View Single Post
  #2  
Παλιό 28-02-2013, 16:34
IOTH1X Ο/Η IOTH1X βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R1200 GSA '09
Μηνύματα: 614
Προεπιλογή Απάντηση: Επιτέλους Φυλακή. Καλά να περνάτε 'Παλικάρια'

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vrider Εμφάνιση μηνυμάτων
Συμφωνω απολυτα! Δηλ για τον Ακη και τα λεφτα που λενε οτι 'διαχειριστηκε' τι θα πρεπει να γινει? Να επαναφερουμε τη θανατικη ποινη?
Το χειροτερο, κατα τη γνωμη μου, ειναι οτι δεν του αναγωριστηκε κανενα ελαφρυντικο. Κατα τα αλλα, πολυ σωστα ειναι 'μεσα'.

Να δεις ομως που με τετοιο δεδικασμενο, θα χρωστανε οι φουκαραδες ΦΑΠ, ΕΕΤΗΔΕ κλπ και θα 'πεφτουν βροχη' οι 20αρες και τα ισοβια!

Ενταξει ειπαμε οχι ανοχη στη διαφθορα και τη φοροδιαφυγη, αλλα οταν αναγνωριζεις ελαφρυντικα σε βιαστες και δολοφονους, πως το αρνεισαι σε οικονομικους εγκληματιες?
Το σκεπτικό της μη αναγνώρισης ελαφρυντικών λόγω πρότερου εντίμου βίου είναι το ακόλουθο και με βρίσκει σύμφωνο.

'Ο εισαγγελέας υποστήριξε ότι η εγκληματική δράση Παπαγεωργόπουλου- Λεμούσια αποκλείει ότι έζησαν έντιμο βίο πριν από το αδίκημα της υπεξαίρεσης και ότι έκλεβαν χρήματα και πριν το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης, σε άλλα αξιώματα που κατείχαν και πάλι.'
Reply With Quote