![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
μπααα!
αυτες τις ανοιγουν...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
*Είναι αλήθεια ότι ΟΛΟΙ οι άλλοι αφαλιστικοί φορείς πλήρωναν ένα 0.1%, 0,001, 1% ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ακριβώς, για να ``στηθεί`` ο ΟΓΑ. Είναι σωστό αυτό. * Πλήρωναν χρήματα οι παλαιότεροι ασφαλισμένοι αλλά βγήκαν σε σύνταξη κάτω από 25ετία (η μάνα μου πλήρωσε 11 χρόνια και πήρε 350ε σύνταξη). *Οι νέοι αφαλισμένοι του ΟΓΑ, πλήρωναν 3 βαθμίδες, 380 περίπου η κατώτερη πριν 1 χρόνο, ξεκίνησε με 350 περίπου, το 6μηνο. Λίγα χρήματα εάν κρίνουμε από έναν ασφαλισμένο ΤΕΒΕ. Θα έλεγα και πολύ καλή περίθαλψη για τα χρήματα που έδιναν. Οπότε είναι σωστό Ζοζ ότι βοήθησαν όλοι οι ασφαλιστικοί φορείς, αλλά δεν είναι σωστό ότι δεν πλήρωσαν καθόλου. Ότι άλλο μπορεί να ξέρω σε αυτό το κομάτι, ρωτήστε και εάν ξέρω θα απαντήσω. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μην ξεχνας οτι ολη μου οι οικογενεια στην Κρητη ειναι αγροτες σε ελαιοδεντρα και αμπελια. Ακομα γκρινιαζουν που ξαφνικα πληρωνουν ασφαλιστρο για συνταξη υποψρεωτικα. |
|
|
|||
|
|||
|
και η Γαλλια εχει οδηγους και οικοδομους και η Γερμανια και η Αυστρια........αυτοι γιατι βγαινουν στα 67?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ποιος ειπε οτι ειμαι σε ασχημη κατασταση? Απόσπασμα:
Εγω ειμαι 49 και ανεργος 28 μηνες, μεχρι τις 19/03/2010 που απολυθηκα ειχα 30 χρονια εργασιας (9000 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ενσημα). αυτα τα 30 χρονια, το εχω ξαναπει, δουλευα 16+ ωρες την ημερα και ΟΛΑ τα Σ/Κ με πολυ ελαχιστες εξαιρεσεις. Χριστουγεννα και Πασχα εκανα στο σπιτι μου για πρωτη φορα απο το 1981 που αρχισα να δουλευω το.......2001 οταν πηρα θεση Δ/του τμηματος στην ναυτιλιακη που εδουλέυα. Η μισθοδοσια μου ΟΛΑ αυτα τα χρονια ηταν ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ με τις νομιμες αυξησεις καθε χρονο λογω ανανεωσης συλλογικης συμβασης μεχρι τα 4000+ τα τελευταια 10 χρονια. Επαιρνα και κατι μαυρα πανω στον βασικο τα πρωτα χρονια και μετα μπονους καθε τελος του χρονου. Σε ερωτω λοιπον εσυ και ο καθενας θα δουλευε 16 ωρες την ημερα χωρις Σ/Κ και χωρις Χριστουγεννα και Πασχα επι 20 χρονια με το βασικο συν τα μπονους καθε τελος του χρονου τα οποια δεν ηταν και 100% σιγουρο οτι θα δινοταν ετσι? Αρα ΝΑΙ, ημουν σε ''πλεονεκτικότερη θέση απ αυτούς, διοτι αυτό συνέβαινε λόγω των διακεκριμένων προσόντων μου και της αποδοτικής εργασίας μου'' διοτι δεν ελεγα ΠΟΤΕ οχι πουθενα και σε τιποτα....δεν καθομουνα και ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑ...... |
|
|
|||
|
|||
|
καποιος που πληρωνει στο ΤΕΒΕ 300 ευρω τον μηνα για 35 χρονια, δινει συνολικα 126000 ευρω...
η συνταξη που θα καρπωθει,οταν θα ειναι συνταξιουχος, ειναι περιπου 1200 ευρω.......και αν υπολογισουμε οτι θα ζησει σαν συνταξιουχος 20 χρονια περιπου, θα παρει 290000 ευρω....... αν βαλουμε στα 55 χρονια νοσηλεια και ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη, για ολη την οικογενεια του, το ποσο που εχει πληρωσει το ΤΕΒΕ, ανερχεται σε αστρονομικα ποσα..... με την λογικη του γιωργου..........κακως παιρνουν συνταξη ΟΛΟΙ οι ελληνες ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
) ένας απ αυτούς τους γεροντοσυνταξιούχους που συμπλήρωσαν 35 χρόνια έτυχε (και πάλι μετά φόβου ), να είναι ικανότερος και αποδοτικότερος από σένα (δε με βλέπω καλά ) και να προσκομίζει στον εργοδότη του περισσότερα έσοδα από σένα και να πληρώνει επί 35 χρ. την ανώτερη βαθμίδα ασφάλισης.......................... με ποιά λογική είσαι τόσο λάβρος εναντίον του και απαιτείς να πέσει κάτω απ τα €1300 ενώ για τον εαυτό σου διεκδικείς την αποκατάσταση στα κεκτημένα; ![]() Υ.Γ. Στο κάτω-κάτω εσύ απολύθηκες πριν τη συμπλήρωση 35ετίας και δεν εκπλήρωσες τις υποχρεώσεις σου προς τα ασφαλιστικά Ταμεία όπως ο παραπάνω) για κατοχύρωση δικαιώματος συντάξεως (εδώ με πήρε και με σήκωσε )
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
η λογικη του Γιωργου ειναι κακως δινονται συνταξεις του υψους πανω απο 1500ε τον μηνα............... η λογικη του Γιωργου ειναι κακως δινεται ΕΚΑΣ σε αυτους που εχουν κι αλλα εισοδηματα περαν της συνταξης τους η λογικη του Γιωργου ειναι να γινουμε ευρωπη, οπου η μεγαλυτερη συνταξη ειναι τα 1500ε (κι οχι σε ολες τις περιπτωσεις)............ η λογικη του Γιωργου ειναι να γινουμε επιτελους κρατος............ Σε παρακαλω πολυ Κωστα μου μην προσπαθεις να αποδομησεις αυτα που γραφω με λογια που ποτε δεν εχω πει πιανοντας την αρχη και το τελος και ποτε το ενδιαμεσο των γραφομενων μου ωστε να βγαλεις το σωστο συμπερασμα. Και για να τελειωνουμε με την καθε ειδους ΣΥΡΙΖΑΪΚΗ παρερμηνευση κατα το δοκουν των γραπτων μου, τα 125000 ασφαλιστρα που εχει δωσει ο επι παραδειγματι ασφαλιζομενος του ΤΕΒΕ με τις καταληλες επενδυσεις στα 35 χρονια εχουν πλησιασει πολυ το συνολικο κοστος του ασφαλισμενου σαν συνταξιουχο. Επισης, ολοι οι ασφαλισμενοι δεν κανουν εγχειρησεις απο τα 55 και μετα. Ομως η συνταξη των 3000ε του ΙΚΑ και επικουρικων (ΔΕΚΟ) με κανεναν τροπο και απο πουθενα δεν μπορει να καλυφθει ουτε κατα διανοιαν απο τις εισφορες οπου κι οπως κι αν επενδυθουν.........το συνολικο κοστος αυτου του συνταξιουχου ειναι δυσβασταχτο για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, δεν μπορει να μην το καταλαβαινεις αυτο!!!! Γιαυτο και συνταξεις μεχρι 1399,99ε δεν προκειται να πειραχτουν. Το ΕΚΑΣ ναι κοπηκε και θα κοπει σε οσους ειχαν/εχουν εισοδηματα και απο αλλου. Η γριουλα που επαιρνε ΕΚΑΣ και της κοπηκε τελειως ειχε και απο αλλου εισοδηματα. ο χαμηλοσυνταξιουχος (μεχρι 900ε ανευ ΕΚΑΣ) που του εκοψαν ποσοτο απο την συνταξη ναι ηταν και ειναι κατακριτεο, επρεπε αυτο που παει να γινει σημερα στις συνταξεις των 2500ε+ να ειχε γινει τοτε χωρις να πειραξουν τις χαμηλες συνταξεις, το ΕΚΑΣ ομως ναι συμφωνα με τα παραπανω. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Δεν διεκδικω τιποτε παραπανω απο τον οποιοδηποτε σε αυτην την χωρα, ειτε δουλεψε οπως εγω ειτε οχι.....δεν ειμαι τρελος ουτε αχαριστος. Διεκδικω ακριβως τα ιδια, 1300 αυτος? 1300 κι εγω, 1000 αυτος? 1000 κι εγω!!! Αλλα σε καμια περιπτωση πανω απο 1500-2000 για κανεναν ΜΑΣ!!!!! Υ.Γ.1: τα 35 χρονια θα τα συμπληρωσω και θα τα ξεπερασω αγαπητε μου αφου σε λιγο καιρο αρχιζω να δουλευω ταξι (εχθες περασα στις εξετασεις του ΥΜΕ για αδεια Ε.Δ.Χ.), διοτι για να βγω στην συνταξη πρεπει να ειμαι 60 ετων, δλδ σε 11 χρονια απο τωρα, αν προσθεσεις και τα 30 τα προηγουμενα μας κανουν 41 συναπτα ετη. Και δεν με ενδιαφερει τι συνταξη θα παρω αρκει να ειναι ιση κι ομοια με των αλλων...................... Υ.Γ.2: σκεψου εγω ο Δ/της ναυτιλιακου τμηματος με σακακι αρμανι και παπουτσι γκουτσι, δερματινο χαρτοφυλακα των 1000ε απο Νεα Υορκη αγορασμενο στο δεξι χερι και tag heuer των 2500ε στο αριστερο χερι.......ταξιτζης!!!! Τι μπαναλ Θεε μου ![]() ![]() Αλλα ετσι ειμαστε εμεις ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ του προτυπου σχολειου ονοματι ''ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ'' ταιριαζουμε με ολους και με ολα και δεν θεωρουμε κανεναν ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ κατωτερο μας....και μπαινουμε και στα παπουτσια ολονων των συνανθρωπων μας μη δισταζοντες ακομη και να κανουμε ''κατωτερα'' επαγγελματα για να συνεχισουμε να περναμε καλα....παντα με χαμογελο κι ευχαριστηση.
Last edited by GeorgeP; 31-07-2012 at 19:47. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
ξυπνησαν και πηγαν στις καφετεριες,αντι να τους ψοφησουν και το βραδυ αναροτιοντουσαν "παλι αυτοι βγηκαν ρε πουστ@ μου"
|
![]() |
|
|