GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 09-09-2012, 22:45
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS
Προεπιλογή Απάντηση: Επιτέλους θα μπει τάξη σε αυτή τη χώρα!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε δεν είμαι εγώ που έχω τρεις μηχανές. Και καλά κάνεις που τις έχεις.
.................
...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρίξε μιά ματιά στο γερμανικό τύπο να δεις τι συμβαίνει με την επανάκαμψη του ναζισμού και μετά τα ξαναλέμε.
Χώρα υπόδουλη δεν λαμβάνεται πολιτικά υπόψην…

Κι έγραψα όλους όσους δε σέβονται Σύνταγμα και νόμους και πολίτευμα.

Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η δικαιοσύνη σε κάθε επίπεδο.
Πάντα 3 μηχανές … γιατί το κακό πρέπει να τριτώνει!!!

Με απαγορεύσεις δεν έχεις αποτέλεσμα, το ΚΚΕ ήταν δεκαετίες εκτός νόμου κι εάν δεν ερχόταν ο Αντρέας να τουs βολέψει θα ήταν κυβέρνηση όπως στην Κύπρο…

Πάρε και την άποψη του ΕΣΣΥΠΕ για τα γεγονότα :
DefenceNet - ΕΣΣΥΠΕ: "Είχε δίκιο η Χρυσή Αυγή που έδρασε κατά των παράνομων "λάθρο" μικροπωλητών"!

Reply With Quote
Παλιό 09-09-2012, 22:45
jarhead Ο/Η jarhead βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: BMW 1200 GS '05

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS Εμφάνιση μηνυμάτων
Μάλλον τώρα κινδυνεύει …
Απο τις ψειρες μια φορα οχι!!!
Reply With Quote
Παλιό 09-09-2012, 23:20
Vag Ο/Η Vag βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Aθήνα

Προς όποιον του είπε ο μπάρμπας του ότι κάποτε σκοτώνανε οι komounistosymoritas.

Ρε μπας και οι μπαρμπάδες σου ήταν κρυφοχίτες;

Και δεν μας φτάνουν δηλαδή τα χάλια του κράτους και της αστυνομίας μας, θα τα αντικαταστήσουμε από το ναζιστικό κόμμα και τις συμμορίες εγκληματιών του;

Αλλά ακόμα και αν αποφασιστεί να τους αντικαταστήσουμε με αυτούς δεν πιστεύεται ότι πρέπει να γίνει όχι γιατί το αποφάσισε ο Μιχαλολιάκος με τον τσαμπουκά; Γιατί αν πάει έτσι θα πάμε για εμφύλιο;

Όσο για τους Χιτλερομανείς: Διαβάστε τι έπαιξε με τα ορίτζιναλ τάγματα εφόδου και τι τέλος είχαν. Διαβάστε τι έγινε στην Βαϊμάρη. Και μετά ποστάρετε μεγαλοστομίες και τσαμπουκάδες πληκτρολογίου.

Last edited by Vag; 09-09-2012 at 23:36.
Reply With Quote
Παλιό 09-09-2012, 23:44
DERTILAS Ο/Η DERTILAS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: Μαρουσι Αθηνα
Μoto: GS 1200 ADVENTURE

DefenceNet - ΕΣΣΥΠΕ: "Είχε δίκιο η Χρυσή Αυγή που έδρασε κατά των παράνομων "λάθρο" μικροπωλητών"!
Aν και δεν ξερω κατα ποσο λεει την αληθεια, εχει ομως πολυ ενδιαφερον....
Reply With Quote
Παλιό 10-09-2012, 00:05
PITS Ο/Η PITS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Μoto: GS 1150 ADV Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΩΝ GS!!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Vag Εμφάνιση μηνυμάτων
Προς όποιον του είπε ο μπάρμπας του ότι κάποτε σκοτώνανε οι komounistosymoritas.

Ρε μπας και οι μπαρμπάδες σου ήταν κρυφοχίτες;

Και δεν μας φτάνουν δηλαδή τα χάλια του κράτους και της αστυνομίας μας, θα τα αντικαταστήσουμε από το ναζιστικό κόμμα και τις συμμορίες εγκληματιών του;

Αλλά ακόμα και αν αποφασιστεί να τους αντικαταστήσουμε με αυτούς δεν πιστεύεται ότι πρέπει να γίνει όχι γιατί το αποφάσισε ο Μιχαλολιάκος με τον τσαμπουκά; Γιατί αν πάει έτσι θα πάμε για εμφύλιο;

Όσο για τους Χιτλερομανείς: Διαβάστε τι έπαιξε με τα ορίτζιναλ τάγματα εφόδου και τι τέλος είχαν. Διαβάστε τι έγινε στην Βαϊμάρη. Και μετά ποστάρετε μεγαλοστομίες και τσαμπουκάδες πληκτρολογίου.

τι λες ρε μεγαλε παπουδες σφαγμενους εχω πατερα παιδι ακομη που τους ξεφυγε απο το λεπιδι μια θεια τους που την ξεκοιλιασαν εγκυο και μισο χωριο που προσπαθει να ξεχασει (και ξεχασε) τι επαθε ........τι λες τωρα εχεις ακουσει για τις εκτελεσεις στο αγιονορι κορινθιας για την τρυπα στο φαινεο που τους πεταγαν μεσα και τους ΕΣΠΑΓΑΝ ΤΑ ΚΡΑΝΙΑ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ και για τους αλλους τοπους μαρτυριας ΑΘΩΩΝ ανθρωπων και οικογενειων ή εισαι και συ απο αυτος που τους μαθαν την μιση προοδευτικη αληθεια οι κου#####στοληστοσυμοριτες φονιαδες??? για την ιστορια ο πατερας (θεος συχωρεστον) συγχωρισε και μιλησε με τους σφαγεις των γονιων του οι οποιοι ομολογησαν οτι γινανε θηριωδιες αλλα ετσι ηταν τοτε..... ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ
Reply With Quote
Παλιό 10-09-2012, 00:23
Vag Ο/Η Vag βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Aθήνα

ΜΟυ κάνει εντύπωση ότι περιγραφεις πράγματα που δεν είδες σαν να ήσουν εκεί και με πάθος ιδιαίτερο. Πάθος που θυμίζει θρησκευτική πίστη και όχι ιστορική γνώση... Το Αγιοτέτοιο που μου λες και την σφαγή του δεν τα έχω ακούσει ούτε βρήκα σε κανένα βιβλίο ιστορίας τόσα χρόνια. Είσαι σίγουρος για τις πηγές σου; Και ότι τέλος πάντων σου έχουν διηγηθεί όλη την αλήθεια;

Προσωπικά δεν έχω μαζί σου αλλά πριν από χρόνια σε χωριό της πελοπονήσου μου λέει μια θειά δείχνοντας μου μια φωτό ένστολου στον τοίχο "ο αδερφός μου, τον έφαγαν οι κο#####στοσυμμορίτες", και στην κουβέντα αγότερα μας είπε ότι πάτησε νάρκη!
Reply With Quote
Παλιό 10-09-2012, 00:31
PITS Ο/Η PITS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Μoto: GS 1150 ADV Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΩΝ GS!!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Vag Εμφάνιση μηνυμάτων
ΜΟυ κάνει εντύπωση ότι περιγραφεις πράγματα που δεν είδες σαν να ήσουν εκεί και με πάθος ιδιαίτερο. Πάθος που θυμίζει θρησκευτική πίστη και όχι ιστορική γνώση... Το Αγιοτέτοιο που μου λες και την σφαγή του δεν τα έχω ακούσει ούτε βρήκα σε κανένα βιβλίο ιστορίας τόσα χρόνια. Είσαι σίγουρος για τις πηγές σου; Και ότι τέλος πάντων σου έχουν διηγηθεί όλη την αλήθεια;

Προσωπικά δεν έχω μαζί σου αλλά πριν από χρόνια σε χωριό της πελοπονήσου μου λέει μια θειά δείχνοντας μου μια φωτό ένστολου στον τοίχο "ο αδερφός μου, τον έφαγαν οι κο#####στοσυμμορίτες", και στην κουβέντα αγότερα μας είπε ότι πάτησε νάρκη!
ασε καλυτερα!!! να σαι καλα
Reply With Quote
Παλιό 10-09-2012, 00:37
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από PITS Εμφάνιση μηνυμάτων

τι λες ρε μεγαλε παπουδες σφαγμενους εχω πατερα παιδι ακομη που τους ξεφυγε απο το λεπιδι μια θεια τους που την ξεκοιλιασαν εγκυο και μισο χωριο που προσπαθει να ξεχασει (και ξεχασε) τι επαθε ........τι λες τωρα εχεις ακουσει για τις εκτελεσεις στο αγιονορι κορινθιας για την τρυπα στο φαινεο που τους πεταγαν μεσα και τους ΕΣΠΑΓΑΝ ΤΑ ΚΡΑΝΙΑ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ και για τους αλλους τοπους μαρτυριας ΑΘΩΩΝ ανθρωπων και οικογενειων ή εισαι και συ απο αυτος που τους μαθαν την μιση προοδευτικη αληθεια οι κου#####στοληστοσυμοριτες φονιαδες??? για την ιστορια ο πατερας (θεος συχωρεστον) συγχωρισε και μιλησε με τους σφαγεις των γονιων του οι οποιοι ομολογησαν οτι γινανε θηριωδιες αλλα ετσι ηταν τοτε..... ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ
Πες τα Μαρίνο !

Βεβαία το <<εύρος>> των οπαδών της <<λαϊκής δημοκρατίας>> περιορίζεται σε <<ατάκες- πυροτεχνήματα>>, μην περιμένεις τίποτα καλύτερο … τέτοια τους μαθαίνουν .

Reply With Quote
Παλιό 10-09-2012, 00:48
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Θα έλεγα να μην πιάνετε τον εμφύλιο διότι υπάρχει πολύ θανατικό ένθεν κακείθεν...

αν και μιά χαρά θα τους κάτσει αν αρχίσουμε και τώρα να σκοτωνόμαστε....

μιά χαρά το παίζουν το παιχνίδι, εμείς είμαστε πάλι τα ζωντόβολα....
Reply With Quote
Παλιό 10-09-2012, 00:51
ltsiorak Ο/Η ltsiorak βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: veroia
Μoto: VFR 1200 DCT, HONDA VARADERO 1000, XT 660R,

Τεσπα....

Εγω εφορια πληρωνω για ολα και ετσι δεν φοβαμαι για ελεγχο αλλα θα τονισω τουτου...

Δεν συμφωνω με την ΧΑ, θα τους ψηφισω βεβαια σιγουρα, ο λογος ειναι αυτο που ανεφερα....

1) δεν ενεχομαι γελοιο υπουργο αμυνης τυπου πανου παναγιωτοπουλου... τελος... ο δημοσιογραφακος δεν μπορει να ειναι υπ αμυνης,

2) δεν ανεχομαι το χαλι με τους λαθρομεταναστες... τελος... οποιος τους θελει να παει να μεινει στο πακισταν..

3) δεν ανεχομαι τα ψεματα, ο Σαμαρας και Γιωργακης μας φλομωσαν.... να πληρωσουν για τα ψεματα τους.

4) Δεν ανεχομαι τυος αναρχικους... τελος .... να πανε μεσα... σε μια συγχρονη κοινωνια εινα αποβρασματα για κρεμαλα..

5) δεν ανεχομαι τους κλεφτες... ακομη δεν χωνεψα την ιστορια siemens... ρε που_ στη_δες τα αρπαξατε.. μας φλομωσατε σοτ ψεμα με τις εξεταστικες... τελικα παραδεχτηκαν οτι τα αρπαξαν και τελος τα χαρισαν...

6) Δεν ανεχομαι την κοροιδια του κρατους... τελος... θελω ολοι να δουλευουν οπως δουλευω και εγω, ειδικα ΔΥ .... οσοι δεν εργαζονται σωστα σπιτια τους.... να βαλουμε αυτους που θελουν να δουλεψουν

7) Δεν ανεχομαι γελοιουν υπουργους ΠΡΟ ΠΟ και γελοιους μπατσους.... να πανε στο διαολο... αν δεν ειναι σωστοι, εκπαιδευση και προστασια του πολιτη...

8) ΤΕΛΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑΤΑ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΑΝ, ετσι μεσα σε ολα τα αποβρασματα τυπου Ρεπουση και ΣΙΑ που προσβαλουν την ιστορια μου...

9) Δεν ανεχομαι την κοροιδια των κατασκευαστικων εταιριων με τους κω_λο_δρομους και τα διοδια... να τα δωσουν ολα στο κρατος

10) Δεν ανεχομαι το ξεπουλιμα του ΟΣΕ , ΔΕΗ κτλ επιδη με το ετσι θελουν τα λαμογια... αντι να πεταξουν εξω τα ρεμαλια τους συνδικαλιστες...

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΥΣΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.... τοτε ψηφιζω χρυσυ αυγη...

Διοτι ρε μπαγλαμαδες πολιτικοι, κανεις δεν σας ζητησε να μας κανεσε υπερδυναμη, την καθημερινοτητα θελαμε να βελτιωσουμε και στο τελος την διαλύσατε...
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης