![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Με απαγορεύσεις δεν έχεις αποτέλεσμα, το ΚΚΕ ήταν δεκαετίες εκτός νόμου κι εάν δεν ερχόταν ο Αντρέας να τουs βολέψει θα ήταν κυβέρνηση όπως στην Κύπρο… Πάρε και την άποψη του ΕΣΣΥΠΕ για τα γεγονότα : DefenceNet - ΕΣΣΥΠΕ: "Είχε δίκιο η Χρυσή Αυγή που έδρασε κατά των παράνομων "λάθρο" μικροπωλητών"!
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Προς όποιον του είπε ο μπάρμπας του ότι κάποτε σκοτώνανε οι komounistosymoritas.
Ρε μπας και οι μπαρμπάδες σου ήταν κρυφοχίτες; Και δεν μας φτάνουν δηλαδή τα χάλια του κράτους και της αστυνομίας μας, θα τα αντικαταστήσουμε από το ναζιστικό κόμμα και τις συμμορίες εγκληματιών του; Αλλά ακόμα και αν αποφασιστεί να τους αντικαταστήσουμε με αυτούς δεν πιστεύεται ότι πρέπει να γίνει όχι γιατί το αποφάσισε ο Μιχαλολιάκος με τον τσαμπουκά; Γιατί αν πάει έτσι θα πάμε για εμφύλιο; Όσο για τους Χιτλερομανείς: Διαβάστε τι έπαιξε με τα ορίτζιναλ τάγματα εφόδου και τι τέλος είχαν. Διαβάστε τι έγινε στην Βαϊμάρη. Και μετά ποστάρετε μεγαλοστομίες και τσαμπουκάδες πληκτρολογίου. Last edited by Vag; 09-09-2012 at 23:36. |
|
|
|||
|
|||
|
DefenceNet - ΕΣΣΥΠΕ: "Είχε δίκιο η Χρυσή Αυγή που έδρασε κατά των παράνομων "λάθρο" μικροπωλητών"!
Aν και δεν ξερω κατα ποσο λεει την αληθεια, εχει ομως πολυ ενδιαφερον.... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
τι λες ρε μεγαλε παπουδες σφαγμενους εχω πατερα παιδι ακομη που τους ξεφυγε απο το λεπιδι μια θεια τους που την ξεκοιλιασαν εγκυο και μισο χωριο που προσπαθει να ξεχασει (και ξεχασε) τι επαθε ........τι λες τωρα εχεις ακουσει για τις εκτελεσεις στο αγιονορι κορινθιας για την τρυπα στο φαινεο που τους πεταγαν μεσα και τους ΕΣΠΑΓΑΝ ΤΑ ΚΡΑΝΙΑ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ και για τους αλλους τοπους μαρτυριας ΑΘΩΩΝ ανθρωπων και οικογενειων ή εισαι και συ απο αυτος που τους μαθαν την μιση προοδευτικη αληθεια οι κου#####στοληστοσυμοριτες φονιαδες??? για την ιστορια ο πατερας (θεος συχωρεστον) συγχωρισε και μιλησε με τους σφαγεις των γονιων του οι οποιοι ομολογησαν οτι γινανε θηριωδιες αλλα ετσι ηταν τοτε..... ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ΜΟυ κάνει εντύπωση ότι περιγραφεις πράγματα που δεν είδες σαν να ήσουν εκεί και με πάθος ιδιαίτερο. Πάθος που θυμίζει θρησκευτική πίστη και όχι ιστορική γνώση... Το Αγιοτέτοιο που μου λες και την σφαγή του δεν τα έχω ακούσει ούτε βρήκα σε κανένα βιβλίο ιστορίας τόσα χρόνια. Είσαι σίγουρος για τις πηγές σου; Και ότι τέλος πάντων σου έχουν διηγηθεί όλη την αλήθεια;
Προσωπικά δεν έχω μαζί σου αλλά πριν από χρόνια σε χωριό της πελοπονήσου μου λέει μια θειά δείχνοντας μου μια φωτό ένστολου στον τοίχο "ο αδερφός μου, τον έφαγαν οι κο#####στοσυμμορίτες", και στην κουβέντα αγότερα μας είπε ότι πάτησε νάρκη! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ασε καλυτερα!!! να σαι καλα
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Βεβαία το <<εύρος>> των οπαδών της <<λαϊκής δημοκρατίας>> περιορίζεται σε <<ατάκες- πυροτεχνήματα>>, μην περιμένεις τίποτα καλύτερο … τέτοια τους μαθαίνουν . |
|
|
|||
|
|||
|
Θα έλεγα να μην πιάνετε τον εμφύλιο διότι υπάρχει πολύ θανατικό ένθεν κακείθεν...
αν και μιά χαρά θα τους κάτσει αν αρχίσουμε και τώρα να σκοτωνόμαστε.... μιά χαρά το παίζουν το παιχνίδι, εμείς είμαστε πάλι τα ζωντόβολα.... |
|
|
|||
|
|||
|
Τεσπα....
Εγω εφορια πληρωνω για ολα και ετσι δεν φοβαμαι για ελεγχο αλλα θα τονισω τουτου... Δεν συμφωνω με την ΧΑ, θα τους ψηφισω βεβαια σιγουρα, ο λογος ειναι αυτο που ανεφερα.... 1) δεν ενεχομαι γελοιο υπουργο αμυνης τυπου πανου παναγιωτοπουλου... τελος... ο δημοσιογραφακος δεν μπορει να ειναι υπ αμυνης, 2) δεν ανεχομαι το χαλι με τους λαθρομεταναστες... τελος... οποιος τους θελει να παει να μεινει στο πακισταν.. 3) δεν ανεχομαι τα ψεματα, ο Σαμαρας και Γιωργακης μας φλομωσαν.... να πληρωσουν για τα ψεματα τους. 4) Δεν ανεχομαι τυος αναρχικους... τελος .... να πανε μεσα... σε μια συγχρονη κοινωνια εινα αποβρασματα για κρεμαλα.. 5) δεν ανεχομαι τους κλεφτες... ακομη δεν χωνεψα την ιστορια siemens... ρε που_ στη_δες τα αρπαξατε.. μας φλομωσατε σοτ ψεμα με τις εξεταστικες... τελικα παραδεχτηκαν οτι τα αρπαξαν και τελος τα χαρισαν... 6) Δεν ανεχομαι την κοροιδια του κρατους... τελος... θελω ολοι να δουλευουν οπως δουλευω και εγω, ειδικα ΔΥ .... οσοι δεν εργαζονται σωστα σπιτια τους.... να βαλουμε αυτους που θελουν να δουλεψουν 7) Δεν ανεχομαι γελοιουν υπουργους ΠΡΟ ΠΟ και γελοιους μπατσους.... να πανε στο διαολο... αν δεν ειναι σωστοι, εκπαιδευση και προστασια του πολιτη... 8) ΤΕΛΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑΤΑ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΑΝ, ετσι μεσα σε ολα τα αποβρασματα τυπου Ρεπουση και ΣΙΑ που προσβαλουν την ιστορια μου... 9) Δεν ανεχομαι την κοροιδια των κατασκευαστικων εταιριων με τους κω_λο_δρομους και τα διοδια... να τα δωσουν ολα στο κρατος 10) Δεν ανεχομαι το ξεπουλιμα του ΟΣΕ , ΔΕΗ κτλ επιδη με το ετσι θελουν τα λαμογια... αντι να πεταξουν εξω τα ρεμαλια τους συνδικαλιστες... ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΥΣΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.... τοτε ψηφιζω χρυσυ αυγη... Διοτι ρε μπαγλαμαδες πολιτικοι, κανεις δεν σας ζητησε να μας κανεσε υπερδυναμη, την καθημερινοτητα θελαμε να βελτιωσουμε και στο τελος την διαλύσατε... |
![]() |
|
|