GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 11-11-2009, 15:46
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: TEST RIDE με R1200GS-περιστατικό με δυσάρεστα παρελκόμενα..

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
...........................................................
.................................................................................................
Όσον αφορά τον φίλτατο GeorgeP, δεν είναι εμπαθής. Είναι ένας από τους συμφορουμίτες που έχει τη μεγαλύτερη καψούρα με αυτή τη μηχανή, όση δεν έχουμε όλοι μας μαζί! Απλώς, αυτό που κάνει είναι μία εκλογίκευση μιας βαθιάς και ανεκπλήρωτης επιθυμίας του!
το εχω ξαναπεί, δεν ειμαι εμπαθης με την GS!! Ειχα GS, το ξερετε ολοι, και ναι οταν την πηρα τοτε (μετα απο 3 Αφρικα) ειχα μεγάλη καψουρα μαζι της!!! Ηταν και ειναι αναμφιβολα μια ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ μοτοσυκλέτα και στις δυό εκδόσεις της!!!!
Μαζι της περασα 6 (μονον) επώδυνους, μα πολυ επωδυνους μηνες!! Και αυτοματα η καψουρα πηγε και τελείωσε!!!! Ειναι σαν την ομορφη σαν αμαρτια γυναικα, με τα μέα της και τα σέα της. Περνας καλα 1 μηνα και μετα αρχιζει την μουρμουρα,το δεν μου αρεσει αυτο, δεν μου αρεσει το άλλο, γιατι να πάμε εκει κι οχι αλλου, σε στηνει, σου γυρναει επιδεικτικα την πλατη και σε γραφει..........κ.λ.π. Κι εκει παει η καψουρα!!!!

Σημ. Αν η 1150 δεν με ειχε στείλει στο συνεργείο 20 φορές αυτους τους 6 μηνες (δισκο 2 φορες, πλατό, τριπ μαστερ 2 φορες αλλαγη, ABS ...........κ.λ.π.) ισως να κυκλοφορουσα ακομη με εκεινην την 1150!!!

Last edited by GeorgeP; 11-11-2009 at 15:49.
Reply With Quote
Παλιό 11-11-2009, 16:11
Carduelis Ο/Η Carduelis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Mπραχάμι - Αθήνα
Μoto: Τη "Χιονάτη"
Προεπιλογή Απάντηση: TEST RIDE με R1200GS-περιστατικό με δυσάρεστα παρελκόμενα..

Ο φίλος Γιώργος είναι κάτι σαν "ιός της Honda" μέσα στο forum. Maς θυμίζει διαρκώς πως είμαστε άρρωστοι με τη BMW
..και μας βοηθάει να κάνουμε..αντισώματα κατά της
Honda!
Reply With Quote
Παλιό 11-11-2009, 16:51
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Carduelis Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο φίλος Γιώργος είναι κάτι σαν "ιός της Honda" μέσα στο forum. Maς θυμίζει διαρκώς πως είμαστε άρρωστοι με τη BMW
..και μας βοηθάει να κάνουμε..αντισώματα κατά της
Honda!

Γιατρέ μου καλα τα λες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
Reply With Quote
Παλιό 11-11-2009, 18:56
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων

Σημ. Αν η 1150 δεν με ειχε στείλει στο συνεργείο 20 φορές αυτους τους 6 μηνες (δισκο 2 φορες, πλατό, τριπ μαστερ 2 φορες αλλαγη, ABS ...........κ.λ.π.) ισως να κυκλοφορουσα ακομη με εκεινην την 1150!!!
φιλε τι φταινε οι bmw αν εσυ εισαι γκαντεμης!
Reply With Quote
Παλιό 12-11-2009, 10:08
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε τι φταινε οι bmw αν εσυ εισαι γκαντεμης!
Μακαρι να ηταν ετσι αγαπητέ Ντινόπουλε!!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 12-11-2009, 15:19
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Ειναι σαν την ομορφη σαν αμαρτια γυναικα, με τα μέα της και τα σέα της. Περνας καλα 1 μηνα και μετα αρχιζει την μουρμουρα,το δεν μου αρεσει αυτο, δεν μου αρεσει το άλλο, γιατι να πάμε εκει κι οχι αλλου, σε στηνει, σου γυρναει επιδεικτικα την πλατη και σε γραφει..........κ.λ.π. Κι εκει παει η καψουρα!!!!
Ναι, αλλά όταν την παρατάς, δεν βγαίνεις και στην Πάνια να την κράζεις !!

Εγώ ξέρω ότι έχω κάνει 33.000 χλμ, πολλά από αυτά σε δύσκολες συνθήκες, βροχές, χωματόδρομοι με κροκάλα, δασικοί δρόμοι και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα όπως και πολλοί άλλοι φίλοι στο forum,

Tέλος πάντων η κουβέντα είναι άσχετη με το thread, και αν θέλεις την συνεχίζουμε αλλού, ήδη διάβασα κάτι σχετικό σε ένα νέο post

Καλή τύχη στο Ηρακλή που έχει μπλέξει με έναν κακό επαγγελματία
"μας κλέψαν τον γάιδαρο, μας ζητάν και το σαμάρι" είναι η υπόθεση.

Ο φίλος έμπλεξε με έναν κακό επαγγελματία
Reply With Quote
Παλιό 12-11-2009, 18:42
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι, αλλά όταν την παρατάς, δεν βγαίνεις και στην Πάνια να την κράζεις !!
εξαρταται απο το ποσο κι αν την εχεις πληρωσει αγαπητέ μου!!!!

Απόσπασμα:
Εγώ ξέρω ότι έχω κάνει 33.000 χλμ, πολλά από αυτά σε δύσκολες συνθήκες, βροχές, χωματόδρομοι με κροκάλα, δασικοί δρόμοι και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα όπως και πολλοί άλλοι φίλοι στο forum,
Και σου ευχομαι να συνεχισει ετσι η καλή σου!! αλλα δεν εισαι/στε στην πλειοψηφια δυστυχως!!!

Απόσπασμα:
Ο φίλος έμπλεξε με έναν κακό επαγγελματία

Αυτο ξαναπεστο!!!
Reply With Quote
Παλιό 12-11-2009, 20:16
jbiltls Ο/Η jbiltls βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ATHINA
Μoto: GS1150

ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ SERVICE,,ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ AUTO H ΜΟΤΟ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΚΑΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΧΡΕΩΝΕΙ ΧΡΥΣΟ ΜΕ ΑΠΛΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ....ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ Α ΜΕ ΙΑΠΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ.....ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ EKΑΣΤΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ...ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ.ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.

(GS 1150 ADV)
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης