Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από fidemporas
Μα τι λες ρε συ;; ( σόρρυ για τον ενικό) Παραλλήρημα σε έπιασε; Γιατί μου επιτήθησε προσωπικά ; Τι σχέση έχουν οι γονείς μου με όλα αυτά και γιατί ονομάζεις κόπλεξ την άποψη μου; Γιατί με χαρακτηρίζεις " τυπάκι ¨ και γιατί αφήνεις να εννοηθεί ότι " χάρηκα " κιόλας ;;
Να μην πω την γνώμη μου ; Να πω αυτό που θες να ακούσεις εσύ ; να πω ότι οι αστυνομικοί είναι τα καλύτερα παιδιά επειδή μπήκαν στη σχόλη με πανελλάδικές ;; ότι σπάζουν στο ξύλο αυτά τα υπολείματα ανθρώπινης αξιοπρέπειας στα φανάρια για την πλάκα τους και με την βούλα των πανελλαδικών εξετάσεων;
Να τους αποκαλώ αστυνομικούς ενώ ΟΛΟΙ τους αποκαλούν ΜΠΑΤΣΟΥΣ;
Να μην γράψω εδώ στο φόρουμ ότι στα μάτια μου είναι αναιδέστατοι και αντυπαθέστατοι;
Και όλα αυτά γιατί ;; Για να μην πληγωθούν ευαίσθητα αυτιά ; ( μάτια)
Εγώ θα λέω και θα γράφω αυτό που θέλω και αν σου αρέσει ... Αν δεν σου αρέσει προσπέρασε το σχόλιο μου .. έτσι απλά....
Και τα προσωπικά σχόλια να λείπουν σε παρακαλώ ... δεν είμαστε και φιλαράκια...
|
προφανως δεν εχεις καποιο γνωστο αστυνομικο και εχεις τετοια,αποψη.παντως να ξερεις οτι δεν ειναι ελοχιμ,ουτε εξωγηινοι.η αστυνομια ειναι καθρεφτης της κοινωνιας,οποτε και οι αστυνομικοι ειναι ανθρωποι με ολα τα επακολουθα.αν θες παντως μπορουμε να τα πουμε απο κοντα για να σου αποδειξω οτι δεν ειμαστε ετσι οπως λες,γι αυτο να μη στοχοποιεις και να προσεχεις σε παρακαλω τα λογια σου γιατι μας θιγεις .....τα ειπα οσο πιο ομορφα μπορω και με ολο το σεβασmο προς το forum που μας φιλοξενει.