View Single Post
Παλιό 10-09-2012, 02:22
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS
Προεπιλογή Απάντηση: Επιτέλους θα μπει τάξη σε αυτή τη χώρα!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Vag Εμφάνιση μηνυμάτων
Προς όποιον του είπε ο μπάρμπας του ότι κάποτε σκοτώνανε οι komounistosymoritas.

Ρε μπας και οι μπαρμπάδες σου ήταν κρυφοχίτες;

....
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Vag Εμφάνιση μηνυμάτων
... Το Αγιοτέτοιο που μου λες και την σφαγή του δεν τα έχω ακούσει ούτε βρήκα σε κανένα βιβλίο ιστορίας τόσα χρόνια. .................!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jarhead Εμφάνιση μηνυμάτων
Απο μια γρηγορη αναζητηση βρηκα αυτο

ΑΓΙΟΝΟΡΙ

Το καλοκαίρι του 1944 οι σφαγές εντάθηκαν στην περιοχή της Αργολιδοκορινθίας. Ιθύνων νους των εγκλημάτων ο κομισσάριος του ΚΚΕ Δημήτρης Ανδρεαδάκης. Γιά τη διάπραξη των σφαγών επιστρατεύτηκαν επαγγελματίες χασάπηδες-εκδοροσφαγείς, οι Δημήτρης Κούρος και Κώστας Χαύτας. Με τη συνέργεια μελών της ΟΠΛΑ Αργολίδας και Ελασιτών του καπετάν Γραβιά, οι προαναφερόμενοι κάνοντας χρήση των χασαπομάχαιρων τους, κατέσφαξαν οικογένειες, παιδάκια ακόμη και τρίχρονα νήπια όπως ο Δημητράκης Ράπτης από τη Μιδεα.

Παρμενο απο το παρακατω λινκ

ΚΚΕ 1942 - 1945, οι Τόποι της ΦΡΙΚΗΣ (φωτογραφίες) - Προβολή θέματος • Phorum.gr
Βλέπεις VAG ότι κάτι δεν πάει καλά με τα <<βιβλία ιστορίας>> που διάβασες …

Δεν θα σου προτείνω λοιπόν βιβλία που περιγράφουν αυτά που πολύ περιληπτικά αναφέρει η παραπομπή του Ζ, αλλά θα σου πω ότι έχω επισκευτεί όλους τους τόπους μαρτυρίου και μνήμης … με τελευταίο <<τάμα>> το μνημείο στο Γκέτσο που πήγα φέτος (ναι με το GSακι στα 2160m, μια υπέροχη διαδρομή Αετομηλίτσα-Γκέτσος-Γοργοπόταμος…).
Κάντο κι εσύ, μετά συζητάμε …

ΓΡΑΜΜΟΣ-2520 - Ε.Ο.Σ. Λάρισας

Υ.Γ.

Αυτό που αναφέρει όρθρο για την κατάσταση του <<δρόμου>> είναι 100% αλήθεια …τσεκαρισμένο !!!
Το Topo nav το έχει ως <<μόνο για 4Χ4>> !!!

Last edited by TEOSS; 10-09-2012 at 02:25.
Reply With Quote