![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Με λίγα λόγια...ότι να'ναι και όπως να'ναι. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Θά είχε ενδιαφέρον αν είχε κατέβει....μην τους χαλάσει και τους πανηγύρισμους,αλλά ευτυχως δεν έφτασαν εως εκεί
Νέα άνοδος της ανεργίας στο 27% | Οικονομία & Αγορές | naftemporiki.gr |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στα υπολοιπα,αν θελεις να με αντικρουσεις να μαθεις να διαβαζεις τα νουμερα και τι θελουν να πουν αυτα. Αλλο το ισοζυγιο προσληψεων απολυσεων τριμηνου κι αλλο τα γενικα ποσοσστα της ανεργιας....αααααααααλλο το ενα κι αλλο το ααααααααααλλο. Το ισοζυγιο θα εχει αντικτυπο στα γενικα ποσοστα οταν οι προσληψεις θα ειναι πανω απο το 90% των απολυσεων μεσα σε ενα χρονο........ Και για να κλεισω το θεμα ΕΡΓΑΝΗ αντιγραφω για να μην κουραζομαι και σκεπτομαι πολυ,
Χαιρομαι που μιλαω με τον ΣΥΡΙΖΑ ξανα μιας και ο προηγουμενος ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ (μανιακος) μας εγκατελειψε απο αυτες τις συζητησεις............. υ.γ. σε μια ωρα φευγω με το Βαραντερο μου για Μονεμβασια σε απαγγελματικο ταξιδι. Το βαρα εχει να ταξιδεψει τρια χρονια γιαυτο, ασε με παπα μου να αγιασω να παω να το ευχαριστηθω και με κουρντιζεις απο Δευτερα......... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πάλι τα ίδια ααααλο το ένα και ααααλο το άλλο,την ΕΛΣΤΑΤ που μέχρι εχθές εμπιστευόσουν τώρα τα λέει στραβά και να ψάξω εγώ για τις ηλικίες και να εμπιστευτω το σύστημα το άλλο που το γράφει με έντονα γράμματα κιολας να είμαστε επιφυλακτικοί,το τρίμηνο το τετράμηνο και να εχουμε να λέμε. Εγώ δεν ξέρω από συριζα,ξυριζα και τσιριζα ότι λέω το λέω χωρίς κομμάτικες αγκυλώσεις και πάρωπιδες. Ο μανιακός καλά στα έλεγε αλλά εσύ εκεί και δεν χρειάζεται να σε κουρδίζω εγώ είσαι κουρδίσμενος από μόνος σου,εσύ κουρδίζεις τους άλλους. Καλό ταξίδι. Last edited by f1shf1nder33; 10-05-2013 at 14:19. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Εσύ θες πράγματι να μας βγάλεις τρελούς ....... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ο Μανιακος............εχει σταματησει να μπαινει σε τετοιες κουβεντες, γιατι δυστυχως, το υφος των συζητησεων, δεν του αρεσει καθολου
Το 2009.....ηλπιζα οτι ο χρονος θα μας εκανε σοφοτερους και οι προσωπικες γνωριμιες θα μαλακωναν το υφος και τις προσβολες μεταξυ μας(σας) ![]() εχουμε φτασει το 2013........εχουμε παραγνωριστει, συμπασχουμε στα καλα και στα ασχημα.....αλλα δυστυχως οι πολιτικες κουβεντες και οι συζητησεις εκτος μηχανων, ισως εχουν εξελιχτει στο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΕΜΑ του φορουμ δεν βοηθουν κανεναν, εκτος απο καποιους σαν τον Γιωργο, που βρισκει ενα χωρο για εξιλεωση και εξομολογηση........απο προσωπικα λαθη του παρελθοντος (ΠΑΣΟΚ-οργανωμενος, κλπ) ![]() μην σας κανει εντυπωση, που αυτοι οι ανθρωποι κανουν υψηλη κριτικη...... εχουν την μεγαλυτερη ευθυνη, για την σημερινη κατασταση να πω και την γνωμη μου για την σημερινη κατασταση...... καθημερινα κλεινουν επιχειρησεις, με αποτελεσμα η ανεργια να εχει γινει δυσβασταχτη, για ολους μας...... το δημοσιο, δεν εισπρατει φορους(εμμεσους και αμμεσους) και ολα πανε κατα διαολου...... οποιος υποστηριζει το αντιθετο, μαλλον κινειται σε αλλη χωρα..... σας φιλω στα μουτρα.....χαλαρωστε και απολαυστε ![]() p.s.....μην κανετε τον κοπω να σχολιασετε τα γραφομενα μου, γιατι ΔΕΝ βρισκομαι σε φαση αντιπαραθεσης κλπ ..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ζηλευεις το αθορυβο σαζμαν ζηλευεις τον υγρο πολυδισκο........ ...................ζουλιαρη........ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|