View Single Post
Παλιό 31-07-2012, 19:45
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Εφιάλτης για μισθούς και συντάξεις !!!!!!!!!!!!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από arnhths Εμφάνιση μηνυμάτων
Ok, και λέω και γω με το φτωχό μου το μυαλό ΑΝ, ξαναλέω, ΑΝ (θου Κύριε μη με πάρεις αμπάριζα) ένας απ αυτούς τους γεροντοσυνταξιούχους που συμπλήρωσαν 35 χρόνια έτυχε (και πάλι μετά φόβου), να είναι ικανότερος και αποδοτικότερος από σένα (δε με βλέπω καλά)
και να προσκομίζει στον εργοδότη του περισσότερα έσοδα από σένα και να πληρώνει επί 35 χρ. την ανώτερη βαθμίδα ασφάλισης..........................

με ποιά λογική είσαι τόσο λάβρος εναντίον του και απαιτείς να πέσει κάτω απ τα €1300 ενώ για τον εαυτό σου διεκδικείς την αποκατάσταση στα κεκτημένα;

Υ.Γ. Στο κάτω-κάτω εσύ απολύθηκες πριν τη συμπλήρωση 35ετίας και δεν εκπλήρωσες τις υποχρεώσεις σου προς τα ασφαλιστικά Ταμεία όπως ο παραπάνω) για κατοχύρωση δικαιώματος συντάξεως (εδώ με πήρε και με σήκωσε )
Αν μου βρεις που το ειπα ¨η εστω υπενοησα αυτο με τα κοκκινα εγω θα κατσω να με..............

Δεν διεκδικω τιποτε παραπανω απο τον οποιοδηποτε σε αυτην την χωρα, ειτε δουλεψε οπως εγω ειτε οχι.....δεν ειμαι τρελος ουτε αχαριστος.
Διεκδικω ακριβως τα ιδια, 1300 αυτος? 1300 κι εγω, 1000 αυτος? 1000 κι εγω!!!
Αλλα σε καμια περιπτωση πανω απο 1500-2000 για κανεναν ΜΑΣ!!!!!

Υ.Γ.1: τα 35 χρονια θα τα συμπληρωσω και θα τα ξεπερασω αγαπητε μου αφου σε λιγο καιρο αρχιζω να δουλευω ταξι (εχθες περασα στις εξετασεις του ΥΜΕ για αδεια Ε.Δ.Χ.), διοτι για να βγω στην συνταξη πρεπει να ειμαι 60 ετων, δλδ σε 11 χρονια απο τωρα, αν προσθεσεις και τα 30 τα προηγουμενα μας κανουν 41 συναπτα ετη.
Και δεν με ενδιαφερει τι συνταξη θα παρω αρκει να ειναι ιση κι ομοια με των αλλων......................
Υ.Γ.2: σκεψου εγω ο Δ/της ναυτιλιακου τμηματος με σακακι αρμανι και παπουτσι γκουτσι, δερματινο χαρτοφυλακα των 1000ε απο Νεα Υορκη αγορασμενο στο δεξι χερι και tag heuer των 2500ε στο αριστερο χερι.......ταξιτζης!!!! Τι μπαναλ Θεε μου
Αλλα ετσι ειμαστε εμεις ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ του προτυπου σχολειου ονοματι ''ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ'' ταιριαζουμε με ολους και με ολα και δεν θεωρουμε κανεναν ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ κατωτερο μας....και μπαινουμε και στα παπουτσια ολονων των συνανθρωπων μας μη δισταζοντες ακομη και να κανουμε ''κατωτερα'' επαγγελματα για να συνεχισουμε να περναμε καλα....παντα με χαμογελο κι ευχαριστηση.

Last edited by GeorgeP; 31-07-2012 at 19:47.
Reply With Quote