GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 08-07-2013, 18:45
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ-ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 5ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από PLOIGOS Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλε Γιωργο στο λεω ειλικρινα κ δεν μιλαω καθολου πολιτικα...Αδερφε μου κοιτα γυρω σου λιγο πιο προσεκτικα...Αφουγκρασου λιγο κ τον υπολοιπο κοσμο...Στον ιδιωτικο τομεα εχει γινει της Π@υτανας το καγκελο,εχουν κλεισει σχεδον ολοι (προσφατα ακουσες πιστευω περι κλεισιματος Κατσελης) κ οσες δεν εχουν κλεισει ειτε αργουν να πληρωσουν,ειτε απολυουν κ προσλαμβανουν νεους με 400 ευρω!Αυτα που λες περι αποζημιωσεων δεν τα τηρει σχεδον κανενας!Εδω ρε φιλε δεν τους πληρωνουν τα δεδουλευμενα τους,εσυ μιλας κ για την αποζημιωση?Οι περισσοτερες εταιρειες στην Πατρα εχουν "μεσα" τους εργαζομενους τους τουλαχιστον 2-3 μηνες!Η δουλεια μου,μου επιτρεπει να εχω σχεδον καθολικη εικονα στις εμπορικες επιχειρησεις,ανα την Ελλαδα κ μπορω με καθε σιγουρια να σου πω οτι ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Εσυ μπορει να ποσταρεις νουμερα κ πηγες,εγω μιλαω με τους ανθρωπους ανα την Ελλαδα!!Δεν μπορει ολοι να ειμαστε στραβοι ρε φιλε κ να θελουμε η Ελλαδα να μην παει μπροστα...Αλλα επι της ουσιας δεν εχει γινει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ,για να ανακαμψουν οι επιχειρησεις!Τα φορολογικα τα βλεπεις,καθε βδομαδα φερνουν κ αποσυρουν νεες αηδιες,τα δικαστικα κ η γραφειοκρατια ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ,τι να λεμε τωρα για ΝΕΕΣ επενδυσεις κ καλα?

Στο λεω με καθε ειλικρινια κ καλη διαθεση,ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ...
OK, οπως νομιζεις........................

αλλα αναγνωρισε μου το δικαιωμα να διαφωνω.............και η διαφωνια μου στο συγκεκριμενο θεμα ειναι οτι τις 90,000 νεες θεσεις εργασιας και το θετικο ισοζυγιο απολυσεων-προσληψεων ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ουτε εσυ ουτε εγω να το δουμε στην πραγματικη ζωη. Διοτι οι 1,000,000κ νεοι ανεργοι (1,4 συνολικα με τους παλιοτερους) μεσα στην 3ετια που περασε, γινηκαν το τελευταιο 6μηνο 910,000.........ΠΩΣ να τους διακρινεις και να πεις οτι κατι αλλαξε?
Γιαυτο υπαρχουν τα στατιστικα που μπορουν και διακρινουν αν κατι παει να αλλαξει μεσα απο τετοιες μικρες διαφοροποιησεις, υπαρχουσες μεν αλλα αορατες σε εμας δε ......
Αν και το επομενο 6μηνο δημιουργηθουν αλλες 90,000 θεσεις εργασιας ισως τοτε να αρχισει να φαινεται το φαινομενο και στην πραγματικη ζωη.....

και αυτο μνημονευω εδω σε αυτο το νημα.

Οσο για τις αποζημειωσεις που δεν τηρει κανεις οπως λες δεν το δεχομαι διοτι μη καταβολη αποζημειωσης σημαινει αυτοφορο (οχι τακτικη δικασιμο) αρκει ο θιχθεις εργαζομενος να υποβαλει μηνυση....εκτος κι αν η εταιρεια υπαχθει στον πτωχευτικο κωδικα.....

Επισης, ειναι φανερο οτι δεν με διαβαζεις, οχι τακτικα τουλαχιστον, διοτι εχω συζυγο ελ. επαγγελματια και μαλιστα σε ειδος οχι πρωτης αλλα ουτε καν δευτερης αναγκης....τον χρυσο. Αρα ξερω πολυ καλα τι γινεται στον εξω κοσμο.
Υπηρξα και ταριφας, αρα ξερω επισης πολυ καλα τι μου γινεται.....

Οσο για τον Κατσελη......ειναι επισης ενα σημαδι οτι δεν με διαβαζεις, αν ανοιξεις το συγκεκριμενο νημα θα καταλαβεις το γιατι.

τελος ελπιζω να γνωριζεις οτι η κριση χρησιμοποιειται απο πολλους επι δικαιων και αδικων ως δικαιολογια περι μη καταβολης δεδουλευμενων και πληρωμης υποχρεωσεων.......να μην το αναλυσουμε εδω αλλα ειναι ενα θεμα της εικονας των ''παραπαιουσων'' εταιρειων.

Last edited by GeorgeP; 08-07-2013 at 18:48.
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης