
10-09-2012, 03:06
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS
R 51/3
CB250RS
|
|
Απάντηση: Αξιοπιστία 1100-1150 GS
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από JohnGS1100
............
Ο ρυθμιστής πίεσης βενζίνης συνήθως τον αλλάζουν με αυτόν του 1150, αλλάχθηκε με έναν από 316 του 1993-94 Ε36 (3 bar) 20 ευρώ από ανταλλακτικά αυτοκινήτων  .
Είχε πρόβλημα o δικός σου ?
Για να βγει, το μανουαλ αναφέρει ότι πρέπει να λυθεί το φιλτροκούτι, το οποίο βγαίνει αφού βγάλουμε όλο το πίσω μέρος (ρόδα, φρένα, αμορτισέρ κλπ.) κ σηκώσουμε την βάση των σελών (πίσω φτερό).
Βρήκα έναν άλλο τρόπο , ξεβιδώνουμε απλώς κ βγάζουμε μπαταρία, σύστημα abs κ μετά βγάζουμε την μεταλική βάση που κάθονται αυτά κ έχεις φάτσα κάρτα τον ρυθμιστή πίεσης. Αρνητικό της υπόθεσης είναι ότι πρέπει να κάνεις εξαέρωση μετά το σύστημα του ABS.
Anyway μάθαμε αρκετά για την συντήρηση της μηχανής, είναι μεν απλή υπόθεση αλλά θελει καλά εργαλεία, όρεξη για μελέτη κ ελιγμούς στην αναζήτηση εναλλάξιμων ανταλλακτικών από αυτά των πανακριβων original των GS, που κάνουν την ίδια δουλειά με πολύ λιγότερα χρήματα.
|
<<Συνήθως>> ??? … συνήθως δεν τον αλλάζουν ... γενικώς !!!
Eάν θέλει κάποιος να πειραματιστεί, να βγάλει άλογα κ.α. τέτοια καλώς, αλλά αυτά δεν είναι <<συνήθως>>.
Υ.Γ.
Ααα ναι και μετά απ΄ όλα αυτά μην ποστάρεις : << γιατί μου καίει 10 λίτρα τα 100 χιλ.???>> …. ή μην βγάλεις συμπέρασμα (τεκμηριωμένο κι από ξένα φόρουμ ) ότι ο κινητήρας έχει όριο εύρυθμης λειτουργίας τα 70.000 !!!
|