View Single Post
Παλιό 16-07-2013, 10:25
mAthosalas Ο/Η mAthosalas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2010
Περιοχή: Πάτρα
Μoto: F800GS 30years
Προεπιλογή Απάντηση: Γνωρίζει κανείς τον TSA?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kokni Εμφάνιση μηνυμάτων
Μα είχα την πρόθεση να του δώσω επιπλέον 220 ευρώ αν μου έστελνε το κινητό. Οποιαδήποτε δυσκολία αν είχε μπορούσε πράγματι να τηλεφωνήσει και να συνεννοηθούμε - εδώ περίμενα δύο μήνες χωρίς συνεννόηση. Αν πάλι το κινητό δεν υπήρξε ποτέ, τι κακοστημένη απάτη είναι αυτή?

Γενικά αγοράζω πολλά πράγματα από το φόρουμ, νομίζω mathosala από εσένα είχα πάρει μια ζελατίνα πριν χρόνια (?), δεν είχα ποτέ δυσκολία με κανένα και ομολογώ ότι ήμουν εντελώς ανυποψίαστος ότι μέσα από το gsforum θα μπορούσα να είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Τι να πω...
Φιλε δυστυχως και στα Φορουμ και στην ζωη "δεν ειναι ολα τα δαχτυλα ιδια".Τεσπα δες το σαν μια εμπειρια ακομη οτι συνεβη και εχε το κατα νου για το απο δω και περα.
Οσο για το κινητο εικασιες δεν μπορω να κανω αφου δεν ξερει κανεις τι συνεβη επι πραγματικου.Παιζουν πολλα ενδεχομενα...Οτι εχει αδικο ο πωλητης ως συναλλαγη ειναι βεβαιο.Αλλά συμβαινουν και ετσι δυστυχως οπότε λες καλη καρδια και προχωρας αφου εισαι οκ στα χρηματα που εδωσες.

Εμενα μού μενει παντως,περαν των αλλων,και ενισχυεται και η αποψη μου,οτι μεσω τού GSforum θα εβρισκες 100% λυση...οποια κι αν ηταν αυτη
Reply With Quote