11-11-2009, 00:45
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Mπραχάμι - Αθήνα
Μoto: Τη "Χιονάτη"
|
|
Απάντηση: Νέα Γρίππη και Εμβολιοφοβία..
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Νότη,
μην ξεχνας οτι η Ουκρανια δεν ειανι Ελλαδα! Ταξιδευω συχνα εκει και μιλαμε για την απόλυτη φτωχεια!! Ο ανωτερος ανεπισημος μισθος τον μηνα ειναι 150$ (ιδιωτικος τομεας-εχουμε γραφεια εκει) και ο επισημος 70 (δημοσιο). ενα ζευγαρι παπουτσια κανει απο 100$ και πανω (οχι μαρκα διασημη)! Οι δρομοι ειναι της ελλαδας του 1950 (γραφω τουλαχιστον 600κμ καθε φορα που παω και ταξιδευω και στην Εθνικη συχνα) και η Εθνικη οδος τους εχει το πλατος της παλιας Εθνικης (στο φαρδυτερο μερος της) Αθηνων-Κορινθου!!
Η υγεια σε αυτην την χωρα απλα δεν υπάρχει!! Αν εχεις χρημα να πληρωσεις αδρα τους γιατρους ζεις αν οχι απλα πεθαινεις!!!!
Αυτος φιλε μου ειναι και ο λογος που οι πανεμορφες (μα τον Θεο) γυναικες εκδιδονται στο 80% σε αυτην την χωρα!!! Δεν υπάρχει περιπτωση να βγεις εξω και να μην φουκου φουκου για λιγα ευρό!! Και δεν μιλαμε για επαγγελματίες, της αρεσς σου αρεσε πατε για ζουκου ζουκου και μετα περιμενει ενα δωράκι!! Ασε φιλε τα εχω ζησει, κι εχω αγανακτησει!!!! Να βλέπεις 2 μετρα γυναικαρες 20-25 χρονων και να σε κοιτανε σαν διεξοδο στο δράμα τους!! Γιαυτο θεωρω οτι η Ουκρανια δεν ειανι καλο παραδειγμα για το θεμα μας!!
|
Βρε "ιέ της Honda" συμφωνώ μαζί σου πως το οικονομικό επίπεδο παίζει σημαντικό ρόλο στις συνθήκες διαβίωσης και αυτές με τη σειρά τους στα περισσότερα μεταδοτικά νοσήματα. Σε διαβεβαιώ όμως ότι ο ιός της νέας γρίπης, όπως και της παλιάς, δεν σκαμπάζει από εθνικότητες, μπόι, φύλο και δεν μεταδίδεται με το φούκου φούκου ! Ασε που και άλλες χώρες όπως η Αμερική έχουν μεγάλο πρόβλημα..
Δεν ξέρω κάτι για το ζούκου ζούκου όμως, aλλά επειδή μ αρέσει να μαθαίνω πάρε με σε παρακαλώ μαζί σου την επόμενη φορά στην Ουκρανία!  
|