Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos
πραγματικα θα πρεπε να ντρεπεσαι γι αυτα που λες,τα οποια δειχνουν απιστευτο κομπλεξ!
θα πρεπε να σου εχουν μαθει οι γονεις σου να δειχνεις σεβασμο σε ολους τους συνανθρωπους σου ανεξαρτητα με το επαγγελμα τους και την οικονομικη και κοινωνικη τους κατασταση!
ευτυχως που τις αντιληψεις αυτες δεν τις εχει μια μεγαλη μεριδα του κοσμου οπως λες,αλλα μια πολυ μικρη και χωρις ηθικη!
οπως λες εχεις σεβασμο στον ευρωπαιο αστυνομικο,αλλα αν κατι τυπακια σαν κι εσενα κουνηθουν και βγαλουν γλωσσα στον ευρωπαιο αστυνομικο θα βρεθουν με τις χειροπεδες στο πατωμα!οποτε αν αν ειναι να κατηγορησεις για κατι τους ελληνες αστυνομικους,αυτο ειναι η υποτονικη καποιες φορες σταση τους και οχι η καταχρηση εξουσιας!
και τωρα ανοιξε τα αυτια σου να μαθεις κατι που ισως δεν εχεις πληροφορηθει!μαθε λοιπον οτι πλεον οι αστυνομικοι μπαινουν στη σχολη με πανελληνιες και με αρκετα υψηλη βαθμολογια.επισης ειναι οι ανθρωποι της διπλανης πορτας,ο κολλητος μας,ο γειτονας μας,ο πατερας μας,ο αδερφος μας,δεν ειναι ο ...μπατσος οπως λες!
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΧΑΡΗΚΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΟΧΙ,ΑΦΗΝΩ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!
|
Μα τι λες ρε συ;; ( σόρρυ για τον ενικό) Παραλλήρημα σε έπιασε; Γιατί μου επιτήθησε προσωπικά ; Τι σχέση έχουν οι γονείς μου με όλα αυτά και γιατί ονομάζεις κόπλεξ την άποψη μου; Γιατί με χαρακτηρίζεις " τυπάκι ¨ και γιατί αφήνεις να εννοηθεί ότι " χάρηκα " κιόλας ;;
Να μην πω την γνώμη μου ; Να πω αυτό που θες να ακούσεις εσύ ; να πω ότι οι αστυνομικοί είναι τα καλύτερα παιδιά επειδή μπήκαν στη σχόλη με πανελλάδικές ;; ότι σπάζουν στο ξύλο αυτά τα υπολείματα ανθρώπινης αξιοπρέπειας στα φανάρια για την πλάκα τους και με την βούλα των πανελλαδικών εξετάσεων;
Να τους αποκαλώ αστυνομικούς ενώ ΟΛΟΙ τους αποκαλούν ΜΠΑΤΣΟΥΣ;
Να μην γράψω εδώ στο φόρουμ ότι στα μάτια μου είναι αναιδέστατοι και αντυπαθέστατοι;
Και όλα αυτά γιατί ;; Για να μην πληγωθούν ευαίσθητα αυτιά ; ( μάτια)
Εγώ θα λέω και θα γράφω αυτό που θέλω και αν σου αρέσει ... Αν δεν σου αρέσει προσπέρασε το σχόλιο μου .. έτσι απλά....
Και τα προσωπικά σχόλια να λείπουν σε παρακαλώ ... δεν είμαστε και φιλαράκια...