View Single Post
Παλιό 10-05-2013, 14:31
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Πουλήστε σπίτια, για να πληρώσετε την εφορία!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από f1shf1nder33 Εμφάνιση μηνυμάτων
Θά είχε ενδιαφέρον αν είχε κατέβει....μην τους χαλάσει και τους πανηγύρισμους,αλλά ευτυχως δεν έφτασαν εως εκεί

Νέα άνοδος της ανεργίας στο 27% | Οικονομία & Αγορές | naftemporiki.gr
Αν κλικαρεις πανω στο προηγουμενο url που ειχες βαλει λεει οτι ''page not found''.

Στα υπολοιπα,αν θελεις να με αντικρουσεις να μαθεις να διαβαζεις τα νουμερα και τι θελουν να πουν αυτα. Αλλο το ισοζυγιο προσληψεων απολυσεων τριμηνου κι αλλο τα γενικα ποσοσστα της ανεργιας....αααααααααλλο το ενα κι αλλο το ααααααααααλλο.
Το ισοζυγιο θα εχει αντικτυπο στα γενικα ποσοστα οταν οι προσληψεις θα ειναι πανω απο το 90% των απολυσεων μεσα σε ενα χρονο........

Και για να κλεισω το θεμα ΕΡΓΑΝΗ αντιγραφω για να μην κουραζομαι και σκεπτομαι πολυ,
  • Σε επίπεδο τετραμήνου (Ιανουάριος - Απρίλιος 2013), το καθαρό ισοζύγιο είναι θετικό κατά + 20.460 θέσεις εργασίας, έναντι μείωσης κατά - 32.691 θέσεις εργασίας το αντίστοιχο περσινό διάστημα (Ιανουάριος - Απρίλιος 2012).
  • Σημειώνεται ότι το πληροφοριακό σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» από 1.3.2013 καταγράφει με ηλεκτρονικό τρόπο τις ροές μισθωτής απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας, αποτυπώνοντας, για πρώτη φορά, σε ζωντανό χρόνο και σε κάθε περιοχή της χώρας κρίσιμα στοιχεία της αγοράς εργασίας.

Συνεπώς, τα συγκριτικά στοιχεία με παρελθόντα έτη πρέπει, σε κάθε περίπτωση, να αντιμετωπίζονται με επιφύλαξη καθώς μέχρι και το Φεβρουάριο του 2013 η καταγραφή των στοιχείων αυτών γίνονταν χειρόγραφα.

Πηγή: Αυξήθηκαν οι προσλήψεις τον Απρίλιο σύμφωνα με το σύστημα ΕΡΓΑΝΗ — ΣΚΑΪ (www.skai.gr)
Και τελος, να πας να βρεις 15-18χρονο Ελληνοπουλο που δεν παει σχολειο, 18-24 που δεν παει σε ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ και μετα να μου πεις για ανεργια 15-24..

Χαιρομαι που μιλαω με τον ΣΥΡΙΖΑ ξανα μιας και ο προηγουμενος ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ (μανιακος) μας εγκατελειψε απο αυτες τις συζητησεις.............

υ.γ. σε μια ωρα φευγω με το Βαραντερο μου για Μονεμβασια σε απαγγελματικο ταξιδι. Το βαρα εχει να ταξιδεψει τρια χρονια γιαυτο, ασε με παπα μου να αγιασω να παω να το ευχαριστηθω και με κουρντιζεις απο Δευτερα.........
Reply With Quote