![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγω δεν συνδεω τιποτα
Εσυ πρεπει να τα λες ολα, γιατι εχεις αρχισει και λες λεπτομέρειες για την ζωη σου και θα πρεπει να ειναι αξιοπιστες..... ![]() Παραδεξου οτι οι θέλουμε τα καλυτερα, για εμας και τα παιδια μας... Παδαδεξου οτι γινομαστε θυσια για αυτα και ασε τις μπουρδες, οτι ψωνιζεις απο την λαικη ρουχα και στελενεις το παιδι στο καλυτερο ιδιωτικο μετα..... Τα προσωπξκα μου τα ξερεις... Αν ησουν στη θεση της κυρα λενης......θα φορούσε ς πουκάμισο με κουμπια στην πλατη και δεν θα εκανες οικιακη οικονομία ![]() 60000 ευρα της χρωσταει ο σκατοψυχος ευνοουμενος του Πασοκικου κρατους, που με μανια στηριζατε τοσα χρονια Εγω γκρινιαζω για τον διπλα μου, γιατι καιγεται και ξερω πολυ καλα οτι θα παρει φωτια και το δικο μου σπιτι...... Αυτα.........
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το καλλυτερο εχει η κορη μου το οποιο δεν ειναι ακριβο........ρωτα την ελενη, η γυναικες ξερουν καλυτερα απο εμας, κι εγω απο γυναικα εμαθα. ........και ζουμε με ουτε 900 τον μηνα....... οσο για την στηριξη που προσφεραμε στο Πασοκικο κρατος, ναι εχεις δικιο...πρωτος εγω το εχω παραδεχθει κι εχω απομακρυνθει. Καλο ομως θα ηταν κι εσεις να σταματησετε την συνεχιση της υποστηριξης στο Πασοκικο κρατος μεσω του Κου Τσιπρα........ Αν περιμενει η Λενιω κι εσυ οτι ο Τσιπρας, αν βγει, θα της δωσει τα 60,000 καλλυτερα να αρχισετε να ψαχνεστε απο τωρα για το τι θα ψηφισετε πριν και μετα τον Τσιπρα....... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Παρτο λιγο πιο ταπεινα φιλε..... Κανε λίγο αυτοκριτικη και θα δεις πιο ξεκαθαρα τα πραγματα... Τα διαβασες του ΔΝΤ?????? |
|
|
|||
|
|||
|
Τελείως πληροφοριακά να αναφέρω
πως ο ΕΟΠΥΥ διαθέτει εξαίρετους παιδιάτρους δωρεάν ! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ρε τρελαμενε,
Εγω ρε Κωστα να το παρω ταπεινα? Πως εννοεις την ταπεινοφροσυνη εσυ δλδ? Εννοεις τον αμετανοητο ταπεινοφρων ¨η τον μετανοειμενο που δεν μιλαει, δεν λαλαει και πληρωνει το μεριδιο του σε ολο το μηκος και πλατος του σιωπωντας κι ελπιζοντας σε καλυτερο μελλον με οση αισιοδοξια εχει? Δλδ, θεωρεις τον εαυτον σου ταπεινο που προσβλεπει στον ΣΥΡΙΖΑ? Ημαρτον......... Αντε παλι στα προσωπικα μπηκαμε....... Φυσικα και διαβασα το ΔΝΤ, δυο ημερες πριν το δημοσιευσει ο Γιαννης, στο BBC. Ναι και λοιπον? τι θελεις να κανουμε? να τους απολυσουμε? κι εγω μαζι σου!!!! ΛΕΦΤΑ ΟΜΩς ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ? Ο Τσιπρας θα μας δωσει? Μολις βγει θα πει, ''εξω απο το ΔΝΤ, εξω απο το ευρο ισως....ελα εδω Ελενη μου και παρε τα 60,000 του σκατοψυχου που σου χρωσταει, ελα εδω συνταξιουχε και παρε οσα σου εκοψαν.....'' και παει λεγοντας. Μα πραγματικα τα πιστευεις αυτα? Last edited by GeorgeP; 07-06-2013 at 15:49. |
|
|
|||
|
|||
|
....φυσικά η ΕΛΣΤΑΤ δεν είναι και το πιό αξιόπιστο μαγαζί....
Στο 5,6% διαμορφώθηκε η ύφεση της ελληνικής οικονομίας το πρώτο τρίμηνο του 2013, έναντι 5,3% που είχε αρχικά ανακοινωθεί, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε την Παρασκευή η ΕΛΣΤΑΤ. Με βάση τα διαθέσιμα μη εποχικά διορθωμένα στοιχεία, το ΑΕΠ κατά το α' τρίμηνο του 2013 παρουσίασε μείωση κατά 5,6% σε σχέση με το α' τρίμηνο του 2012, έναντι της μείωσης κατά 5,3% που είχε υπολογιστεί στην πρώτη εκτίμηση του α' τριμήνου (flash estimate) και είχε ανακοινωθεί στις 15 Μαΐου. Η διαφορά αυτή είναι αποτέλεσμα της χρησιμοποίησης στοιχείων που δεν ήταν διαθέσιμα κατά την πρώτη εκτίμηση. Τα στοιχεία αυτά είναι είτε μηνιαία (όπως στοιχεία μηνός Μαρτίου εισαγωγών και εξαγωγών) είτε τριμηνιαία (όπως δείκτες κύκλου εργασιών των κλάδων των υπηρεσιών και στοιχεία της έρευνας εργατικού δυναμικού). Η συνολική καταναλωτική δαπάνη παρουσίασε μείωση κατά 8,3% σε σχέση με το α' τρίμηνο του 2012. Οι ακαθάριστες επενδύσεις παγίου κεφαλαίου μειώθηκαν κατά 11,4% σε σχέση με το α' τρίμηνο του 2012. Μείωση κατά 22,9% παρουσίασε το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου, συμβάλλοντας θετικά στο ρυθμό μεταβολής του ΑΕΠ. Μείωση κατά 2,6% σε σχέση με το 1o τρίμηνο του 2012 παρουσίασαν οι εξαγωγές αγαθών και υπηρεσιών. Οι εξαγωγές αγαθών αυξήθηκαν κατά 4,9% ενώ οι εξαγωγές υπηρεσιών μειώθηκαν κατά 12,4%. Μείωση κατά 7,8% σε σχέση με το 1o τρίμηνο του 2012 παρουσίασαν οι εισαγωγές αγαθών και υπηρεσιών. Οι εισαγωγές αγαθών μειώθηκαν κατά 5,3% και οι εισαγωγές υπηρεσιών κατά 17,8%. ΕΛΣΤΑΤ: Υφεση 5,6% για την ελληνική οικονομία το πρώτο τρίμηνο του 2013 - Οικονομία - Επικαιρότητα - Τα Νέα Οnline |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Σκεφτειτε καλα πριν απαντησετε και προ παντων μην σκεφτειτε πολιτικα... |
![]() |
|
|