View Single Post
Παλιό 09-07-2012, 20:49
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Προεπιλογή Απάντηση: Καταθέσεις 5 δισ. ευρώ επέστρεψαν στις τράπεζες μετά τις εκλ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω απλα δεν χρεωνομουνα Κωστακη....οπως εκαναν ολοι οι υπολοιποι και τωρα τρεχουν και δεν φτανουνε.............εγω Κωστακη μου ζουσα ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ οπως ζω και σημερα. ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ λοιπξν για μενα, ολα μου φαινονται φυσιολογικα.......

εσυ γιατι τρελαινεσαι? εχεις προβλημα οικονομικο εσυ? αν εχεις να καταλαβω τον οιστρο σου αλλα αν δεν εχεις δεν μπορεις να ξερεις για τους αλλους ουτε να το παιζεις δικηγορος τους χρησιμοποιωντας λαικισμους τυπου Τσιπρα........

σορρυ φιλε μου, αλλα εγω εχω να παω διακοπες 4 χρονια (κι ας δουλευα τα δυο απο αυτα)....εκτος κι αν εννοεις το τριημερο της Παναγιας στην Μανη καθε χρονο.
Εδω το 90% που κρινιαζει και γραφει λαυρους για την κριση παει διακοπες καθε Σ/Κ και καθε καλοκαιρι καμια 20αρια μερες....μιλαω για μελη του φορουμ ετσι? Και μην πιασω κι εσενα στο στομα μου με τα νοικιασμενα 12μετρα φιλαρακι........καθε καλοκαιρι τα τελευταια 3 χρονια που γνωριζομαστε και σε ζηλευω το ομολογω. Με συγχωρεις για το προσωπικο της θεσεως μου αλλα αυτο το '',,,,,,,,,,,,,,,,,,εισαι τρανταχτο παραδειγμα οι εκατομμυρια ανεργοι.....περνατε καλυτερα, απο την εποχη που ειχατε μεροκαμματο'' μου 'κατσε στο λαιμο...
Να μην πιασω και καποιους αλλους ''αναξιοπαθουντες'' που γραφουν οτι μπορει να φανταστει κανεις για την κριση αλλα ελειψαν απο το φορουμ κανα μηνα εχοντας παει διακοπες σε 5αστερα του εξωτερικου........αεροπορικως πρωτη θεση ¨η με τα 150,000 αξιας αυτοκινητα τους....δεν μπορω να ξερω.....ακομη!!!!
εγω τρελαινομαι............γιατι με ενδιαφερει και ο διπλα μου
τρελαινομαι ....γιατι ειμαι στην αγορα και μου λειπουν τα χρηματα των ανεργων και των αναξιοπαθουντων
στο κατω-κατω....μου λειπει η παρεα των φιλων μου, που δεν μπορουν να πιουν καφε μαζι μου ή ενα ποτηρι κρασι

τα τελευταια τρια χρονια....τα περισσοτερα ταξιδια μου ειναι μεταφορες και οχι νοικιασμενα, αλλα αυτο δεν εχει να κανει με την οικονομικη μου κατασταση, αλλα τις γνωριμιες μου
επειδη το ανεφερες....φετος δεν υπαρχει μεχρι τωρα μεταφορα ή σκιπεριλικι, ουτε για δειγμα, γιατι τα ναυλα ειναι ανυπαρκτα

τεσπα.........εσυ βλεπεις οτι δεν υπαρχει οικονομικο προβλημα και ολα ειναι καλα
Reply With Quote