GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 27-07-2012, 12:09
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Λεφτά ...... υπάρχουν ;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από arnhths Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε συ Γιώργη,

σε διαβάζω ανελλιπώς και ακόμα έχω ανατρέξει και παραθέσεις σου παλαιότερες από μένα ως μέλος........

έχεις ένα φιλοσοφικό ταλέντο που θα σου επέτρεπε στην αρχαία εποχή να ιδρύσεις σχολή εφάμιλλη της Περιπατητικής (πολύ μπλα-μπλα για το τίποτα).

Ξεκινάς από μία συνεχώς μεταβαλλόμενη σταθερά, μπριζάροντας το συνομιλητή σου να βρει επιχειρήματα να σε αντικρούσει γιατί η άποψή σου κραυγάζει σε μας τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς ότι δεν είναι σωστή, δια μέσω αυτής της συζήτησης αποπροσανατολίζεις το θέμα σε σχέση μαυτό που ξεκίνησες γιατί πάντα σχεδόν θα καταλήξεις ηττημένος,.... αλλά ο συνομιλητής μπαίνει στο παιχνίδι έκων-άκων οδηγούμενος από το παγίως cool ύφος σου και αγωνίζεται να προσαρμοστεί στο νέο θέμα που τον μετέφερες!

Μάλλον δεν το κάνεις εσκεμμένα αλλά από εκκεντρικότητα και την απόλαυση των ψηγμάτων ικανοποίησης ότι μπορείς να μανιπουλάρεις οποιαδήποτε κατάσταση και that's ok w me.

Αν δεν υπήρχαν κραυγαλέα "δια ταύτα" όπου αυτοαναιρέθηκες να σε χαρακτηρίζουν σαν συμπεράσματα σε διδαχές όπως:
- Το ΠΑΣΟΚ που υποστήριζες και έγινες όψιμος πολέμιός του.
- Το Γιωργάκη που μέχρι και το δημοψήφισμα που εξήγγειλε υποστήριζες και μετά την έκανες κλωθογυριστή.
- Την αύξηση του τζίρου των super market σαν ένδειξη ότι δεν υπάρχει κρίση.
- Τώρα πάλι προσπαθείς να μας δείξεις ότι ο κόσμος έχει λεφτά για ξόδεμα....

Ε, και;

και τα έτοιμα κάποτε τελειώνουν (απαράβατος νόμος)

ή μήπως θες να μας πεις ότι δεν υπάρχει κρίση (τόχεις πει στο παρελθόν κι αυτό).
Αν δεν υπάρχει γιατί ένα τόσο έμπειρο και ικανό στέλεχος σαν και σένα δεν βρίσκει δουλειά και παίρνουν το συνταξιούχο; (Χέστηκε ο εφοπλιστής αν σου πληρώνει €770 ασφάλεια ΙΚΑ και ξέρω γω + μισθό)

Υ.Γ. Τον τρέλανες τον asotosios, ο άνθρωπος (φοβερή πένα, μιά κλάση πάνω απ όλους) ξεκινά με συγκροτημένη σκέψη και λογικά επιχειρήματα και στη πορεία προσπαθεί να αποδείξει τα αυταπόδειχτα

Διευκρινίζω άλλη μιά φορά ότι μου είσαι συμπαθής και μαρέσει να σε διαβάζω

Αγαπητε συνονοματε,
Κατ’αρχην σε ευχαριστω που με διαβαζεις αλλα, με αδικεις διοτι απλα δεν συμφωνεις μαζι μου........και that's ok w me.
Πρεπει να διευκρινησω καποια πραγματα σχετικα με αυτα που γραφεις για μενα.
Ποτε δεν αλλαζω θεμα, απλα βρισκω άλλα και πολλα στοιχεια πανω στο θεμα, πραγμα το οποιο αρνειται ο καθε συνομιλητης μου να κανει! Δεν νομιζω να το κανει εσκεμμενα αλλα απο παρορμηση απολυτης συμφωνιας αυτων που αναδημοσιευει με τα δικα του πιστευω.

Κατα την αποψη μου ειναι χαρισμα σε εναν ανθρωπο να βλεπει τα στραβα που πιστευε και ψηφιζε τοσα χρονια και να τα αποκυρησσει δημοσια μεταβαλωντας συναμα τον εαυτον του σε πολεμιο αυτων των παλιων ‘’πιστευω’’ του. Θελει θαρρος να το κανει κανεις αυτο.
Θα ηθελα να μου πεις σε ποιο σημειο υποστηριξα το εξαγγελθεν και ποτε πραγματοποιηθεν δημοψηφισμα απο τον Γιωργακη.
Η αυξηση του τζιρου των Σ/Μ ειναι μια πραγματικοτητα, η οποια ομως ποτε δεν ειπα οτι σημαινει ‘’μη κριση’’......ειπα, και λεω, οτι ο κοσμος ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΕΙ οπως μα τον παρουσιαζουνε. Εσυ το παρερμηνευσες παρόλο που το διατυμπανιζω σε καθε σχεδον πολιτικο μου ποστ......αυτο εχει μια δοση ανηθικοτητας κατ’εμε διοτι βαζεις στο στομα μου λογια που δεν ειπα. Ετσι αν ο αναγνωστης δεν μ'εχει διαβασει πιο πριν σχηματιζει αλλη αποψη για τον GeorgeP, aναγκαζοντας με φυσικα να επαναδιατυπωνω τις αποψεις μου.

Αν πηγαινες στο kitchenbarπροχθες θα εβλεπες οτι -οπως και καθε μερα -το μαγαζι ηταν τιγκα αρα ο κοσμος εχει λεφτα για ξοδεμα. Αν εφευγες στης 12 τα μεσανυκτα θα διαπιστωνες οτι στην παραλιακη δεν επεφτε καρφιτσα απο την κινηση (βενζινη 1,71ε)....
Αν κατεβαινες την περασμενη Δευτερα στις 9 το βραδυ στον Φλοισβο θα εβλεπες στις καφετεριες των 4,50ε τον καφε να περιμενουν ορθιοι, θα εβλεπες επισης οτι στο νεο μαγαζι με το γιαουρτοπαγωτο των 20ε το κιλο γινοταν παντζουρλισμος......
Επισης στον Φλοισβο, στον γνωστο θερινο Κινηματογραφο οπου λειτουργει σουβλατζιδικο μονον με καλαμακια τα 10 τραπεζια ηταν γεματα και ο περιμεναν στην ουρα καμια 20 αρια ανθρωποι για να παρουν σουβλακια φυσικα με 1,80 ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ!!!!!!!
Εγω δεν χρειαζεται να πεισω κανεναν οτι ο κοσμος εχει λεφτα για ξοδεμα διοτι πολυ απλα οι εικονες μιλανε απο μονες τους.

Αν εσυ αγαπητε μου συνονοματε δεν τα βλεπεις αυτα διοτι δεν θελεις να τα δεις δινοντας διαφορες δικαιολογιες (π.χ. ολο οι ιδιοι πανε) καπως θα πρεπει να το επανα αξιολογησεις το θεμα.

Αν νομιζεις οτι ο εφοπλιστης ειναι αλλου ειδους επιχειρηματιας απο τον εμπορο παπουτσιων κανεις τραγικο λαθος..........
Ολοι θελουν μεγιστοποιηση του κερδους, ειτε φορτωνοντας δουλεια στους ηδη υπαρχοντες υπαλληλους ειτε προσλαμβανοντας συνταξιουχους ειτε προσλαμβανοντες νεωτερους με τις γνωστες μειωσεις στα κατωτερα ορια ημερομισθιων και μισθων.
Στην μεγαλυτερη πλοιοκτητρια εταιρεια της Ελλαδος και 4η στον κοσμο (δεν θα πω ονομα) που δουλευει ο αδερφος μου 23 χρονια τωρα ετοιμαζονται για ποσοστιαιο κοψιμο των μισθων.........εχει 70 πλοια κονταινερς ολα ενεργα.

Αν μου βρεις ενα ποστ μου το οποιο να λεω οτι ‘’δεν υπαρχει κριση’’ θα κατσω να με χειροτονησεις διακο οπως εχω ξαναπει αλλου.
Κριση φιλε Γιωργο υπαρχει αλλα, τα αιτια της κρισης ειναι το ζητουμενο βασει των οποιων θα βρουμε ποιους αφορα και τι εκαναν αυτοι ολα αυτα τα χρονια για να την περασουν οσο το δυνατον αναιμακτα.
Αν η κριση ειναι αποτελεσμα των δανειων βασει των οποιων κινουταν η αγορα ειλικρινα χαιρομαι που υπαρχει κριση, ετσι ισως βαλουμε μυαλο και σταματησουμε να ξοδευουμε περισσοτερα απο οσα βγαζουμε. Βεβαια το 100% των εμπορων βασισαν την αναπτυξη τους σε αυτα τα δανεικα του πολιτη, δανειζομενοι και οι ιδιοι για να φτιαξουν τα στοκ τους και να εξυπηρετησουν την διαρκως αυξανομενη δανειοδοτουμενη πελατεια τους......αυτο ομως λεγεται ΦΟΥΣΚΑ η οποια καποτε θα εσκαγε και θα επρεπε να το ειχαν προβλεψει οι ιδιοι οι εμποροι.
Οσοι δεν το εκαναν σημαινει οτι δεν επρεπε να ασχοληθουν με το εμποριο.....δεν ειχαν τα προσοντα για να γινουν εμποροι.....ο σωστος εμπορος βλεπει-σχεδιαζει-προβλεπει το μελλον και δεν ζει για το ‘’εχει ο Θεος για αυριο......’’. Αυτοι ναι εχουν κριση, αλλα δεν τους φταιει κανεις.
Με 165δις καταθεσεις των 10εκ Ελληνων, χωρια τα 220δις στα σεντουκια και το εξωτερικο, πιστευεις οτι υπαρχει κριση στο μεγεθος που μας λενε?

Ο ‘’asotoios’’ οπως και η πλειοψηφια των γραφοντων στα πολιτικα λεει και γραφει πραγματα συμφωνα με αυτα που ακουει και διαβαζει στα διαφορα μπλοκς κι οχι συμφωνα με αυτα που βλεπει.
Διαβαζει-ετε π.χ το τελευταιο ‘’κοβονται οι συνταξεις και τα επιδοματα’’ και το αναδημοσιευετε αυτουσιο χωρις να ψαχνετε ποιες συνταξεις θα κοπουν.....ετσι δημιουργειται κλιμα.
Αυτο μου θυμιζει το σαιτ του Ευαγγελατου οπου πριν μερικες μερες εγραφε ''φωτια στην γλυφαδα''.....ολοι τρεχαμε στα μπαλκονια να δουμε τους καπνους.....αυτος ομως εννοουσε την Γλυφαδα Ευβοιας(!!) πραγμα που δεν εγραψε βεβαια για να προσελκυσει κλικαρισματα......το διορθωσε μετα απο μια εβδομαδα!!!
Κανεις δεν ψαχνει να βρει οτι οι πολλαπλες συνταξεις των 2400ε θα γινουν 1500-1800 για ΟΛΟΥΣ......κανεις δεν ψαχνει οτι τα τρελλα εφαπαξ των 120,000ε θα κοπουν στα 60000 και σε μια 20ετια δεν θα υπαρχουν, γιατι να υπαρχουν αλλωστε? Ποιος τα πληρωσε αυτα ωστε να τα δικαιουνται οι Δ.Υ. Μην μου πεις οτι τα εχουν πληρωσει γιατι δν ισχυει.
Κανεις δεν ψαχνει οτι τα πασης φυσεως επιδοματα θα κοπουν βασει εισοδηματικων κριτηριων.....γιατι ρε Γιωργο να παιρνω επιδομα ανεργιας. ΕΚΑΣ και οτιδηποτε αλλο οταν εχω τρεις πολυκατοικιες που νοικιαζω?

Και αλλα πολλα τα οποια εγω δεν θα πασχισω να αποδειξω διοτι τα βλεπουμε καθε μερα κι ετσι ειναι εκ προοιμιο αυταποδειχτα.........

Για μενα παρεπιπτοντως ειναι συμπαθη ολα τα μελη του φορουμ ακομα και τα ‘’εχθρικως’’ κειμενα απεναντι μου.

Last edited by GeorgeP; 27-07-2012 at 12:22.
Reply With Quote
Παλιό 27-07-2012, 13:40
asotosios Ο/Η asotosios βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μεταμόρφωση
Μoto: MOTO GUZZI BREVA 1100 ABS 2007

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο ‘’asotoios’’ οπως και η πλειοψηφια των γραφοντων στα πολιτικα λεει και γραφει πραγματα συμφωνα με αυτα που ακουει και διαβαζει στα διαφορα μπλοκς κι οχι συμφωνα με αυτα που βλεπει.

Γιωργο θα απαντησω μονο για εμενα...

κανω ακριβως το αντιθετο απο αυτο που λες...
γραφω δλδ αυτα που βλεπω με τα ματια μου και ακουω με τα αυτια μου...και οχι αυτα που ακουω ή διαβαζω σε καποιο μπλογκ...
μιλαω με ανθρωπους καθημερινα με μεγαλες αποκλησεις μισθολογικες κτλ κτλ και εχω μια πολυ καλη γνωση της κοινωνιας που ζω...αν περιοριζομουν στο να διαβαζω μπλογκ και εφημεριδες και να ακουω ειδησεις...τοτε πολυ απλα θα γνωριζα οτι ειμαι ηδη σωμενος και δεν θα ειχα λογο να κοπτομαι...

για αυτο αλλωστε παροτρυνω και εσενα να κανεις το ιδιο...

απο εκει και περα...αν εσυ θεωρεις αναξιοπιστα αυτα που γραφω και προσπαθεις αυτο να το στηριξεις με στατιστικες μελετες κτλ κτλ...τοτε θα σου θυμισω οτι τα νουμερα υπαρχουν για να εξυπηρετουν σε πολλες απο αυτες τις περιπτωσεις...!!!

Σου εχω ξαναπει οτι χανεις τα δικια σου...με το να τσουβαλιαζεις ολους τους ανθρωπους...
Εγω εχω μια αλλη αποψη για τους ανθρωπους...

Last edited by asotosios; 27-07-2012 at 13:46.
Reply With Quote
Παλιό 27-07-2012, 13:52
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από asotosios Εμφάνιση μηνυμάτων

γραφω δλδ αυτα που βλεπω με τα ματια μου και οχι αυτα που ακουω ή διαβαζω σε καποιο μπλογκ...μιλαω με ανθρωπους καθημερινα με μεγαλες αποκλησεις μισθολογικες κτλ κτλ και εχω μια πολυ καλη γνωση της κοινωνιας που ζω...αν περιοριζομουν στο να διαβαζω μπλογκ και εφημεριδες και να ακουω ειδησεις...τοτε πολυ απλα θα γνωριζα οτι ειμαι ηδη σωμενος και δεν θα ειχα λογο να κοπτομαι...

απο εκει και περα...αν εσυ θεωρεις αναξιοπιστα αυτα που γραφω και προσπαθεις αυτο να το στηριξεις με στατιστικες μελετες κτλ κτλ...τοτε θα σου θυμισω οτι τα νουμερα υπαρχουν για να εξυπηρετουν σε πολλες απο αυτες τις περιπτωσεις...!!!

Έτσι......οποίος κινείται μέσα στην αγορα καθημερινά, έχει αυτη την εικονα
Οποίος κινείται σε νότια προάστια και σε αστικές περιοχές, τα βλέπει διαφορετικα
Τα μαγαζιά είναι άδεια.....ο τζίρος έχει πεσει(φυσικα δεν βάζω σεντόνι, γιατι είναι εύκολο να τα διαβάσει και να τα ακούσει ο καθένας μας)....
Οι δικοί μου οι πελάτες....ξεφτυλιζονται καθημερινα, κάνοντας παζάρια πάνω απο τους νεκρούς τους...
Και τα χειρότερα έρχονται ......
Reply With Quote
Παλιό 27-07-2012, 13:55
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Τα σημαντικά είναι εδω....βεβαιως

«Ηταν αδύνατο να εφαρμοστεί το πρόγραμμα» | πολιτικη | ethnos.gr

Ο Τσιπρας θα φταίει βέβαια....
Reply With Quote
Παλιό 27-07-2012, 15:13
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από asotosios Εμφάνιση μηνυμάτων

γραφω δλδ αυτα που βλεπω με τα ματια μου και ακουω με τα αυτια μου...και οχι αυτα που ακουω ή διαβαζω σε καποιο μπλογκ...
μιλαω με ανθρωπους καθημερινα με μεγαλες αποκλησεις μισθολογικες κτλ κτλ και εχω μια πολυ καλη γνωση της κοινωνιας που ζω...αν περιοριζομουν στο να διαβαζω μπλογκ και εφημεριδες και να ακουω ειδησεις...τοτε πολυ απλα θα γνωριζα οτι ειμαι ηδη σωμενος και δεν θα ειχα λογο να κοπτομαι...

Σου εχω ξαναπει οτι χανεις τα δικια σου...με το να τσουβαλιαζεις ολους τους ανθρωπους...
Εγω εχω μια αλλη αποψη για τους ανθρωπους...
οκ, τοτε πως δικαιολογεις τον τοσο κοσμο που βλεπεις στα ξενυκταδικα, εστιατορια, καφετεριες, παραλιες επι πληρωμη, σουβλατζιδικα, παγωτατζιδικα και παντος ειδους φαγοδιασκεδαστηρια εν μεσω πεινας, αυτοκτονιων λογω της πεινας και κατατρεγμου?

Φανταζομαι τους βλεπεις και τους ακους να χαχανιζουν........

Οσοι μας διαβαζουν και ΔΕΝ γραφουν ισως εχουν αλλη αποψη για το ποιος χανει το δικιο του......
Εξάλλου αγαπητε Ευγενιε αν ηταν ετσι οπως τα λετε ο ΣΥΡΙΖΑ σημερα θα ηταν κυβερνηση...οπως το ΠΑΣΟΚ το 1981...αλαλ δεν....
Reply With Quote
Παλιό 27-07-2012, 15:19
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Έτσι......οποίος κινείται μέσα στην αγορα καθημερινά, έχει αυτη την εικονα
Οποίος κινείται σε νότια προάστια και σε αστικές περιοχές, τα βλέπει διαφορετικα
Τα μαγαζιά είναι άδεια.....ο τζίρος έχει πεσει(φυσικα δεν βάζω σεντόνι, γιατι είναι εύκολο να τα διαβάσει και να τα ακούσει ο καθένας μας)....
Οι δικοί μου οι πελάτες....ξεφτυλιζονται καθημερινα, κάνοντας παζάρια πάνω απο τους νεκρούς τους...
Και τα χειρότερα έρχονται ......
ειπαμε τα εμπορικα μαγαζια εχουν το προβλημα και μονον αυτα και φυσικα τα εργοστασια/επιχειρηματιες/εισαγωγεις που τα τροφοδοτουν οι οποιοι κανουν απολυσεις και μειωσεις μισθων σε οσους μενουν. Διοτι οπως ειπαμε ''.......αυτο ομως λεγεται ΦΟΥΣΚΑ η οποια καποτε θα εσκαγε και θα επρεπε να το ειχαν προβλεψει οι ιδιοι οι εμποροι.
Οσοι δεν το εκαναν σημαινει οτι δεν επρεπε να ασχοληθουν με το εμποριο.....δεν ειχαν τα προσοντα για να γινουν εμποροι.....ο σωστος εμπορος βλεπει-σχεδιαζει-προβλεπει το μελλον και δεν ζει για το ‘’εχει ο Θεος για αυριο......’’. Αυτοι ναι εχουν κριση, αλλα δεν τους φταιει κανεις.

Οσο για τα νοτια προαστια...ο Πειραιας ειναι βορειο προαστιο? Κυκλοφορεις καθολου στον Πειραια και στα περιξ καθολου? διοτι αν κυκλοφορεις τα βραδια και βλεπεις πεινα και κατατρεγμο στα φισκα απο κοσμο μαγαζια τοτε ο Τσιπρας σου εχει παρει την λογικη και οχι μονον το μυαλο......
Κατεβα σημερα το βραδυ στο Τουρκολιμανο και τα λεμε αυριο παλι.....
Reply With Quote
Παλιό 27-07-2012, 15:30
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
οκ, τοτε πως δικαιολογεις τον τοσο κοσμο που βλεπεις στα ξενυκταδικα, εστιατορια, καφετεριες, παραλιες επι πληρωμη, σουβλατζιδικα, παγωτατζιδικα και παντος ειδους φαγοδιασκεδαστηρια εν μεσω πεινας, αυτοκτονιων λογω της πεινας και κατατρεγμου?

Οσοι μας διαβαζουν και ΔΕΝ γραφουν ισως εχουν αλλη αποψη για το ποιος χανει το δικιο του......
Εξάλλου αγαπητε Ευγενιε αν ηταν ετσι οπως τα λετε ο ΣΥΡΙΖΑ σημερα θα ηταν κυβερνηση...οπως το ΠΑΣΟΚ το 1981...αλαλ δεν....

Να κάνουμε μία ομαδική γιατί τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια μας...

Εφορία σου ήρθε....;
Reply With Quote
Παλιό 27-07-2012, 15:36
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Τα σημαντικά είναι εδω....βεβαιως

«Ηταν αδύνατο να εφαρμοστεί το πρόγραμμα» | πολιτικη | ethnos.gr

Ο Τσιπρας θα φταίει βέβαια....
Ο Τσιπρας μονος του οχι......ολοι η αριστερα συσσωμη ομως ναι........απο το 1945 και μετα φυσικα. Και απο το 1981 κι επειτα οταν με τις απεργιες και το συνειδητο κλεισιμο των εργοστασιων επι σειρα ετων μεσω απεργιων φυσικα που οι ιδιοι διοργανωναν......here we come.....

Επισης, ας καλωσορισουμε και τον κον Ανδρεα Κολλα στις ταξεις του ΣΥΡΙΖΑ. Ξερετε ποιος ειναι ο κος Κολλας....ΕΘΕΛ 1992 αν σας λεει κατι...αν οχι φιλος κολλητος του μακαριτη του Σταμουλου που εβαζαν φωτιες στους δρομους διαμαρτυρομενοι για την ιδιωτικοποιηση των λεωφορειων.
Για την ιστορια, ο εξαφανισμενος Λαλιωτης εθεαθη να μπαινει στην Κουμουνδουρου.......περιμενω να μαζεψω στοιχεια και τοτε θα γινει του Κουτρουλη ο γ@μος.
Ενας-ενας οι αποδομησαντες του Ελληνικου κρατους μελη του ΠΑΣΟΚ μετακινουνται στον αριστερο και προοδευτικο ΣΥΡΙΖΑ.

Κατσε να επαληθευσω τον Λαλιωτη και θα γραψω ενα ποστ ΝΑ για τους μετοικησαντες απο ΠΑΣΟΚ σε ΣΥΡΙΖΑ.

Α, αγωνιστικους χαιρετισμους απο τους ανεργους πρωην εργαζομενους της coca cola η οποια εκλεισε μετα απο απεργια που κηρυξε το ΚΚΕ και υποστηριξε μετα βδελυγμιας ο ΣΥΡΙΖΑ. Περιμενουν μια απαντηση του τι θα κανουν απο εδω και στο εξης διοτι η απαντηση που πηραν οτι ΄΄ο αγων θελει θυσιες...λυπουμεθα πολυ'' δεν τους επαρκει.
Reply With Quote
Παλιό 27-07-2012, 15:36
asotosios Ο/Η asotosios βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μεταμόρφωση
Μoto: MOTO GUZZI BREVA 1100 ABS 2007

Απόσπασμα:

Τοτε με τους ανθρωπους που μιλαω εγω και αρκετοι αλλοι ειναι ψευτες και υποκριτες...και εμεις απλα ηλιθιοι που τους πιστευουμε και τους συμπονουμε...και φυσικα ακομα πιο ηλιθιοι που το βλεπουμε να συμβαινει και στην δικη μας τσεπη...!!!

οι εργατες και οχι μονο στα εργοστασια που δεν θα πανε διακοπες ειναι απλα εξαιρεσεις...
οι εργατες και οχι μονο στα εργοστασια που καταθεσαν πινακιδες γιατι δεν μπορουσαν να πληρωσουν τα τελη και και και ειναι και αυτοι εξαιρεση...
οι εργατες και οχι μονο στα εργοστασια που τους ηρθε η εκτακτη εισφορα και το χαρατσι και το χαρατσι της εφοριας απο την μειωση του αφορολογιτου...ειναι και αυτοι εξαιρεση...
οι εργατες

τι να λεμε...ολοι εμεις βλεπουμε και ζουμε στην εξαιρεση και εσυ βλεπεις την πραγματικοτητα...επρεπε να το φανταστω...

Εχεις δικιο...καιρος να σταματησω λοιπον να προσπαθω να δεις τα πραγματα με μια αλλη ματια ποιο κοντα στην πραγματικοτητα...!!!

φανταζομαι το ιδιο θα συνεβαινε και αν προσπαθουσα καποτε να σε πεισω οτι ο Ανδρεας Παπανδρεου και η παρεα του μονο κακο κανανε στην χωρα...!!!
τα ιδια θα μου ελεγες και τοτε...!!!

απλα θα επιμεινω σε κατι που εγραψα παραπανω...!!!
ο ΧΟΡΤΑΤΟΣ τον νηστικο δεν τον πιστευει...γιατι μιλας σαν χορτατος και σκεφτεσαι σαν χορτατος...αν πεινουσες (που δεν στο ευχομαι ουτε εσενα ουτε σε κανεναν) ισως να πιστευες αυτα που βλεπεις γυρω σου αλλα πησματικα αρνεισαι...!!!

ισως και να μην ειχε να κανει μονο με την κοιλια και το ποσο γεματη ειναι...!!!

Last edited by asotosios; 27-07-2012 at 16:04.
Reply With Quote
Παλιό 27-07-2012, 16:05
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Δηλαδή αν μιά στις τόσες χαλάσω 20 ευρώ το άτομο για να ξεσκάσω σημαίνει ότι μου τρέχουν από τα μπατζάκια; Αν μιά φορά την εβδομάδα πιώ έξω έναν καφέ σημαίνει ότι τα έχω; Πρέπει δηλαδή να κλειστούμε οριστικά στα σπίτια μας και να περιμένουμε την κατάθλιψη;

Τι πιστεύετε ότι θα γίνει από τις επόμενες εβδομάδες όταν θα έρθουν μαζικά τα εκκαθαριστικά, οι λογαριασμοί της ΔΕΗ με το χαράτσι, όταν αρχές Σεπτέμβρη οι γονείς θα πρέπει να κάνουν κάποια ψώνια για τα σχολιαρόπαιδα;!

Γιώργο το λες και μόνος σου... τα εμπορικά είναι άδεια, ο κόσμος δεν έχει να ψωνίσει,διότι απλά δε φτάνουν τα χρήματα για ψώνια εκτός απο τα απολύτως αναγκαία, μιά στις τόσες όμως το δικαιούται να διασκεδάσει. Ετσι όπως τα γράφεις ρε Γιώργη είναι σαν να λες ότι θα ήσουν ευχαριστημένος αν έβλεπες όλα τα μαγαζιά άδεια κι επαίτες σε κάθε γωνία.

Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης