Απάντηση: Νέα Γρίππη και Εμβολιοφοβία..
[QUOTE=Alext;87985]ολα καλα και ωραια συμφωνω επι της αρχης σε οσα λες
αλλα δεν σου φαινεται λιγο καπως να μου δειχνεις τον παγκοσμιο οργανισμο υγιειας
-θα μπορούσα φίλε να σου δείξω πολλές άλλες αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης αλλά προτιμώ αυτήν για τον απλό λόγο οτι είναι η οργάνωση υγείας του ΟΗΕ. Οπου σημαίνει την μεγαλύτερη ανεξαρτησία από όλους τους άλλους (επιστημονικά περιοδικά, εταιρείες φαρμακευτικές, υπουργεία υγείας κλπ) από τα οικονομικά συμφέροντα. Επίσης έχει αναρτημένες απόψεις να τις βλέπουν όλοι και να τις κριτικάρουν (που δεν..) Επιπλέον δίνει και σημασία στις χώρες του τρίτου κόσμου που οι προηγούμενοι τις έχουν γραμμένες στα.. αφράτα τους που λέει και ο Λαζό .
μου ακουγετε σαν διαψευση της κυβερνησης για υποτιμηση λιγο πριν την υποτιμηση
ειδα στο προφιλ οτι εισαι γιατρος
αυτο δεν σημαινει τιποτα για εμενα
Ούτε και για μένα.. μ@λ@κία μου που το έβαλα και θα το διορθώσω. Οχι οτι ντρέπομαι γι αυτό, αλλά μοιάζει σαν διαφημιστικό υποψήφιου γαμπρού Ελληνικης ταινίας, άσε που για ορισμένους είναι και κόκκινο πανί και βαριέμαι να λογομαχώ για το τίποτα ή για λάθη άλλων
το γιατι δεν μπορω να στο πω στο δικτυο ισως σε καποιο καφε
και δεν χρειάζεται να μου το εξηγήσεις κιόλας. Δικαίωμά σου!
αλλα κατι θα εχει παρει το αυτι σου για "πρωτοκολα" (αυτο ενδεικτικα για πιο βαρια ιδιαιτερως)
Το αυτί μου έχει πάρει πολλά και το μάτι μου έχει δεί ακόμα περισσότερα απ όσα φαντάζεσαι καλά και κακά μια και είμαι στο χώρο από 25 ετίας. Ακόμα όμως κι αν υποθέσουμε πως είμαι το μεγαλύτερο λαμόγιο που υπάρχει, σε όσα λέω που είναι η αντίρρησή σου? στο ότι στα λέει ..γιατρός; προτιμάς αστρολόγο με κληρονομικό χάρισμα;
και κατι που πηρε φευγαλεα το ματι μου σε καποιο διαφημιστικο τραιλερ
Βγηκε ο Κρεμαστινος και ειπε δεν θα επαιρνα το εμβολιο????
Ακριβώς αυτό είπε ο Κρεμαστινός, πως ο ίδιος δεν θα έκανε το εμβόλιο όχι γιατί διαφωνεί επιστημονικά, αλλά για φιλοσοφικούς λόγους. Που ερμηνεύεται όπως θέλει ο καθένας βέβαια (εγώ επειδή γνωρίζω πως σκέφτεται θεωρώ πιθανότερο πχ το δε βαριέσαι, αν είναι να με βρεί ο θάνατος ας με βρεί.. καταξιώθηκα, έφτασα εκεί όπου ήθελα, τον πολέμησα μετωπικά χρόνια στην πρώτη γραμμή, δεν καταδέχομαι να τον τριπλάρω χρησιμοποιώντας εμβόλια)
Αν καποιος ειδε κατι στις ειδησεις ή εχει κατι επισημο δει ας μας ενημερωσει γιατι δεν βλεπω ειδησεις
Αυτό ακριβώς προσπαθώ κι εγώ να πώ απόψε, πως όσοι εδώ μέσα θέλουν να ενημερωθούν επίσημα για το τι τρέχει με το θέμα γρίππη και εμβόλιο ας ρίξουν μια ματιά εκεί που είναι "τα service manual" και ας μην πάρουν τοις μετρητοίς τη γνώμη του κάθε ενός μας. Και θα πρόσεξες αδερφέ πως δεν ανέφερα καν την δική μου γνώμη όχι γιατί δεν έχω αλλά γιατί θεωρώ ιερό πράγμα την υγεία του καθενός.
Όπως θεωρώ και υποχρέωση του καθενός μας στο Καραγκιόζ Μπερντέ κράτος που ζούμε, τουλάχιστον να αναρρωτηθεί τι θα κάνει αν αύριο η επιδημία κλείσει το σχολείο του δικού του παιδιού, αν η δική του γυναίκα που είναι έγκυος κινδυνεύει, αν ο πατέρας του που είναι βαρειά πνευμονοπαθής πρέπει να εμβολιασθεί, αν.. αν.. αν...
"Doctor Arvylas"
|