View Single Post
Παλιό 23-09-2009, 01:01
Alext Ο/Η Alext βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: Βριλησσια
Μoto: BMW R1200R
Προεπιλογή Απάντηση: Περι... Πουσαρισματος!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kokomilko Εμφάνιση μηνυμάτων
Και για να βαζουμς τα πραγματα στην θεση τους.

Ταξιδευω καλα!!! Ουτε τρελος ειμαι, ουτε τασεις αυτοκτονιας εχω!!!
Υπαρχουν ομως κατι δρομοι, (σ.σ. Βουλγαρια μετα την Σοφια, Ρουμανια Βουκουρεστι-Πιτεστι, κλπ) Που το Varadero (οταν ειχα παει μ αυτο) το εσπασα.

Απο εμπειρια λοιπον ξερω, οτι σε καποιους δρομους, τα 200 ειναι λιγα!!!

Απ την αλλη μου αρεσει η ιδεα οτι αν θελω μπορω να παω με παραπανω.
Οσο για τις "RRR" λυσεις,.... Δεν παιζουν λογω αυχενα.
Ουτε ως τον Πειραια δεν μπορω να παω με σκυφτο μηχανακι. Αφου και το GS το οδηγαω με κολλαρο.

Και πριν μου προτεινετε το FJR σας απαντω οτι κι αυτο σκυφτο ειναι

Ερωτω λοιπον.

Επειδη αν το R 1200 GS αν εβγαζε καμια 40αρια χιλιομετρα παραπανω (με τον μεγαλο ανεμοθωρακα) θα ηταν η τελεια μηχανη.

Ειναι δυνατες καποιες βελτιωσεις χωρις να το καταστρεψω; Και ποιες!!!

εγω θα σου ελεγα να κοιταξεις το BMW K1300 GT που ειναι τετρακυλινδρο με 180+ αλογα μεγαλο φερινγκ και ορθια σχετικα θεση οδηγησης για να μπορεις να βγαζεις καποιες λογικες μεσες ωριαιες ταχυτητες 200+

τωρα αν, ντε και καλα θες boxer ψαξου με κανενα RT ή LT
αλλα προσοχη οτι μηχανη και να καταληξεις ποτέ μα ΠΟΤΕ μην προσπαθησεις να κανεις τετοια μακρινα ταξιδια χιλιαδων χιλιομετρων με "πουσαρισμενο" μοτερ δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να εχεις την αξιοπιστια που εχει αυτο το ιδιο σε νορμαλ "μαμα" εκδοση
οτι κερδιζεις σε "πουσαρισμα" χανεις σε αξιοπιστια και χρονικη διαρκεια

μια αλλη περιπτωση ειναι να ψαχτεις με τα γραναζωματα αλλα δεν θα στο συνιστουσα με καποιο boxer γιατι ειναι ψοφια απο ιπποδυναμη και μονο στις χαμηλομεσαιες που εχουν ροπη θα περπατας στις ψηλες θα σε παρουν τα κλαματα, ασε που σε ανηφορες με στροφες φορτωμενος θα σε πιανουν κραμπες απο τα ανεβοκατεβασματα

οσο για τα διαφορα σχολια που εχουν γινει μεχρι στιγμης εχω να σου πω οτι εσυ μονο ξερεις τι οδηγος εισαι και τι εμπειριες εχεις απο ταξιδια και υψηλες ταχυτητες
οποτε εισαι ενιληκας και πιστευω να αποφασισεις το σωστο

παντως αν ειναι να ξεκινησεις για Ουγγαρια ή και πιο μακρια με 120-140 Km να ξυρισεις το κεφαλι σου γιατι θα γυρισεις με αλογοουρα/κοτσιδα
Reply With Quote