View Single Post
Παλιό 07-06-2013, 14:58
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ-ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 5ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω δεν συνδεω τιποτα
Εσυ πρεπει να τα λες ολα, γιατι εχεις αρχισει και λες λεπτομέρειες για την ζωη σου και θα πρεπει να ειναι αξιοπιστες.....

Παραδεξου οτι οι θέλουμε τα καλυτερα, για εμας και τα παιδια μας...
Παδαδεξου οτι γινομαστε θυσια για αυτα και ασε τις μπουρδες, οτι ψωνιζεις απο την λαικη ρουχα και στελενεις το παιδι στο καλυτερο ιδιωτικο μετα.....

Τα προσωπξκα μου τα ξερεις...
Αν ησουν στη θεση της κυρα λενης......θα φορούσε ς πουκάμισο με κουμπια στην πλατη και δεν θα εκανες οικιακη οικονομία
60000 ευρα της χρωσταει ο σκατοψυχος ευνοουμενος του Πασοκικου κρατους, που με μανια στηριζατε τοσα χρονια

Εγω γκρινιαζω για τον διπλα μου, γιατι καιγεται και ξερω πολυ καλα οτι θα παρει φωτια και το δικο μου σπιτι......

Αυτα.........
Νομιζω οτι ξηγηθηκα πληρως στο προηγουμενο μου ποστ περι παιδιων, ρουχισμο, σχολειου κ.λ.π..........
Το καλλυτερο εχει η κορη μου το οποιο δεν ειναι ακριβο........ρωτα την ελενη, η γυναικες ξερουν καλυτερα απο εμας, κι εγω απο γυναικα εμαθα.
........και ζουμε με ουτε 900 τον μηνα.......

οσο για την στηριξη που προσφεραμε στο Πασοκικο κρατος, ναι εχεις δικιο...πρωτος εγω το εχω παραδεχθει κι εχω απομακρυνθει.
Καλο ομως θα ηταν κι εσεις να σταματησετε την συνεχιση της υποστηριξης στο Πασοκικο κρατος μεσω του Κου Τσιπρα........
Αν περιμενει η Λενιω κι εσυ οτι ο Τσιπρας, αν βγει, θα της δωσει τα 60,000 καλλυτερα να αρχισετε να ψαχνεστε απο τωρα για το τι θα ψηφισετε πριν και μετα τον Τσιπρα.......
Reply With Quote