View Single Post
Παλιό 21-10-2012, 21:11
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Προεπιλογή Απάντηση: H νέα BMW R 1200 GS/2013 είναι εδώ !!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από loulou1100gs Εμφάνιση μηνυμάτων
...
Επειδή το multiquote είναι ταλαιπωρία, θα σου απαντήσω με νούμερα.

1. Πάλι δεν το κατάλαβα. Η BMW ήταν οκ στους χρόνους της. Δεν ήρθε νωρίς το επόμενο. Δες όλες τις ανανεώσεις από το δικό σου και πέρα. Όσο για την διαδικασία παραγωγής ας περιμένουμε να δούμε. Από τώρα την καταδίκασες.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ κάποια πράγματα είναι μοιραία όταν ένα αντικείμενο από "λίγα και προσεγμένα" (όπως ίσως το 1100) γίνεται ευρέως καταναλωτικό.

2. ΟΚ. Επίσης δεν το βλέπω κακό. Γιατί η δική σου ή δική μου φιλοσοφία είναι καλύτερη;

3. Πάλι δεν μου λες τι θα "χειροτερέψει" τεχνολογικά στο νέο 1200 από το ΤΩΡΙΝΟ 1200. Στο τωρινό δεν θες tablet. Στο επόμενο έχει τα ίδια ηλεκτρονικά. Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα. Στο σημερινό με το CANBUS (μια τεχνολογία σχεδών 20 ετών στα αυτοκίνητα) ναι για να διαβάσεις τα διαγνωστικά θες μηχάνημα. Σου λέει όμως τι έχει η μηχανή, μερικά από τα οποία που σου λέει, πριν από τέτοια συστήματα ναι δεν χαλάγανε, μερικά όμως χαλάγανε και μύριζαν τα νύχια τους να βρούνε τι φταίει. Όσο για το θαυμαστό αυτό μηχάνημα που έχει η BMW, μπορείς και μόνος σου να αγοράσεις (ένα γενικό για CANBUS) δεν θυμάμαι με πόσα, νομίζω γύρω στα 200 ευρώ (η μηχανή κάνει 15 χιλιάρικα, τα 200 ευρώ θα τα αντέξει κάποιος). Μεγάλη δουλειά.

4. Ναι και; Από τη μία μιλάμε για το τέλειο μπαλαντέρ, από την άλλη για κάτι για τελείως ειδικό κοινό και χρήση.

5. Η BMW βγάζει κάποια μοντέλα. Μετά αλλάζει. Μετά ξαναλλάζει. Δεν σε καλύπτει κάποιο από αυτά, κοιτάς αλλού. Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να φτιάξει η BMW μια μηχανή ακριβώς για τα γούστα σου (ή τα δικά μου). Δεν υποχρέωσε να αγοράσεις.

6. Τι εδώ εννοείς η Ελλάδα; Ναι και; Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις.

7. Στο μαγικό κόσμο του έλικα είμαι τα τελευταία 10 χρόνια. Δεν με θεωρώ νέο. Ούτε φυσικά παλιό. Ο έλικας μου είναι απλώς μια επιλογή επειδή μέχρι στιγμής ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ, όχι ότι θα μου κάνει υποχρεωτικά σε 10 χρόνια. Με αυτή την έννοια καλώς ήρθες εσύ στο μαγικό κόσμο του εμπορίου. Είμαι σίγουρος ότι και οι δικές σου εμμονές μπορεί να ακούγονται ανέκδοτο σε αυτούς που ορκιζόντουσαν στην R65. Μακάρι να έχεις δίκιο για την Ελλάδα το πως τη θεωρούν. Εγώ δεν το πολυπιστεύω, αλλά υποθέτω κάπου θα το ξέρεις, οπότε πάω πάσο.
Reply With Quote