Δεν ασχολούμαι καν μ' αυτό

Στο δρόμο έχω μείνει και με Άφρικα (είχα 2) και με V-strom και με ΧΤ και με KLE!!!!
Ό,τι δουλεύει, είναι πιθανό να χαλάσει!
Ό,τι δουλεύει σήμερα, ΔΕΝ είναι δεδομένο ότι θα δουλεύει κι αύριο!
Με σωστή χρήση - συντήρηση αποφεύγεις τα περισσότερα. Αστοχίες υλικών, κακές συναρμολογήσεις κλπ, θα υπάρχουν παντα σε όλα τα οχήματα, ανεξαρτήτως μάρκας.
Ειδικά στις μέρες μας και στο μέλλον, που τα Honda συναρμολογούνται στην Ισπανία και την Ιταλία με παρελκόμενα από όλο τον κόσμο, τα BMW φοράνε σαζμάν κατασκευασμένα στην Ινδία, τα Nissan φοράνε ηλεκτρικά valeo & magnetti-marelli.......
Κάποτε τα αυτοκίνητα και οι μηχανές είχαν ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ! Οι Ευρωπαίοι είχαν design, οδική συμπεριφορά, επιδόσεις και οι Ιάπωνες αξιοπιστία , χαμηλό κόστος χρήσης και απόκτησης κλπ.
Τώρα τι να λέμε;
Στις μηχανές μου κάνω απο 25000χλμ το χρόνο και πάνω.
Μέχρι τώρα το GS (με 26000 χλμ σε 16 μήνες) είναι άψογο. Τα απολύτως απαραίτητα κι ένα καμμένο γκριπ (θερμαινόμενο), φτιάχτηκε εντός εγγύησης.
Αν πάθω ζημιά, θα χαλαστώ! Χαλάστηκα άσχημα και με το Tiger 1050 που έσπασε με τη μία (και τα 3 κυλινδροπίστονα) στα καλά καθούμενα...
Πάλι όμως ο έρωτας θα παραμείνει. Ο λόγος είναι ότι δεν ήταν κεραυνοβόλος

Κτίστηκε με το χρόνο, τα χιλιόμετρα και το τι έκανα μαζί της! Αυτό δεν αλλάζει με τίποτα φίλε μου!