View Single Post
Παλιό 09-08-2012, 16:37
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Προεπιλογή Απάντηση: Να πάρει HONDA CROSSTOURER 1200 ή BMW GS 1200 ?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ltsiorak Εμφάνιση μηνυμάτων
Δηλαδι ρε φιλος αντε εγω ημουν ενας.... εδω ολοι οι γνωστοι μου αλλαουν αξονες συνεχως... αυτους? δεν τους ακουει?

και αν δεν τους ακουει τοτε γιατι να προτινουμε το φιλο να παρει αλλη μια μπεμπε? για να του δειξουμε οτι κατι ειναι? και μετα οταν θα κοβει αξονες τι θα του πουμε? οτι του εκατσε?

συνγωμη αλλα δεν ειμαι την λογικης αυτης, προτιμω να του πω οτι να προσεξει, να δει να ακουσει και να ξερει οτι πολλα μπμπε κοβουν αξονες, κτλ και αστον μετα να αποφασισει αυτος....

δεν με αρεσει οχι το να κατηγορω, αλλα το να παρουσιασω κατι σαν πανακια ενω δεν ειναι... καλο το μπεμπε με αρεσει... παιρνω απο φιλους και κανω καμια βολτα... αλλα αυτο το συγκεκριμενο με τιποτα δεν το ξαναπληρωνω...

ελπιζω να καταλαβες οτι δεν ειμαι κολλημενος με τη μαρκα αλλα δεν με αρεσει να με κοροιδευουν, ειδικα οταν πληρωνω....

ετσι και το vfr μου που το πληρωσα χρυσο δεν το μετανιωσα, διοτι με εχει βγαλει ασπροπροσωπο παντου και παντα, το ιδιο και το βαραντερο...

ισως δεν ειναι τα τελεια μηχανακια... αλλα ειναι αξιοπιστα και τιμια για τα λεφτα τους.
Κοίτα εμένα οι γνωστοί μου με BMW πέρα από ότι έχω διαβάσει εδώ, τι να κάνω συγνώμη ζητάω, αλλά σε κανέναν δεν έτυχε άξονας.

Με βάση τις εμπειρίες σου, λέγε στους φίλους σου που δεν έχουν BMW να μην πάρουν. Εδώ μέσα δεν χρειάζεται τόσους... πυροβολισμούς. Εγώ στους φίλους μου που δεν έχουν BMW θα τους λέω να πάρουν. Ένας είναι 5 μέτρα πιο πέρα τώρα, πήρε μια του 2004 εδώ και μερικούς μήνες. Η πρώτη γενιά το πιο... σαράβαλο. Μια χαρά είναι.

Τώρα για τα VFR πχ. μπορείς να διαβάσεις τι έχουν βγάλει στο παρελθόν. Για το Varadero μπορώ να σου πω από εμπειρίες δικών μου φίλων (που διαφέρουν από όσα μας λέει ο Γιώργος πχ.). Ε τι να κάνουμε τώρα.

Κόλλημα με τη μάρκα ούτε εγώ έχω, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΟ μου έχει δημιουργήσει το πως ΜΟΥ έχουν φερθεί οι ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ δυο BMW. Θα δεις πως προτρέπω φίλο εδώ μέσα να πάρει Africa αντί Funduro. Δες εδώ στο θέμα ότι ΚΑΙ εγώ προτείνω το Triumph. Αλλά μέχρι εκεί. Στα δικά μου μάτια αλλά και στα μάτια της αγοράς, η GS είναι η GS και έχει λόγο η GS ότι είναι Η GS. Δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και αυτοί που διαφωνούν. Με ότι λόγο έχει ο καθένας αντικειμενικό ή υποκειμενικό.
Reply With Quote