![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μαζι της περασα 6 (μονον) επώδυνους, μα πολυ επωδυνους μηνες!! Και αυτοματα η καψουρα πηγε και τελείωσε!!!! Ειναι σαν την ομορφη σαν αμαρτια γυναικα, με τα μέα της και τα σέα της. Περνας καλα 1 μηνα και μετα αρχιζει την μουρμουρα,το δεν μου αρεσει αυτο, δεν μου αρεσει το άλλο, γιατι να πάμε εκει κι οχι αλλου, σε στηνει, σου γυρναει επιδεικτικα την πλατη και σε γραφει..........κ.λ.π. Κι εκει παει η καψουρα!!!! Σημ. Αν η 1150 δεν με ειχε στείλει στο συνεργείο 20 φορές αυτους τους 6 μηνες (δισκο 2 φορες, πλατό, τριπ μαστερ 2 φορες αλλαγη, ABS ...........κ.λ.π.) ισως να κυκλοφορουσα ακομη με εκεινην την 1150!!! Last edited by GeorgeP; 11-11-2009 at 15:49. |
|
|||
|
|||
![]()
Ο φίλος Γιώργος είναι κάτι σαν "ιός της Honda" μέσα στο forum. Maς θυμίζει διαρκώς πως είμαστε άρρωστοι με τη BMW
..και μας βοηθάει να κάνουμε..αντισώματα κατά της Honda! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() Γιατρέ μου καλα τα λες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μακαρι να ηταν ετσι αγαπητέ Ντινόπουλε!!!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Εγώ ξέρω ότι έχω κάνει 33.000 χλμ, πολλά από αυτά σε δύσκολες συνθήκες, βροχές, χωματόδρομοι με κροκάλα, δασικοί δρόμοι και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα όπως και πολλοί άλλοι φίλοι στο forum, Tέλος πάντων η κουβέντα είναι άσχετη με το thread, και αν θέλεις την συνεχίζουμε αλλού, ήδη διάβασα κάτι σχετικό σε ένα νέο post Καλή τύχη στο Ηρακλή που έχει μπλέξει με έναν κακό επαγγελματία "μας κλέψαν τον γάιδαρο, μας ζητάν και το σαμάρι" είναι η υπόθεση. Ο φίλος έμπλεξε με έναν κακό επαγγελματία |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αυτο ξαναπεστο!!! |
|
|||
|
|||
![]()
ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ SERVICE,,ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ AUTO H ΜΟΤΟ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΚΑΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΧΡΕΩΝΕΙ ΧΡΥΣΟ ΜΕ ΑΠΛΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ....ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ Α ΜΕ ΙΑΠΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ...
![]() (GS 1150 ADV) |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW and Connect Ride | essel | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 16-08-2009 08:55 |
BMW Megamoto με ABS!!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 3 | 29-06-2009 01:17 |
TEST RIDE | nsepsas | Γενικά - Αναβάτης | 21 | 03-06-2009 20:12 |
R1200GS με τεπόζιτο από Adventure! | Arkas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 14 | 23-04-2009 00:04 |
BMW Connected Ride. | arisxios | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 1 | 11-04-2009 01:12 |