![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν ξέρω κάτι για το ζούκου ζούκου όμως, aλλά επειδή μ αρέσει να μαθαίνω πάρε με σε παρακαλώ μαζί σου την επόμενη φορά στην Ουκρανία! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ επίσης Γιώργο οτι η Ελλάδα δεν είναι Ουκρανία, αλλά προσωπικά θα εστίαζα περισσότερο σε παράγοντες όπως η θερμοκρασία αυτή την περίοδο. Δες τι φαίνεται να συμβαίνει με τα κρούσματα γρίπης στη χώρα μας. Τα στοιχεία από τον πιό επίσημο φορέα στη χώρα μας.
http://www.keelpno.gr/keelpno/2009/id994/gripi_ebdo_20091104.pdf Untitled.jpg |
|
|||
|
|||
![]()
Αδερφέ ψυχοπλακώθηκα απόψε! Καλά το πηγαίναμε με τις Ουκρανές.. τι μας έπιασε με τον ιό?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οσο για το με τα κοκκινα γραμματα, αν εισαι ανθρωπος σταθερος στις αποψεις σου και με βαθιες αξίες και ιδεωδη θα σε παρω μαζι μου!!!!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αρχισα ψηστήρι στη γυναίκα μου οτι χρειάζεται μια καλή δίμετρη Ουκρανή να πιάνει τα πιάτα από το πάνω ντουλάπι!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Παει το μαμησαμε το νημα!!!!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αντε και επειδή ξεφύγαμε τις τελευταίες μέρες δείτε τα νεότερα για την εβδομάδα που μας πέρασε..
http://www.keelpno.gr/keelpno/2009/id994/gripi_ebdo_20091111.pdf Αντιγράφω μόνο τα ουσιαστικότερα, (δικές μου μόνο οι υπογραμμίσεις) : ·Κατά την εβδομάδα 45/2009 (2 – 8 Νοεμβρίου 2009) το ποσοστό των κλινικών δειγμάτων που ευρέθησαν θετικά στον ιό της νέας γρίπης Α(Η1Ν1)ν επί του συνόλου των δειγμάτων που ελέχθηκαν παρουσιάζει μεγάλη αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, από το 29,7% στο 40,7% (Διάγραμμα 5). · Όλα τα παραπάνω αποτελούν ένδειξη οτι η χώρα έχει εισέλθει σε περίοδο αυξημένης δραστηριότητας της γρίπης. Και όποιος κάνει τον κόπο να "δεί" το διάγραμμα 1 θα καταλάβει οτι δεν είναι ανησυχητικό το απόλυτο νούμερο ακόμα, αλλά η ρημάδα η αυξητική τάση.. Προτιμώ τις Ουκρανές τελικά... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Νέα iPod με κάμερα και χαμηλότερες τιμές | skippybi | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 28-09-2009 00:37 |
Νέα άφιξη | Albatros | Καλώς ήλθατε | 19 | 24-05-2009 22:49 |
Νέα γενιά Bluetooth | skippybi | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 03-05-2009 23:52 |
H Νέα Bmw S1000rr | KostasGS | Νέα μοντέλα BMW | 14 | 08-02-2009 19:03 |
Νέα άδεια κυκλοφορίας? | GS_maniac | Απαραίτητα έγγραφα | 11 | 05-01-2009 22:54 |