Ακολουθώντας την παραλιακή διαδρομή κινούμενος πάντα σε επαρχιακό δρόμο έχω να διανύσω κάτι παραπάνω από 100 χλμ που με χαλαρό ρυθμό είμαι στον προορισμό μου σε περίπου μιάμιση ώρα. Φτάνοντας στα Δίδυμα η πόλη δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο η Μαρίνα τους όμως ήταν καινούργια και υπερσύγχρονη βέβαια από τον κόσμο που έβλεπες καταλάβαινες ότι δεν απευθυνόταν στους ντόπιους. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της παραμονής μου στην Τουρκία αυτό που μου έμεινε ήταν ότι η χώρα αυτή είναι η χώρα των αντιθέσεων .Και να σου ο Boxero γνωστός Μαγκάιβερ του φόρουμ,
Εδώ στο βασίλειο του,όταν έχεις να συντηρήσεις κάτι τέτοιο τότε το GS δείχνει τόσο εύκολο όσο ένας πιτσιρικάς να φτιάξει μία σφεντόνα,
Δείχνει να ναι εύκολο στο χειρισμό ,ξέρεις από βέσπα που έλεγε και ο Βέγγος,
Ο ορισμός της χλιδής , έχει ότι μπορεί να φανταστεί κάποιος ,
Μέχρι και ο φωτισμός ρυθμίζεται σε χρώμα και ένταση της αρεσκείας σας
Τώρα κατά πόσο μας κάνει καλό να τα βλέπουμε αυτά οι κοινοί θνητοί σε περίοδο κρίσης αυτό είναι άλλο κεφάλαιο. Βενζινάδικο στην άκρη της προβλήτας για απευθείας εφοδιασμό των σκαφών
Γνώρισα και το υπόλοιπο πλήρωμα του σκάφους ,με κέρασαν φραπεδιά στο σκάφος και συζητήσαμε πολλά για την χώρα. Τους είπα ότι δείχνει πολύ προσεγμένη η Μαρίνα και μου είπαν ότι ανήκει σε Γερμανοαυστριακή εταιρεία. Κουνούσα το κεφάλι μου, παγκοσμιοποίηση βλέπετε…
Απογευματάκι και βγήκαμε με τον Νίκο μία βόλτα στην πόλη για μπύρα και έπειτα για φαγητό
Στην παραλία είχε αρκετά μαγαζιά, τουριστικά μεν αλλά σε κατηγορία δεύτερη και πιο κάτω κατά τη γνώμη μου. Καμία σχέση με την Ελλάδα, είμαστε κορυφαίος προορισμός για καλοκαιρινές διακοπές (και όχι μόνο).Έχουμε και καλύτερα μέρη αλλά και τουρισμό εννοώντας τον κόσμο που μας επισκέπτεται. Ελπίζω να μην το χάσουμε γιατί από οργάνωση στερούμαστε.
Κάτσαμε μέχρι αργά, φάγαμε ήπιαμε ,αναπτύξαμε μοτοσυζητήσεις και άλλα. Νικόλα ευχαριστώ για το κέρασμα φίλε. Καφές, φαγητό διαμονή στο σκάφος μέχρι στιγμής δεν νοιώθω ότι βρίσκομαι σε ξένη χώρα. Νικόλα ευχαριστώ για όλα φίλε.