View Single Post
Παλιό 15-08-2012, 13:18
asotosios Ο/Η asotosios βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μεταμόρφωση
Μoto: MOTO GUZZI BREVA 1100 ABS 2007
Προεπιλογή Απάντηση: Η Αυστραλία ψάχνει 800.000 εργάτες

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
αν καταφερεις να παρεις βιζα για εργασια σημαινει οτι εχεις βρει ηδη εργασια στην Αυστραλια και ο εκει εργοδοτης σου εχει κανει για την παρτη σου ολη την απαραιτητη κατα τον αυστραλιανο νομο χαρτουρα στην χωρα του. Δεν υπαρχει περιπτωση να παρεις αυστραλιανη βιζα εργασιας απο οποιαδηποτε χωρα του κοσμου αν δεν εχουν γινει τα παραπανω.
Ετσι οταν φτανεις στο αεροδρομιο και ΠΡΩΤΟΥ βγεις απο τον ελεγχο διαβτηριων εχεις παραλαβει απο τις αρχες του αεροδρομιου την καρτα ασφαλισης σου, την αδεια εργασιας σου κι εναν χαρτη για το πως θα προσεγγισεις το σημειο εργασιας σου.
Επισης απο τις αρχες του αεροδρομιου παραλαμβανεις και μια λιστα με τηλεφωνα μεσιτων οι οποιοι ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΕ να σου υποδειξουν κατοικιες προς ενοικιαση κοντα και γυεω απο τον τοπο εργασιας σου. Τα εξοδα τους φυσικα πληρωνονται απο το αυστραλιανο κρατος.
Απο τις αρχες του αεροδρομιου επισης παραλαμβανεις κι εναν εταιρο χαρτη με τους αυστραλιανους ΟΑΕΔ, τα νοσοκομεια και ιατρεια απο τα οποια θα εξυπηρετησαι απο τουδε και στο εξης και τα οποια βρισκονται κοντα στην εργασια σου.

Οπως ακριβως και στην Ελλαδα δηλαδη.

Ολα τα παραπανω ακολουθησε και μου τα εθεσε υποψιν ο Ελληνας ταξιτζης ο οποιος μετακομιζει τον Σεπτεμβριο στην αυστραλια και του οποιου το ταξι θα δουλεψω εγω.
Συμφωνώ το ίδιο ισχύε και το 2006 που ήμουν σε διλλημα επιλογής μεταξύ Ελλάδας και Αυστραλίας...
Και τελικά δεν έκανα την σωστή επιλογη...!!!
Reply With Quote