27-07-2012, 16:33
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Λεφτά ...... υπάρχουν ;
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho
.........................................................
Γιώργο το λες και μόνος σου... τα εμπορικά είναι άδεια, ο κόσμος δεν έχει να ψωνίσει,διότι απλά δε φτάνουν τα χρήματα για ψώνια εκτός απο τα απολύτως αναγκαία, μιά στις τόσες όμως το δικαιούται να διασκεδάσει. Ετσι όπως τα γράφεις ρε Γιώργη είναι σαν να λες ότι θα ήσουν ευχαριστημένος αν έβλεπες όλα τα μαγαζιά άδεια κι επαίτες σε κάθε γωνία.
|
Λαθος, ο κοσμος εχει να ψωνισει αλλα προτιμαει να φυλαει τα χρηματα του για αλλα πραγματα το ενα εκ των οποιων ειναι η διασκεδαση.
Ρουχα εχει απο περυσι και προπερσι, παπουτσια το ιδιο, φωτογραφικο υλικο επισης απο το 2010 και αυτοκινητο(-α) απο το 2009......δεν του λειπει τιποτα για να παει να ψωνισει στα εμπορικα.
Τα μαγαζια δεν μου αρεσει που τα βλεπω αδεια, αν και δεν ειναι ολα αδεια, ουτε ομως μου αρεσει ο κοσμος να δανειζεται για να τα συντηρει.
Θα προτιμουσα, οι μαγαζατορες που ηρθαν απο την επαρχια για να ανοιξουν εμπορικο να ξαναγυρισουν απο εκει οπου ηρθαν κα να βαλουν ξανα μπροστα αυτο το οποιο αφησαν τοτε.
Ετσι οι υπολοιποι ντοπιοι μαγαζατορες θα ξαναμπουν στην μαχη με αυξημενη πελατεια αφου οι μισοι απο το υπολοιπο συνολο των μαγαζιων θα εχει επιστρεψει στα πατρια εδαφη του για να δωσει κι εκει ζωη.
Τελος εξηγησε μου κι εσυ το καθημερινο φαινομενο του συνωστισμου στα πασης φυσεως διασκεδαστηρια τα οποια σημειωταιον πληρωνονται με μετρητα.......που βρισκονται τα μετρητα απο πειναλεους ανθρωπους και δη νεους κατω των 30 οπου η ανεργια ειναι πανω απο το 50%?
Ελπιζω να μην μου πεις κι εσυ οτι ειναι οι ιδιοι καθε βραδυ ουτε οτι τα Νοτια Προαστεια (μεσα και ο Πειραιας) πλεονεκτουν οικονομικα διοτι στα νοτια προαστεια (μεσα και ο Πειραιας) ερχονται και τα χωνουν απο Μενιδι και Κηφισια μεχρι ταμπουρια, κερατσινι και Περαμα.
|