GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 09-05-2013, 17:45
f1shf1nder33 Ο/Η f1shf1nder33 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μαρουσι
Μoto: R1150GS
Προεπιλογή Απάντηση: Πουλήστε σπίτια, για να πληρώσετε την εφορία!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από JohnGS1100 Εμφάνιση μηνυμάτων
Αρα η ΔΕΗ και οι κλέφτες υπάλληλοί της είναι υπεύθυνοι για τις υπέρογκες αυξήσεις των τιμολογίων και κατά συνέπεια της αδυναμίας πληρωμής των λογαριασμών και κατά συνέπεια της επιβάρυνσης των συνεπών καταναλωτών και όχι οι φτωχοί, δύστυχοι και άνεργοι που δε πληρώνουν, έτσι δεν είναι
Άστο Γιάννη, δεν πιάνουν οι ελιγμοί και στο τέλος καταντούν ανούσιοι και βαρετοί γιατί ο μόνος που ισχυρίζεται ότι δεν φταίει είναι αυτός που ταυτόχρονα ισχυρίζεται ότι φταίνε όλοι οι άλλοι κατηγορώντας τους κιόλας ότι δεν το παραδέχονται ότι φταίνε.
Με λίγα λόγια...ότι να'ναι και όπως να'ναι.
Reply With Quote
Παλιό 09-05-2013, 18:03
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτήν εχουμε αυτην πιστευουμε................ειναι η μονη επισημη αρχη στατιστικων την οποια ακολουθει ολη η ευρωπη κι η οποια μετα τον σαλο των greek statistics εμαθε να βγαζει πραγματικες στατιστικες αφου ελεγχεται πια απο την κομισιον απευθειας.
Οσο για το υπερογκο ελλειμα που λες, το λες εσυ κι αυτη η ανεκδιηγητη η Γεωργαντα.........ομως εγω πιστευω αυτους οι οποιοι το πηραν, το μελετησαν, το επεξεργαστηκαν και αποφανθηκαν οτι ειναι σωστο ετσι οπως το παρουσιασε η ΕΛΣΤΑΤ δλδ την Κομισιον. Αν ηταν να πιστευω τον καθε τυχαρπαστο Ελληνα μπλοκερ-δημοσιογραφο-αριστερο....... και την καθε διαμαρτυρομενη αμαμητη που δεν εγινε Γεωργιου στην θεση του Γεωργιου θα ημουν αλλου τωρα.
Αφού πιστεύεις την ΕΛΣΤΑΤ και μόνο και όχι τους υπόλοιπους πάρε μία ΕΛΣΤΑΤ να έχεις να πορεύεσαι http://www.naftemporiki.gr/finance/story/649459ι,γιατί εχθές πανηγύριζες για το σύστημα ΕΡΓΑΝΗ,αλά εγώ βέβαια δεν το παραθέτω αυτό για να χαρώ με την ανεργία,ούτε για να λυπηθώ με τις προσλήψεις,μακάρι όλοι να έχουν δουλειά, αλλά για να σου δείξω με στοιχεία τα οποία υποτίθεται ότι εμπιστεύεσαι κιόλας, μέχρι να μην σε συμφέρουν βέβαια, ότι τα πράγματα είναι δύσκολα για την χώρα και τον κόσμο της και άσε τους πολιτικού τύπου κατευθηνόμενους πανηγυρισμούς.
Reply With Quote
Παλιό 10-05-2013, 12:14
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από f1shf1nder33 Εμφάνιση μηνυμάτων
Αφού πιστεύεις την ΕΛΣΤΑΤ και μόνο και όχι τους υπόλοιπους πάρε μία ΕΛΣΤΑΤ να έχεις να πορεύεσαι http://www.naftemporiki.gr/finance/story/649459ι,γιατί εχθές πανηγύριζες για το σύστημα ΕΡΓΑΝΗ,αλά εγώ βέβαια δεν το παραθέτω αυτό για να χαρώ με την ανεργία,ούτε για να λυπηθώ με τις προσλήψεις,μακάρι όλοι να έχουν δουλειά, αλλά για να σου δείξω με στοιχεία τα οποία υποτίθεται ότι εμπιστεύεσαι κιόλας, μέχρι να μην σε συμφέρουν βέβαια, ότι τα πράγματα είναι δύσκολα για την χώρα και τον κόσμο της και άσε τους πολιτικού τύπου κατευθηνόμενους πανηγυρισμούς.
η σελιδα κατεβηκε..........
Reply With Quote
Παλιό 10-05-2013, 12:41
Senior Member

Απόσπασμα:
η σελιδα κατεβηκε..........
Θά είχε ενδιαφέρον αν είχε κατέβει....μην τους χαλάσει και τους πανηγύρισμους,αλλά ευτυχως δεν έφτασαν εως εκεί

Νέα άνοδος της ανεργίας στο 27% | Οικονομία & Αγορές | naftemporiki.gr
Reply With Quote
Παλιό 10-05-2013, 13:31
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από f1shf1nder33 Εμφάνιση μηνυμάτων
Θά είχε ενδιαφέρον αν είχε κατέβει....μην τους χαλάσει και τους πανηγύρισμους,αλλά ευτυχως δεν έφτασαν εως εκεί

Νέα άνοδος της ανεργίας στο 27% | Οικονομία & Αγορές | naftemporiki.gr
Αν κλικαρεις πανω στο προηγουμενο url που ειχες βαλει λεει οτι ''page not found''.

Στα υπολοιπα,αν θελεις να με αντικρουσεις να μαθεις να διαβαζεις τα νουμερα και τι θελουν να πουν αυτα. Αλλο το ισοζυγιο προσληψεων απολυσεων τριμηνου κι αλλο τα γενικα ποσοσστα της ανεργιας....αααααααααλλο το ενα κι αλλο το ααααααααααλλο.
Το ισοζυγιο θα εχει αντικτυπο στα γενικα ποσοστα οταν οι προσληψεις θα ειναι πανω απο το 90% των απολυσεων μεσα σε ενα χρονο........

Και για να κλεισω το θεμα ΕΡΓΑΝΗ αντιγραφω για να μην κουραζομαι και σκεπτομαι πολυ,
  • Σε επίπεδο τετραμήνου (Ιανουάριος - Απρίλιος 2013), το καθαρό ισοζύγιο είναι θετικό κατά + 20.460 θέσεις εργασίας, έναντι μείωσης κατά - 32.691 θέσεις εργασίας το αντίστοιχο περσινό διάστημα (Ιανουάριος - Απρίλιος 2012).
  • Σημειώνεται ότι το πληροφοριακό σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» από 1.3.2013 καταγράφει με ηλεκτρονικό τρόπο τις ροές μισθωτής απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας, αποτυπώνοντας, για πρώτη φορά, σε ζωντανό χρόνο και σε κάθε περιοχή της χώρας κρίσιμα στοιχεία της αγοράς εργασίας.

Συνεπώς, τα συγκριτικά στοιχεία με παρελθόντα έτη πρέπει, σε κάθε περίπτωση, να αντιμετωπίζονται με επιφύλαξη καθώς μέχρι και το Φεβρουάριο του 2013 η καταγραφή των στοιχείων αυτών γίνονταν χειρόγραφα.

Πηγή: Αυξήθηκαν οι προσλήψεις τον Απρίλιο σύμφωνα με το σύστημα ΕΡΓΑΝΗ — ΣΚΑΪ (www.skai.gr)
Και τελος, να πας να βρεις 15-18χρονο Ελληνοπουλο που δεν παει σχολειο, 18-24 που δεν παει σε ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ και μετα να μου πεις για ανεργια 15-24..

Χαιρομαι που μιλαω με τον ΣΥΡΙΖΑ ξανα μιας και ο προηγουμενος ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ (μανιακος) μας εγκατελειψε απο αυτες τις συζητησεις.............

υ.γ. σε μια ωρα φευγω με το Βαραντερο μου για Μονεμβασια σε απαγγελματικο ταξιδι. Το βαρα εχει να ταξιδεψει τρια χρονια γιαυτο, ασε με παπα μου να αγιασω να παω να το ευχαριστηθω και με κουρντιζεις απο Δευτερα.........
Reply With Quote
Παλιό 10-05-2013, 14:00
Senior Member

Απόσπασμα:
Αν κλικαρεις πανω στο προηγουμενο url που ειχες βαλει λεει οτι ''page not found''.

Στα υπολοιπα,αν θελεις να με αντικρουσεις να μαθεις να διαβαζεις τα νουμερα και τι θελουν να πουν αυτα. Αλλο το ισοζυγιο προσληψεων απολυσεων τριμηνου κι αλλο τα γενικα ποσοσστα της ανεργιας....αααααααααλλο το ενα κι αλλο το ααααααααααλλο.
Το ισοζυγιο θα εχει αντικτυπο στα γενικα ποσοστα οταν οι προσληψεις θα ειναι πανω απο το 90% των απολυσεων μεσα σε ενα χρονο........

Και για να κλεισω το θεμα ΕΡΓΑΝΗ αντιγραφω για να μην κουραζομαι και σκεπτομαι πολυ,
  • Σε επίπεδο τετραμήνου (Ιανουάριος - Απρίλιος 2013), το καθαρό ισοζύγιο είναι θετικό κατά + 20.460 θέσεις εργασίας, έναντι μείωσης κατά - 32.691 θέσεις εργασίας το αντίστοιχο περσινό διάστημα (Ιανουάριος - Απρίλιος 2012).
  • Σημειώνεται ότι το πληροφοριακό σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» από 1.3.2013 καταγράφει με ηλεκτρονικό τρόπο τις ροές μισθωτής απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας, αποτυπώνοντας, για πρώτη φορά, σε ζωντανό χρόνο και σε κάθε περιοχή της χώρας κρίσιμα στοιχεία της αγοράς εργασίας.

Συνεπώς, τα συγκριτικά στοιχεία με παρελθόντα έτη πρέπει, σε κάθε περίπτωση, να αντιμετωπίζονται με επιφύλαξη καθώς μέχρι και το Φεβρουάριο του 2013 η καταγραφή των στοιχείων αυτών γίνονταν χειρόγραφα.

Πηγή: Αυξήθηκαν οι προσλήψεις τον Απρίλιο σύμφωνα με το σύστημα ΕΡΓΑΝΗ — ΣΚΑΪ (www.skai.gr)
Και τελος, να πας να βρεις 15-18χρονο Ελληνοπουλο που δεν παει σχολειο, 18-24 που δεν παει σε ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ και μετα να μου πεις για ανεργια 15-24..

Χαιρομαι που μιλαω με τον ΣΥΡΙΖΑ ξανα μιας και ο προηγουμενος ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ (μανιακος) μας εγκατελειψε απο αυτες τις συζητησεις.............

υ.γ. σε μια ωρα φευγω με το Βαραντερο μου για Μονεμβασια σε απαγγελματικο ταξιδι. Το βαρα εχει να ταξιδεψει τρια χρονια γιαυτο, ασε με παπα μου να αγιασω να παω να το ευχαριστηθω και με κουρντιζεις απο Δευτερα.........

Πάλι τα ίδια ααααλο το ένα και ααααλο το άλλο,την ΕΛΣΤΑΤ που μέχρι εχθές εμπιστευόσουν τώρα τα λέει στραβά και να ψάξω εγώ για τις ηλικίες και να εμπιστευτω το σύστημα το άλλο που το γράφει με έντονα γράμματα κιολας να είμαστε επιφυλακτικοί,το τρίμηνο το τετράμηνο και να εχουμε να λέμε.

Εγώ δεν ξέρω από συριζα,ξυριζα και τσιριζα ότι λέω το λέω χωρίς κομμάτικες αγκυλώσεις και πάρωπιδες.

Ο μανιακός καλά στα έλεγε αλλά εσύ εκεί

και δεν χρειάζεται να σε κουρδίζω εγώ είσαι κουρδίσμενος από μόνος σου,εσύ κουρδίζεις τους άλλους.

Καλό ταξίδι.

Last edited by f1shf1nder33; 10-05-2013 at 14:19.
Reply With Quote
Παλιό 10-05-2013, 14:16
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
Όλα να τα δεχτώ Γιώργο, αλλά ότι θα ευχαριστηθείς ταξίδι με το Varadero ...

Εσύ θες πράγματι να μας βγάλεις τρελούς .......
Reply With Quote
Παλιό 10-05-2013, 14:21
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

ο Μανιακος............εχει σταματησει να μπαινει σε τετοιες κουβεντες, γιατι δυστυχως, το υφος των συζητησεων, δεν του αρεσει καθολου
Το 2009.....ηλπιζα οτι ο χρονος θα μας εκανε σοφοτερους και οι προσωπικες γνωριμιες θα μαλακωναν το υφος και τις προσβολες μεταξυ μας(σας), οταν υπαρχουν τετοιες κουβεντες
εχουμε φτασει το 2013........εχουμε παραγνωριστει, συμπασχουμε στα καλα και στα ασχημα.....αλλα δυστυχως οι πολιτικες κουβεντες και οι συζητησεις εκτος μηχανων, ισως εχουν εξελιχτει στο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΕΜΑ του φορουμ

δεν βοηθουν κανεναν, εκτος απο καποιους σαν τον Γιωργο, που βρισκει ενα χωρο για εξιλεωση και εξομολογηση........απο προσωπικα λαθη του παρελθοντος (ΠΑΣΟΚ-οργανωμενος, κλπ)
μην σας κανει εντυπωση, που αυτοι οι ανθρωποι κανουν υψηλη κριτικη...... εχουν την μεγαλυτερη ευθυνη, για την σημερινη κατασταση

να πω και την γνωμη μου για την σημερινη κατασταση......
καθημερινα κλεινουν επιχειρησεις, με αποτελεσμα η ανεργια να εχει γινει δυσβασταχτη, για ολους μας......
το δημοσιο, δεν εισπρατει φορους(εμμεσους και αμμεσους) και ολα πανε κατα διαολου......
οποιος υποστηριζει το αντιθετο, μαλλον κινειται σε αλλη χωρα.....

σας φιλω στα μουτρα.....χαλαρωστε και απολαυστε

p.s.....μην κανετε τον κοπω να σχολιασετε τα γραφομενα μου, γιατι ΔΕΝ βρισκομαι σε φαση αντιπαραθεσης κλπ .....
Reply With Quote
Παλιό 10-05-2013, 14:23
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Όλα να τα δεχτώ Γιώργο, αλλά ότι θα ευχαριστηθείς ταξίδι με το Varadero ...

Εσύ θες πράγματι να μας βγάλεις τρελούς .......
ζηλευεις την απνοια πισω απο το φερινγκ του βαρα
ζηλευεις το αθορυβο σαζμαν
ζηλευεις τον υγρο πολυδισκο........
...................ζουλιαρη........
Reply With Quote
Παλιό 10-05-2013, 14:26
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
ο Μανιακος............εχει σταματησει να μπαινει σε τετοιες κουβεντες, γιατι δυστυχως, το υφος των συζητησεων, δεν του αρεσει καθολου
Το 2009.....ηλπιζα οτι ο χρονος θα μας εκανε σοφοτερους και οι προσωπικες γνωριμιες θα μαλακωναν το υφος και τις προσβολες μεταξυ μας(σας), οταν υπαρχουν τετοιες κουβεντες
εχουμε φτασει το 2013........εχουμε παραγνωριστει, συμπασχουμε στα καλα και στα ασχημα.....αλλα δυστυχως οι πολιτικες κουβεντες και οι συζητησεις εκτος μηχανων, ισως εχουν εξελιχτει στο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΕΜΑ του φορουμ

δεν βοηθουν κανεναν, εκτος απο καποιους σαν τον Γιωργο, που βρισκει ενα χωρο για εξιλεωση και εξομολογηση........απο προσωπικα λαθη του παρελθοντος (ΠΑΣΟΚ-οργανωμενος, κλπ)
μην σας κανει εντυπωση, που αυτοι οι ανθρωποι κανουν υψηλη κριτικη...... εχουν την μεγαλυτερη ευθυνη, για την σημερινη κατασταση

να πω και την γνωμη μου για την σημερινη κατασταση......
καθημερινα κλεινουν επιχειρησεις, με αποτελεσμα η ανεργια να εχει γινει δυσβασταχτη, για ολους μας......
το δημοσιο, δεν εισπρατει φορους(εμμεσους και αμμεσους) και ολα πανε κατα διαολου......
οποιος υποστηριζει το αντιθετο, μαλλον κινειται σε αλλη χωρα.....

σας φιλω στα μουτρα.....χαλαρωστε και απολαυστε

p.s.....μην κανετε τον κοπω να σχολιασετε τα γραφομενα μου, γιατι ΔΕΝ βρισκομαι σε φαση αντιπαραθεσης κλπ .....
Δεν λεω κουβεντα.......με τον ΣΥΡΙΖΑ θα ισιωσουν ολα....με εναν νομο κι ενα αρθρο οπως ειπε στην ελλαδα αλλα το αρνηθηκε,φυσικα, στον μισητο Σοιμπλε που ομως πηγε και ειδε.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης