GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Κόσμος

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 14-08-2012, 22:59
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Η Αυστραλία ψάχνει 800.000 εργάτες

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Alkinoos Εμφάνιση μηνυμάτων
Το εύκολο είναι να πας.
Το δύσκολο είναι να βρεις δουλεια.
Η μάλλον για να το πω καλύτερα, το δύσκολο είναι να βρεις δουλεια απο εδω ώστε να πας κ να μη ψάχνεις.
Ο αδερφός μου όταν ψαχνοταν για αυτο το πράμα ενω έβγαλε άκρη με χαρτια διαβατήρια εισιτήρια κλπ, κωλλωσε γιατι δεν μπορούσε να εξασφαλίσει κάποια θέση εργασίας απο πριν.
Ο μέσος όρος αναμονής για εύρεση εργασίας είναι 9 μήνες που κατα τους οποίους το εξοδα για νοίκι φαγητο μετακίνηση κλπ τρέχουν κανονικα.
Δεν είναι τόσο εύκολο απ´οσο, εγω τουλάχιστον, κατάλαβα να ξενιτευτεις.
αν καταφερεις να παρεις βιζα για εργασια σημαινει οτι εχεις βρει ηδη εργασια στην Αυστραλια και ο εκει εργοδοτης σου εχει κανει για την παρτη σου ολη την απαραιτητη κατα τον αυστραλιανο νομο χαρτουρα στην χωρα του. Δεν υπαρχει περιπτωση να παρεις αυστραλιανη βιζα εργασιας απο οποιαδηποτε χωρα του κοσμου αν δεν εχουν γινει τα παραπανω.
Ετσι οταν φτανεις στο αεροδρομιο και ΠΡΩΤΟΥ βγεις απο τον ελεγχο διαβτηριων εχεις παραλαβει απο τις αρχες του αεροδρομιου την καρτα ασφαλισης σου, την αδεια εργασιας σου κι εναν χαρτη για το πως θα προσεγγισεις το σημειο εργασιας σου.
Επισης απο τις αρχες του αεροδρομιου παραλαμβανεις και μια λιστα με τηλεφωνα μεσιτων οι οποιοι ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΕ να σου υποδειξουν κατοικιες προς ενοικιαση κοντα και γυεω απο τον τοπο εργασιας σου. Τα εξοδα τους φυσικα πληρωνονται απο το αυστραλιανο κρατος.
Απο τις αρχες του αεροδρομιου επισης παραλαμβανεις κι εναν εταιρο χαρτη με τους αυστραλιανους ΟΑΕΔ, τα νοσοκομεια και ιατρεια απο τα οποια θα εξυπηρετησαι απο τουδε και στο εξης και τα οποια βρισκονται κοντα στην εργασια σου.

Οπως ακριβως και στην Ελλαδα δηλαδη.

Ολα τα παραπανω ακολουθησε και μου τα εθεσε υποψιν ο Ελληνας ταξιτζης ο οποιος μετακομιζει τον Σεπτεμβριο στην αυστραλια και του οποιου το ταξι θα δουλεψω εγω.
Reply With Quote
Παλιό 15-08-2012, 13:18
asotosios Ο/Η asotosios βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μεταμόρφωση
Μoto: MOTO GUZZI BREVA 1100 ABS 2007

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
αν καταφερεις να παρεις βιζα για εργασια σημαινει οτι εχεις βρει ηδη εργασια στην Αυστραλια και ο εκει εργοδοτης σου εχει κανει για την παρτη σου ολη την απαραιτητη κατα τον αυστραλιανο νομο χαρτουρα στην χωρα του. Δεν υπαρχει περιπτωση να παρεις αυστραλιανη βιζα εργασιας απο οποιαδηποτε χωρα του κοσμου αν δεν εχουν γινει τα παραπανω.
Ετσι οταν φτανεις στο αεροδρομιο και ΠΡΩΤΟΥ βγεις απο τον ελεγχο διαβτηριων εχεις παραλαβει απο τις αρχες του αεροδρομιου την καρτα ασφαλισης σου, την αδεια εργασιας σου κι εναν χαρτη για το πως θα προσεγγισεις το σημειο εργασιας σου.
Επισης απο τις αρχες του αεροδρομιου παραλαμβανεις και μια λιστα με τηλεφωνα μεσιτων οι οποιοι ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΕ να σου υποδειξουν κατοικιες προς ενοικιαση κοντα και γυεω απο τον τοπο εργασιας σου. Τα εξοδα τους φυσικα πληρωνονται απο το αυστραλιανο κρατος.
Απο τις αρχες του αεροδρομιου επισης παραλαμβανεις κι εναν εταιρο χαρτη με τους αυστραλιανους ΟΑΕΔ, τα νοσοκομεια και ιατρεια απο τα οποια θα εξυπηρετησαι απο τουδε και στο εξης και τα οποια βρισκονται κοντα στην εργασια σου.

Οπως ακριβως και στην Ελλαδα δηλαδη.

Ολα τα παραπανω ακολουθησε και μου τα εθεσε υποψιν ο Ελληνας ταξιτζης ο οποιος μετακομιζει τον Σεπτεμβριο στην αυστραλια και του οποιου το ταξι θα δουλεψω εγω.
Συμφωνώ το ίδιο ισχύε και το 2006 που ήμουν σε διλλημα επιλογής μεταξύ Ελλάδας και Αυστραλίας...
Και τελικά δεν έκανα την σωστή επιλογη...!!!
Reply With Quote
Παλιό 15-08-2012, 23:06
BOXER Ο/Η BOXER βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Μοσχατο
Μoto: R1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
]Οπως ακριβως και στην Ελλαδα δηλαδη.
Έτσι ακριβώς Γιώργο!