχαν να μην αγόραζαν σπίτι εκεί.....
Reply With Quote
Παλιό 13-06-2012, 17:23
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από LakisGS Εμφάνιση μηνυμάτων
Και τώρα, όλα αυτά τα χρόνια "λάσκα" έχουμε αφήσει πολλούς... Και στο κρεββάτι ανέβηκαν και μας πήδηξαν κιόλας... Μας κλέβουν , εμάς, τα ασφαλιστικά ταμεία, την υγεία μας, κλπ κλπ. Αυτοί επιδή δηλώνουν "δημοκράτες", πάει να πει πως είναι??? Ότι γουστάρουν οι λίγοι, οι φραγκάτοι κάνουν. Και αν τα βάλεις μαζί τους, και τώρα ξύλο θα φας. Αυτή η βία, είτε σωματική, είτε ψυχολογική, δεν μετράει??? Η χρυσή αυγή μας πειράζει?? Ας φάμε λοιπόν τα φούμαρα των "δημοκρατών", να μας πηδάνε με χίλιους τρόπους, αλλά να λέμε, πάλι καλά που δεν έχουμε Χούντα... Ρε Χούντα έχουμε στη χειρότερη μορφή της. Α μη τι άλλο όμως, άσ' είναι μιά Χ. Α. μέσα στη βουλή μπάς και φοβηθεί κανένα καθίκι από αυτά που μας πηδήξανε όλα αυτά τα χρόνια.
ο καθένας βάζει κάποια όρια στο τί είναι διατεθημένος να αντέξει και μέχρι πόσο...για παράδειγμα, εγώ δεν θα ανεχτώ να με πηδήξουν και είμαι ήδη πραγματικά έτοιμος να προλάβω να φυτέψω τουλάχιστον μία σφαίρα σε όποιον τολμήσει να πλησιάσει την οικογένειά μου. Από την άλλη, ανέχομαι την οικονομική βία που μου ασκούν διότι θεωρώ ότι τα νούμερα έρχονται και παρέρχονται και ότι νομοτελειακά, με κάποιον τρόπο, το σήμερα θα τελειώσει και κάτι καλύτερο θα προκύψει. Ναι, έχουμε Οικονομικό Καθεστωτισμό και τον προτιμώ από τον διαρκή καθημερινό φόβο να μου στερήσουν την ελευθερία και τη ζωή... Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο δεν τους προτιμώ μέσα....θεωρώ ότι θα κινδυνεύει αναίτια η ζωή μου....
....αποψή μου βέβαια...
Reply With Quote
Παλιό 13-06-2012, 19:14
LakisGS Ο/Η LakisGS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Λάρισα
Μoto: BMW R 1200 GS adventure '10

Φιλαράκια μου, σας αγαπώ, σας εκτιμώ ειλικρινά όλους, αλλά πραγματικά βαρέθηκα να μιλάω για πολιτικά. Είχα χρόνια να το κάνω, (δεν ψήφιζα έτσι κι αλλιώς για αρκετά χρόνια), αλλά πραγματικά βαρέθηκα να μιλάω γι' αυτά. Μου έφυγε η "κάψα"... Γενικά είμαι από μικρός πολύ αντιδραστικό στοιχείο, θα ψήφιζα σίγουρα ένα κόμμα που ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ στη βουλή (πολιτικοί-δημοσιογράφοι κπλ), και αυτό θα κάνω. Έτσι κι' αλλιώς οι Νεοέλληνες, έχουμε συνηθίσει να τους ψηφίζουμε, να μας πηδάνε, να τους βρίζουμε, και πάλι απ' την αρχή. Τεσπά, υψηλό IQ δεν έχω, και γι' αυτό συγνώμη αν έθιξα κάποιον, πραγματικά δεν το ήθελα. Καλή ψήφο σε όλους την Κυριακή και εύχομαι να πάνε όλα καλά για τη χώρα μας. Καιρός να ασχοληθώ με κανένα ταξιδάκι. Σας ευχαριστώ για την υπομονή και την ανοχή.

Φιλικά, Λάκης
Reply With Quote
Παλιό 13-06-2012, 20:29
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων

.................................................................................................
Δεν νομιζω να προσβαλλω κανεναν προσωπικα......
Γενικα μιλω για ΟΛΟΥΣ τους Ελληνες και δεν εξαιρω ουτε τον εαυτον μου για τα τελευταια 30 χρονια......
Το δικο μου IQ επι 30 χρονια μην σου πω οτι ηταν και κατω απο -1000.....το 2010 μονον εκανα αναβαθμιση ομως ηταν αργα οταν το καταλαβα.......

Aλλα αν θελεις να το εξειδικευσουμε θεωρω χαμηλου IQ οποιονδηποτε προσπαθει με κλωτσομπουνιδια να επιβληθει στον αλλον......και ακομα χαμηλοτερου αυτου που επικροτει την πραξη του πρωτου ακομα κι αν μενει στα Πατησια και στον Αγ. Παντελεημονα. Ακομα κι αν ο δαρμενος ειναι Γερμανος ο οποιος πανω στο μεθυσι του (απο μπομπα ποτο ως συνηθως στα Ελληνικα τουριστικα θερετρα) αρνηθηκε να πληρωσει. Τα κλωτσομπουνιδια δεν ειναι η λυση αλλα η αιτια για ακομα χειροτερα...αντιποινα. Σιγα να μην πω και μπραβο σε αυτους που στειλανε τον αιγυπτιο στο νοσοκομειο, ο οποιος χαροπαλευει, και ο οποιος ηταν και νομιμα στην χωρα. Σιγα να μην πως και μπραβο στους μπραβους που σπασανε στο ξυλο τον Γερμανο στν χερσονησσο, ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΥΣΤΡΑΛΟ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ................
Θα ονομασω ΕΠΙΣΗς χαμηλου IQ ανθρωπους Ελληνες οι οποιοι επετρεψαν στον Αιγυπτιο να κανει την δουλεια του ψαρα σε μηχανοτρατα ΕΛΛΗΝΙΚΗ διοτι ο ιδιος που τον εδειρε δεν ηθελε να παει να δουλεψει ΑΥΤΟΣ στην θεση του κι ας μην εχει ο ιδιος δουλεια......υποτιμητικη εργασια αυτη του ψαρα σε μηχανοτρατα Ελληνικη βλεπεις.

Οσο για την Νεα σμυρνη γιατι θεωρεις οτι ειναι καλυτερη απο τα Πατησια? Ρουμανος μπηκε στο σπιτι μας (με εμας μεσα) πριν 4 χρονια κι αλλοδαποι διαρυγνυουν σπιτια στην Νεα σμυρνη καθε μερα......μην κοιτας που δεν γραφονται, αμα εχεις φιλο στο Α.Τ. Νεας σμυρνης ομως τα μαθαινεις ολα.

Πολυ απλο δεν ειναι ρε Σταυρο?

Last edited by GeorgeP; 13-06-2012 at 20:43.
Reply With Quote
Παλιό 13-06-2012, 21:23
DoctorAbo Ο/Η DoctorAbo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Athens
Μoto: R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Το μόνο σίγουρο, κατά τη γνώμη μου πάντα, είναι πως αυτό που έλεγε αρχικά ο ΣΥΡΙΖΑ για καταγγελεία του μνημονίου είναι ανέφικτο. Μετά από δύο χρόνια διαρκούς "αιμορραγίας" δεν έχουμε πλέον το λίπος για να φύγουμε άτακτα από το ευρώ. Ακόμη κι αυτό που λένε τώρα όλοι για επαναδιαπραγμάτευση ανφιβάλλω αν θα γίνει αποδεκτό. Αν το κάνουν θα δώσουν λάθος σινιάλο στους υπόλοιπους. Θεωρώ πολύ πιό πιθανό να μας κάνουν αρνητικό παράδειγμα.

Διάβαζα λίγο πριν γερμανικές εφημερίδες, αναρωτιούνται τι θα μπορούσαμε να διαπραγματευτούμε. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν έχει αλλάξει τίποτε, όπως επίσης πολλοί αναγνωρίζουν ότι το φορτίο το κουβαλάει ο λαός χωρίς να έχουν πειραχτεί οι ελίτ της χώρας.

Ο Τζογόπουλος του ΕΛΙΑΜΕΠ είπε σε συνέδριο στη Χάλκη ότι ουσιαστικά το μνημόνιο δεν έχει εφαρμοστεί, ότι νόμος ψηφίστηκε δεν έχει εφαρμοστεί.

Οσο για λύσεις.... Αν δεν επιστρέψουμε στην πρωτογενή παραγωγή για ξεκίνημα δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι. Μιλάνε όλοι για επενδύσεις.... πως και γιατί; Οι Ελληνες που θα είχαν τη διάθεση δεν έχουν πλέον χρήμα και χρηματοδότηση. Οι ξένοι γιατί να επενδύσουν σε μιά χώρα που το φορολογικό αλλάζει τρεις φορές την ημέρα, η γραφειοκρατεία είναι εξοντωτική και σε πολλές περιπτώσεις διεφθαρμένη;! Για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να δώσουμε δείγμα ότι αλλάζουμε. Προς το παρόν αυτό δε γίνεται.

πριν δυό χρόνια είχα προτάσεις και λύσεις, ( δεν υποννοώ ότι είμαι φωστήρας, βάσει λογικής ), τώρα δεν υπάρχει πιά η βασική προϋπόθεση....το ρευστό. Ολες οι κάνουλες κλειστές, απλά μας δουλεύουν ψιλό γαζί! Πραγματικά δεν ξέρω πιά ούτε τι να ψηφίσω
+ 7.111,7
Reply With Quote
Παλιό 13-06-2012, 23:36
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων

Τα πράγματα είναι απλά, η φύση λατρεύει την ισορροπία, όταν η τραμπάλα θα ανέβει πολύ ψηλά, θα πέσει με δύναμη και αυτός που κάθεται πάνω της θα σπάσει τα αρ@ιδ@α του.

Είτε συμφωνούμε είτε όχι, δεν υπάρχει τίποτα πιό φυσικό αυτή την εποχή από την ύπαρξη της Χρυσής Αυγής...

Από την Νέα Σμύρνη είναι εύκολο να κάνεις κριτική, ας έμενες στα Πατήσια και μετά το συζητούσαμε, εκτός και αν πάλι έλεγες ας πρόσεχαν να μην αγόραζαν σπίτι εκεί.....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
ο καθένας βάζει κάποια όρια στο τί είναι διατεθημένος να αντέξει και μέχρι πόσο...για παράδειγμα, εγώ δεν θα ανεχτώ να με πηδήξουν και είμαι ήδη πραγματικά έτοιμος να προλάβω να φυτέψω τουλάχιστον μία σφαίρα σε όποιον τολμήσει να πλησιάσει την οικογένειά μου. Από την άλλη, ανέχομαι την οικονομική βία που μου ασκούν διότι θεωρώ ότι τα νούμερα έρχονται και παρέρχονται και ότι νομοτελειακά, με κάποιον τρόπο, το σήμερα θα τελειώσει και κάτι καλύτερο θα προκύψει. Ναι, έχουμε Οικονομικό Καθεστωτισμό και τον προτιμώ από τον διαρκή καθημερινό φόβο να μου στερήσουν την ελευθερία και τη ζωή... Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο δεν τους προτιμώ μέσα....θεωρώ ότι θα κινδυνεύει αναίτια η ζωή μου....
....αποψή μου βέβαια...
Δεν θα πειράξουν Βασίλη κανέναν αν δεν τους πειράξει. Εγώ τους θέλω στην Βουλή, για να μοιράσουν και καμία φάπα. Θα φοβηθούν όμως τα ρεμάλια, που μας έχουν πιεί το αίμα τόσα χρόνια. Και θα φάνε και τις φάπες τους.

Άλλωστε ‘δημοκρατία’ δεν έχουμε? Η βούληση του λαού είναι. Αν προσθέσετε και τις σιμά δυνάμεις, Καμμένος – Λάος – παλαιά στελέχη του Λάος στην ΝΔ, θα καταλάβετε ότι το φίδι δεν βγήκε από το αυγό μόνο του. Οι ρεμαλοπολιτικοί μας έσπασαν το τσόφλι.

Όπως έστρωσαν ας κοιμηθούν.

Απόσπασμα:
Φιλαράκια μου, σας αγαπώ, σας εκτιμώ ειλικρινά όλους, αλλά πραγματικά βαρέθηκα να μιλάω για πολιτικά. Είχα χρόνια να το κάνω, (δεν ψήφιζα έτσι κι αλλιώς για αρκετά χρόνια), αλλά πραγματικά βαρέθηκα να μιλάω γι' αυτά. Μου έφυγε η "κάψα"... Γενικά είμαι από μικρός πολύ αντιδραστικό στοιχείο, θα ψήφιζα σίγουρα ένα κόμμα που ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ στη βουλή (πολιτικοί-δημοσιογράφοι κπλ), και αυτό θα κάνω. Έτσι κι' αλλιώς οι Νεοέλληνες, έχουμε συνηθίσει να τους ψηφίζουμε, να μας πηδάνε, να τους βρίζουμε, και πάλι απ' την αρχή. Τεσπά, υψηλό IQ δεν έχω, και γι' αυτό συγνώμη αν έθιξα κάποιον, πραγματικά δεν το ήθελα. Καλή ψήφο σε όλους την Κυριακή και εύχομαι να πάνε όλα καλά για τη χώρα μας. Καιρός να ασχοληθώ με κανένα ταξιδάκι. Σας ευχαριστώ για την υπομονή και την ανοχή.

Φιλικά, Λάκης

Συνέχισε εσύ να γράφεις με το χαμηλό IQ. Εμείς από ψηλά IQ, δεν καταλαβαίνουμε άλλωστε.
Reply With Quote
Παλιό 14-06-2012, 03:28
Fuji Ο/Η Fuji βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Βόλος - Σκόπελος
Μoto: BMW F650GS/DAKAR

Απόσπασμα:

Φιλικά, Λάκης
Σώπα βρε αδελφέ, τι λες τώρα. Εδώ εκφραζόμαστε, λέμε την άποψή μας όμορφα, και όποιου του αρέσει. Απ' τις λίγες δημοκρατικές γωνιές που μείναν ακόμη, είναι κι αυτό το φόρουμ. Και γούστο σου και καπέλο σου, να ψηφίσεις στην τελική ότι γουστάρεις.
Όσο για τη μόδα που "φοριέται" τελευταία με τα IQ, ισχύει ο νόμος της αγοράς ... όσο "ψωνίζεις", τόσο δίνεις αξία.
Reply With Quote
Παλιό 14-06-2012, 11:02
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων
...Δεν θα πειράξουν Βασίλη κανέναν αν δεν τους πειράξει....
μα Χρίστε, γι'αυτό ακριβώς που ίσχυρίζεσαι, εγώ έχω τις αμφιβολίες μου...ποιός πήρε εξουσίες στα χέρια του και δεν καβάλησε το καλάμι ???

και τί σημαίνει "...αν δεν τους πειράξει..." ???
και αυτοί στο απυρόβλητο ? και αυτοί χωρίς έλεγχο και μάλιστα με τη "βούλα" ???
Reply With Quote
Παλιό 14-06-2012, 11:30
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
μα Χρίστε, γι'αυτό ακριβώς που ίσχυρίζεσαι, εγώ έχω τις αμφιβολίες μου...ποιός πήρε εξουσίες στα χέρια του και δεν καβάλησε το καλάμι ???

και τί σημαίνει "...αν δεν τους πειράξει..." ???
και αυτοί στο απυρόβλητο ? και αυτοί χωρίς έλεγχο και μάλιστα με τη "βούλα" ???

no, no, no, no

τί εννοώ...

αν δεν του είχαν πει ότι δεν είχε πάει στρατό και δεν είχαν θίξει το δικαστήριό του της επόμενης ημέρας (η Δούρου) και

αν δεν τον είχε κτυπήσει - πετάξει στο πρόσωπο το τεύχος (η Καννέλη) δεν θα είχε γίνει τίποτα.

Εμένα δεν με κτύπησε κανείς χρυσαυγίτης. Ίσα - ίσα με κτύπησαν σαν επιχειρηματία τα ρεμάλια οι πολιτικοί των ΝΔ + ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα:
να έχει αδρανοποιηθεί η επιχείρησή μου
να μην μου ξοφλάνε κανονικά αυτά που μου οφείλουν από έργα τέλεια παραδομένα και να τους τρέχω στα δικαστήρια για να τα πάρω, μετά από 5 χρόνια.
Και με κτύπησαν και σαν άνθρωπο και την οικογένειά μου, με το πού μας έφεραν το βιοτικό μας επίπεδο, με τις πολιτικές της αρπαγής του δημόσιου χρήματος και τις μίζες που άρπαζαν για δικό τους όφελος.

Φτάνει. Για μένα τουλάχιστον.

Διότι βλέπω ότι εδώ μέσα, όπως και στην κοινωνία μας, υπάρχουν άνθρωποι που είναι υπεράνω προσωπικού συμφέροντος, όπως είμαι εγώ με τα ταπεινά μου ελατήρια, και ψηφίζουν αβέρτα ΝΔ όσο και λίγο ΠΑΣΟΚ.

Και για μένα ποσώς. Δημοκρατία έχουμε. Μόνο που η Δημοκρατία περιλαμβάνει και την Χρυσή Αυγή. Με ότι αυτό σημαίνει.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης