08-07-2013, 21:20
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2013
Περιοχή: Ριο
Μoto: VARADERO MK2
|
|
Απάντηση: ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ-ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 5ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
OK, οπως νομιζεις........................
αλλα αναγνωρισε μου το δικαιωμα να διαφωνω.............και η διαφωνια μου στο συγκεκριμενο θεμα ειναι οτι τις 90,000 νεες θεσεις εργασιας και το θετικο ισοζυγιο απολυσεων-προσληψεων ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ουτε εσυ ουτε εγω να το δουμε στην πραγματικη ζωη. Διοτι οι 1,000,000κ νεοι ανεργοι (1,4 συνολικα με τους παλιοτερους) μεσα στην 3ετια που περασε, γινηκαν το τελευταιο 6μηνο 910,000.........ΠΩΣ να τους διακρινεις και να πεις οτι κατι αλλαξε?
Γιαυτο υπαρχουν τα στατιστικα που μπορουν και διακρινουν αν κατι παει να αλλαξει μεσα απο τετοιες μικρες διαφοροποιησεις, υπαρχουσες μεν αλλα αορατες σε εμας δε ......
Αν και το επομενο 6μηνο δημιουργηθουν αλλες 90,000 θεσεις εργασιας ισως τοτε να αρχισει να φαινεται το φαινομενο και στην πραγματικη ζωη.....
και αυτο μνημονευω εδω σε αυτο το νημα.
Οσο για τις αποζημειωσεις που δεν τηρει κανεις οπως λες δεν το δεχομαι διοτι μη καταβολη αποζημειωσης σημαινει αυτοφορο (οχι τακτικη δικασιμο) αρκει ο θιχθεις εργαζομενος να υποβαλει μηνυση....εκτος κι αν η εταιρεια υπαχθει στον πτωχευτικο κωδικα.....
Επισης, ειναι φανερο οτι δεν με διαβαζεις, οχι τακτικα τουλαχιστον, διοτι εχω συζυγο ελ. επαγγελματια και μαλιστα σε ειδος οχι πρωτης αλλα ουτε καν δευτερης αναγκης....τον χρυσο. Αρα ξερω πολυ καλα τι γινεται στον εξω κοσμο.
Υπηρξα και ταριφας, αρα ξερω επισης πολυ καλα τι μου γινεται.....
Οσο για τον Κατσελη......ειναι επισης ενα σημαδι οτι δεν με διαβαζεις, αν ανοιξεις το συγκεκριμενο νημα θα καταλαβεις το γιατι.
τελος ελπιζω να γνωριζεις οτι η κριση χρησιμοποιειται απο πολλους επι δικαιων και αδικων ως δικαιολογια περι μη καταβολης δεδουλευμενων και πληρωμης υποχρεωσεων.......να μην το αναλυσουμε εδω αλλα ειναι ενα θεμα της εικονας των ''παραπαιουσων'' εταιρειων.
|
Δεν σε παρακολουθω θα με συγχωρεσεις,αλλα αυτο δεν μου αφαιρει το δικαιωμα του να γραψω αυτα που ζω στην πραγματικη μου ζωη κ οχι στους πινακες!Εν κατακλειδι μπορω να σου πω οτι οοοολες αυτες ΔΕΝ ειναι νεες θεσεις ειναι θεσεις ΔΟΥΛΕΙΑΣ ( με τον τονο στο Ι κ οχι στα Α),γιατι βρε φιλε μου οτι κ να μου πεις με 400 ευρω σημερα στην Ελλαδα ΔΕΝ ΖΕΙΣ!Αν πρεπει να κανει καποιος 2 κ 3 δουλειες για να μπορεσει να ζησει αξιοπρεπως,για μενα ειναι καταντια κ οχι προοδος!
Επισης η στατιστικη ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ την αληθεια οπως πολυ καλα γνωριζεις...Εξαρταται πως διαβαζεις τα νουμερα παντα!Αν στην εταιρεια που δουλευω εγω ειμαστε 100 κ οι 90 παιρνουμε 1000 ευρω μισθο,ενω οι 10 παιρνουν 5000 κατα μο παιρνουμε 1400 ολοι...Το παραδειγμα τυχαιο...Εχω βαρεθει ειλικρινα να διαβαζω ωραια νουμερα στις εφημεριδες κ να βλεπω δυστυχισμενους ανθρωπους γυρω μου!!
Κ φυσικα εννοειται οτι εχεις καθε δικαιωμα να διαφωνεις μαζι μου...
|