GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Τι μας έτυχε

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 16-07-2013, 10:25
mAthosalas Ο/Η mAthosalas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2010
Περιοχή: Πάτρα
Μoto: F800GS 30years
Προεπιλογή Απάντηση: Γνωρίζει κανείς τον TSA?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kokni Εμφάνιση μηνυμάτων
Μα είχα την πρόθεση να του δώσω επιπλέον 220 ευρώ αν μου έστελνε το κινητό. Οποιαδήποτε δυσκολία αν είχε μπορούσε πράγματι να τηλεφωνήσει και να συνεννοηθούμε - εδώ περίμενα δύο μήνες χωρίς συνεννόηση. Αν πάλι το κινητό δεν υπήρξε ποτέ, τι κακοστημένη απάτη είναι αυτή?

Γενικά αγοράζω πολλά πράγματα από το φόρουμ, νομίζω mathosala από εσένα είχα πάρει μια ζελατίνα πριν χρόνια (?), δεν είχα ποτέ δυσκολία με κανένα και ομολογώ ότι ήμουν εντελώς ανυποψίαστος ότι μέσα από το gsforum θα μπορούσα να είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Τι να πω...
Φιλε δυστυχως και στα Φορουμ και στην ζωη "δεν ειναι ολα τα δαχτυλα ιδια".Τεσπα δες το σαν μια εμπειρια ακομη οτι συνεβη και εχε το κατα νου για το απο δω και περα.
Οσο για το κινητο εικασιες δεν μπορω να κανω αφου δεν ξερει κανεις τι συνεβη επι πραγματικου.Παιζουν πολλα ενδεχομενα...Οτι εχει αδικο ο πωλητης ως συναλλαγη ειναι βεβαιο.Αλλά συμβαινουν και ετσι δυστυχως οπότε λες καλη καρδια και προχωρας αφου εισαι οκ στα χρηματα που εδωσες.

Εμενα μού μενει παντως,περαν των αλλων,και ενισχυεται και η αποψη μου,οτι μεσω τού GSforum θα εβρισκες 100% λυση...οποια κι αν ηταν αυτη
Reply With Quote
Παλιό 16-07-2013, 10:34
spirossam Ο/Η spirossam βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2010
Περιοχή: Π.Φάληρο
Μoto: R 1200 GS Adventure

Μπράβο ρε φίλε τέλος καλό όλα καλά!
Έστω και μετά από τόσο καιρό

Να πω και εγώ ένα σενάριο που είχε παίξει πιο παλιά με ''παγκόσμια'' αντιπροσωπεία μηχανών εκεί στη Λ.Αλεξάνδρας.
Έπαιρναν προκαταβολές πελατών,δεν έφερναν ποτέ τις μηχανές στους πελάτες και απλά επέστρεφαν τα χρήματα μετά από 3-4-5-6 μήνες.....
Reply With Quote
Παλιό 16-07-2013, 11:37
astegos Ο/Η astegos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2012
Περιοχή: Καλαμάτα

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από spirossam Εμφάνιση μηνυμάτων
Μπράβο ρε φίλε τέλος καλό όλα καλά!
Έστω και μετά από τόσο καιρό

Να πω και εγώ ένα σενάριο που είχε παίξει πιο παλιά με ''παγκόσμια'' αντιπροσωπεία μηχανών εκεί στη Λ.Αλεξάνδρας.
Έπαιρναν προκαταβολές πελατών,δεν έφερναν ποτέ τις μηχανές στους πελάτες και απλά επέστρεφαν τα χρήματα μετά από 3-4-5-6 μήνες.....
εγώ έστειλα 900€ μέσω western union για αγορά μηχανής από Αγγλία και αφού είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημα. όλα ήταν καλά μέχρι που ''εικονικά'' η μηχανή έφτασε στην Αθήνα. εκεί μου ζήτησαν περισσότερα χρήματα γιατί λέει κάποιοι πελάτες τους κορόιδευαν!
τους είπα όχι και ξαφνικά κλείδωασαν τα site της εταιρεία και της μεταφορικής. καταγγελία στην western union, καταγγελία στην Αστυνομία...π'ηρα τα @ρχίδια μου!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης