06-02-2013, 19:47
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: thessaloniki
Μoto: R1200GS '04
|
|
Απάντηση: Είμαι περίφανη για τον γιό μου τον τρομοκράτη
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από asotosios
Η τρομοκρατία (terrorism), αν και δεν υπάρχει διεθνώς συμφωνημένος ορισμός, γενικά αποτελεί τη “ συστηματική” χρήση, ή την απειλή χρήσης, βίας που συμβαίνει πάντα ως αντίδραση,
ή άσκηση πίεσης, από οργανωμένες ομάδες με πολιτικά, θρησκευτικά ή άλλα ιδεολογικά κίνητρα (ως υπόβαθρο/βάση) αλλά ακόμη κ
από ολόκληρους κρατικούς μηχανισμούς, εναντίον ατόμων, ομάδων ή περιουσιών, με απώτερο στόχο τις κυβερνήσεις από τις οποίες προσδοκούν κάποια αντίστοιχα (των κινήτρων) οφέλη/κέρδη.
Η κάθε πράξη επ΄ αυτού χαρακτηρίζεται τρομοκρατική πράξη και οι επιχειρούντες αυτήν τρομοκράτες.
Τρομοκρατία - Βικιπαίδεια
...εχουμε δει πολλακις ειδικα τα τελευταια χρονια να ασκειται συστηματικα απο το κρατος...και φανταζομαι οτι αυτο δεν μπορει να το αρνηθει κανεις...
απο πλευρας μου οπως και απο καθε λογικου ανθρωπου πλευρα φανταζομαι η τρομοκρατια ειναι κατακριταια...!!!
οσο για τις μαναδες...απο οσο μπορω να γνωριζω...η μανα παντα θα βρισκει δικαιολογιες για να ειναι περιφανη για τα παιδια της...σχεδον σε οτι και να εχουν κανει...
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Vagelis Gar
Για αυτή τη μορφή βίας θα δικαστεί κάποιος?

6/2/13 Daily distribution of food in Athens, Greece.
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από sain
Φίλε μου δεν διάβασες τον τίτλο του νήματος;;;; Έχιε καμία σχέση αυτό που επισημαίνεις με τον τίτλο;;;; ( χωρίς να ξέρω αν η φωτογραφία είναι από Ελλάδα η από αλλού)Θα παρακαλούσα το μοντερέισον τιμ να μεταφέρει σε δικό του θέμα το παραπάνω ποστ. Ευχαριστώ.

|
Μηπως τωρα βλεπεις τη σχεση φωτογραφιας
απο τη σημερινη Ελλαδα και thread καλυτερα??
Επισης..
Δες και μονος σου πως βαφτισες τον ληστη τρομοκρατη..
Αλλα λεει η μανα του κι αλλα εβαλες στον τιτλο!
Η μητέρα του 20χρονου μιλώντας στον ALPHA σημείωσε:
«Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τον γιό μου, που αγωνίζεται ενάντια σε μία παράνομη και σάπια κοινωνία και άνομη και θα τον υπερασπιστώ μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματός μου».
Σε εμενα αφηνεις να εννοηθει οτι θελεις τοσο πολυ
να πιασουν ενα τρομοκρατη οσο κι εγω..
Να πιασουν ομως τον σωστο τρομοκρατη!!!!
|