![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αν ηταν τοσο ευκολο... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ζημιες, συντηρηση,ανακαινησεις.......
θα σκεφτουμε και αλλα........για να το κανουμε πιο ευκολο |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
'Προστασία'... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τα λεω οπως τα ζω.............. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εσυ γιατι τρελαινεσαι? εχεις προβλημα οικονομικο εσυ? αν εχεις να καταλαβω τον οιστρο σου αλλα αν δεν εχεις δεν μπορεις να ξερεις για τους αλλους ουτε να το παιζεις δικηγορος τους χρησιμοποιωντας λαικισμους τυπου Τσιπρα........ σορρυ φιλε μου, αλλα εγω εχω να παω διακοπες 4 χρονια (κι ας δουλευα τα δυο απο αυτα)....εκτος κι αν εννοεις το τριημερο της Παναγιας στην Μανη καθε χρονο. Εδω το 90% που κρινιαζει και γραφει λαυρους για την κριση παει διακοπες καθε Σ/Κ και καθε καλοκαιρι καμια 20αρια μερες....μιλαω για μελη του φορουμ ετσι? Και μην πιασω κι εσενα στο στομα μου με τα νοικιασμενα 12μετρα φιλαρακι........καθε καλοκαιρι τα τελευταια 3 χρονια που γνωριζομαστε και σε ζηλευω το ομολογω. Με συγχωρεις για το προσωπικο της θεσεως μου αλλα αυτο το '',,,,,,,,,,,,,,,,,,εισαι τρανταχτο παραδειγμα οι εκατομμυρια ανεργοι.....περνατε καλυτερα, απο την εποχη που ειχατε μεροκαμματο'' μου 'κατσε στο λαιμο... Να μην πιασω και καποιους αλλους ''αναξιοπαθουντες'' που γραφουν οτι μπορει να φανταστει κανεις για την κριση αλλα ελειψαν απο το φορουμ κανα μηνα εχοντας παει διακοπες σε 5αστερα του εξωτερικου........αεροπορικως πρωτη θεση ¨η με τα 150,000 αξιας αυτοκινητα τους....δεν μπορω να ξερω.....ακομη!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οσο για το αναψυκτηριο, εξαρταται που το ανοιγεις αντρεα.......της Νεας σμυρνης παντως μεσα στο αλσος το οποιο πληρωνει τα μυρια οσα στον Δημο, το εχει γνωστος νεαροτατος ηθοποιος της μικρης οθονης ο οποιος σημερα (προχθες συγκεκριμενα) δηλωνει οτι τοσα χρονια ηταν μακακας που φυλαγε κατουρημενες ποδιες για ενα ρολο σε καποιο σηριαλ. Επισης στην Νεα Σμυρνη επι της Παλαιολογου υπηρχε ενας ''Γρηγορης'', κοσμοσυρροη καθε μερα, σημερα ο ιδιοκτητης του απεκυρηξε τον ''Γρηγορη'' και το εκανε δικο του με δικο του ονομα. Οταν τον ρωτησα γιατι το εκανε μου ειπε οτι ''δεν ειναι ηλιθιος'' και οτι ο τζιρος του εσπρεσσο καφε του...κρατησου....ειναι 60 κιλα τον μηνα.......κανε τους υπολογισμους σου με 2,5ε τον καπουττσινο και βγαλε συμπερασμα. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καλα λοιπον το λες, ''μακαριοι οι πτωχι τω πνευματι........'' που αν ηξερες τι πραγματικα σημαινει θα ησουν περηφανος να ανηκεις σε αυτους......αλλα δεν.....αφου κι αυτο μισο το εβαλες κατα την προσφιλη σου τακτικη φυσικα. Σε περιμενω......... Υ.Γ. 1ε προς 100,000δρχ.....δεν θα το ξεχασω ποτε. |
|
|
|||
|
|||
|
Επειδη τωρα ειδα την απαντηση σου...ο συγκεκριμενος επιζει γιατι κανει κινησεις που κρατανε τον κοσμο...καθως και οι τιμες του ειναι τετοιες που επισης κρατανε τον κοσμο...για Ελληνικα δεδομενα σε νοικια φορους κτλ μην περιμενεις να βρεις τιμες Αγγλιας στην μπυρα...ενα μεγαλο ποτηρι στα 4-5 ευρω θεωρειτε στην αγορα καλη τιμη για μπυρα...ειδικα αν τα συνοδευτικα ειναι σχετικα απλοχερα...!!!
Απόσπασμα:
Γιωργο ΙΣΩΣ ΔΕΝ ειχες ανακγη να χρεωθεις γιατι τα πραγματα σου ηρθαν βοληκα...μπορει και οι κινησεις σου να ηταν οι σωστες και να τα καταφερες καλυτερα απο καποιους αλλους...μπορει και να ειχες την καταλληλη πληροφορισει για ποιο επαγγελματικο χωρο να ακολουθησεις και και και και...!!! Αληθεια το σπιτι σου στην Αθηνα το εφτιαξες/αγορασες ολο με μετρητα ή πηρες εστω και ενα μικρο δανειο απο τραπεζα...??? γιατι αν εχεις παρει δανεικα και παθαινες αυτο που επαθες και τοσος κοσμος με την ανεργια οσα και να εχεις στην ακρη (στα λογικα πλαισια ενος εργαζομενου μισθοσυντηριτου δλδ)...ποσο θα μπορουσες να αντεξεις την πιεση της δοσης...??? δλδ μηπως μεσα στην ατυχια της ανεργιας σου εισαι και "τυχερος" (τυχερος με την ανεργια δεν ειναι κανενας) οτι ετυχε και δεν σε χτυπησε η κριση σε μια πιο ευαλωτη στιγμη στην ζωη σου (οταν ειχες δλδ καποιο δανειο κτλ κτλ)...??? Φυσικα και δεν με αφορα και αν θελεις απαντας...!!! απλα ενω με πολλα πραγματα που γραφεις συμφωνω νομιζω οτι χανεις το μετρο καποιες φορες και τσουβαλιαζεις πολυ κοσμο σαν αμυαλο, χαραμοφαη κτλ κτλ...!!! γενικα το τσουβαλιασμα με ενοχλει...οι αποψεις απο πλευρας μου ειναι ολες δεκτες...!!! Last edited by asotosios; 09-07-2012 at 20:12. |
|
|
|||||
|
|||||
|
παντα απαντω Ευγενιε....ευθεως και αντρικια.....εγω δεν κρυβομαι πισω απο αλλους.......
σ.σ. εσενα αφορα μονον το πρωτο τμημα του παραπανω πριν τις πρωτες τελιτσες ![]() ![]() Απόσπασμα:
Αλλα ασε την Αγγλια, στην Γαλλια διπλα στον Σηκουανα ο καπουτσινο ειναι φτηνοτερος της Ελλαδος......και να σου πω και το αλλο? το 2009 τον Νοεμβριο ημουν στο Μονακο για δουλεια, πληρωσα τον καπουτσινο στην καφετερια που βρισκεται στην Μαρινα πανω ακριβως απο την μοναδικη ευθεια της F1 στο πιο trendy σημει της πολης.....1,5ε!!!! Στο Μονακο επανλαμβανω....... Εμενα σε 4αστερο ξενοδοχειο λιγο πιο πανω απο εκει που επινα τον καφε μου με 80ε half board!!! Στο Μονακο επανλαμβανω....... Πηγα με ταξι στο αεροδρομιο της Νικαιας με.......ελικοπτερο(!!!!) με 100ε!!!! πτηση 15 λεπτων συμπεριλαμβανομενου και του οδηγου με την 600αρα μερσεντες που ηρθε να με παρει απο το ξενοδοχειο για το ελικοδρομιο, 10 min drive.....!!!! Στο Μονακο επανλαμβανω....... Ετρωγα με 12-15ε ευγενιε το γευμα με παστα και κρεας και μπυρα!!!! Στο Μονακο επανλαμβανω....... Απόσπασμα:
Πηδουσα την τοτε κοπελια μου στο αυτοκινητο του πατερα μου (ford Zephyr) στο πισω καθισμα ¨η στα πισω σκαλακια μεγαλης εκκλησιας στην Ν.Σμυρνη!!!!!!! σ.σ. οταν ηθελα να αποκτησω κατι στηριζομουν ΣΕ ΕΜΕΝΑ κι οχι στον καθε εναν τραπεζικο που μου εταζε ''χαμηλοτοκα'' δανεια για 25+ χρονια. Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Εγω απλα δεν τσιμπησα το δολωμα κι ας βομβαρδιζομουν καθημερινα απο τραπεζες για ''χαμηλοτοκα'' δανεια. Τους ελεγα οτι δεν μπορω να δεσμευθω για 25+ χρονια διοτι δεν ξερω τι μου ξημερωνει αυριο........αυτο ηταν το ''μοτο'' μου σε ολη μου την ζωη, ζησε συνετα και συντηρητικα ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΥΡΙΟ!!!! Στερηθηκα τιποτα? ΟΧΙ! το αντιθετο μαλιστα! Μοτο? 10-12 απο το 1981 μεχρ σημερα, ταξιδια? πολλα και σε ολον τον κοσμο με μηχανη και χωρις μηχανη..............απλα φροντιζα και για το αυριο! θα μου πεις, ''εβγαζες''...ναι θα σου απαντησω αλλα οταν δεν εβγαζα δεν αγοραζα τιποτα, δεν πηγαινα πουθενα και φροντιζα για το αυριο για να κανω οσα δεν εκανα χθες....... ξερεις τι ειναι να βγαζει καποιος 700ε μισθο και να παει να χρεωνεται 350ε τον μηνα για να παρει αυτοκινητο? χωρια τις καρτες του...... Γιαυτο τον λογο δεν νοιωθω οικτο γιαυτους που τσιμπησαν το δολωμα.....ας προσεχαν......ο Θεος γιαυτο τους εδωσε το μυαλο για να σκεπτονται....δεν το εκαναν και τωρα πληρωνουν το λαθος τους. σ.σ. εχω κι εγω συγγενεις που τσιμπησαν το δολωμα, τα ιδια λεω και σε αυτους. Καποιοι καταλαβαινουν τον συλλογιαμο μου κι αλλοι οχι......δεν τους φταιω εγω και κανεις αλλος παντως. Απόσπασμα:
Δεν μπορει να πεινα καποιος και να δινει 4ε για καφε εστω μια φορα την εβδομαδα, με 4ε αγοραζει 2 σουβλακια να φαει ¨η αγοραζει ενα κοτοπουλο να το βαλει στο φουρνο......αν πεινουσε!! ![]() Δεν μπορει να μιλανε ολοι για κριση και να καβαλανε GS, varadero, Cayenne (Ναιαιαιαιαιαι!!! υπαρχουν......) και δεν ξερω τι αλλο και να ειναι καθε Σ/Κ εκτος αθηνων και καθε καλοκαιρι διακοπες αν την Ελλαδα και τον κοσμο. Τελος φιλε Ευγενιε δεν μπορει να εχουν απομεινει 165δις Ελληνικες καταθεσεις και αλλα 220δις να υπολογιζονται σε σεντουκια και να μιλαμε για πεινα και δυστυχια. Σκεψου συνολο 385δις...σε καθε Ελληνα αναλογουν 38500ε....αυτα καταναλωνονται στις καφετεριες και στην Ερμου και αυτα βλεπω εγω καθε φορα που βγαινω εξω για...καφε!!!! Last edited by GeorgeP; 09-07-2012 at 20:22. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εγω τρελαινομαι............γιατι με ενδιαφερει και ο διπλα μου ![]() τρελαινομαι ....γιατι ειμαι στην αγορα και μου λειπουν τα χρηματα των ανεργων και των αναξιοπαθουντων ![]() στο κατω-κατω....μου λειπει η παρεα των φιλων μου, που δεν μπορουν να πιουν καφε μαζι μου ή ενα ποτηρι κρασι τα τελευταια τρια χρονια....τα περισσοτερα ταξιδια μου ειναι μεταφορες και οχι νοικιασμενα, αλλα αυτο δεν εχει να κανει με την οικονομικη μου κατασταση, αλλα τις γνωριμιες μου ![]() επειδη το ανεφερες....φετος δεν υπαρχει μεχρι τωρα μεταφορα ή σκιπεριλικι, ουτε για δειγμα, γιατι τα ναυλα ειναι ανυπαρκτα ![]() τεσπα.........εσυ βλεπεις οτι δεν υπαρχει οικονομικο προβλημα και ολα ειναι καλα
![]() |
![]() |
|
|