Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara
...........................................................
.................................................................................................
Όσον αφορά τον φίλτατο GeorgeP, δεν είναι εμπαθής. Είναι ένας από τους συμφορουμίτες που έχει τη μεγαλύτερη καψούρα με αυτή τη μηχανή, όση δεν έχουμε όλοι μας μαζί! Απλώς, αυτό που κάνει είναι μία εκλογίκευση μιας βαθιάς και ανεκπλήρωτης επιθυμίας του! 
|
το εχω ξαναπεί, δεν ειμαι εμπαθης με την GS!! Ειχα GS, το ξερετε ολοι, και ναι οταν την πηρα τοτε (μετα απο 3 Αφρικα) ειχα μεγάλη καψουρα μαζι της!!! Ηταν και ειναι αναμφιβολα μια ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ μοτοσυκλέτα και στις δυό εκδόσεις της!!!!
Μαζι της περασα 6 (μονον) επώδυνους, μα πολυ επωδυνους μηνες!! Και αυτοματα η καψουρα πηγε και τελείωσε!!!! Ειναι σαν την ομορφη σαν αμαρτια γυναικα, με τα μέα της και τα σέα της. Περνας καλα 1 μηνα και μετα αρχιζει την μουρμουρα,το δεν μου αρεσει αυτο, δεν μου αρεσει το άλλο, γιατι να πάμε εκει κι οχι αλλου, σε στηνει, σου γυρναει επιδεικτικα την πλατη και σε γραφει..........κ.λ.π. Κι εκει παει η καψουρα!!!!
Σημ. Αν η 1150 δεν με ειχε στείλει στο συνεργείο 20 φορές αυτους τους 6 μηνες (δισκο 2 φορες, πλατό, τριπ μαστερ 2 φορες αλλαγη, ABS ...........κ.λ.π.) ισως να κυκλοφορουσα ακομη με εκεινην την 1150!!!