View Single Post
Παλιό 30-09-2013, 13:49
VILLY Ο/Η VILLY βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: Varadero XL1000V '07
Προεπιλογή Απάντηση: Σύλληψη Χ.Α. Χολιγουντιανή υπερπαραγωγή;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Lepanto ii Εμφάνιση μηνυμάτων
"Αναγνώριση "απο χρυσαυγιτες ,υποψήφιος με τον Καμένο και δημοσιογράφος ανεξάρτητος αυτές τις εποχές;
Γιατί σου κάνει εντύπωση φίλε μου; Διότι αν σου κάνει τόσο εντύπωση τότε θα πρέπει να πιστέψουμε ότι δεν υπάρχει ελπίδα καμία σήμερα και όλα και όλοι είναι νοθευμένα... άρα και εσύ ο ίδιος!!
Μην χάνεις λοιπόν την πίστη σου, διότι αν τη χάσεις τότε οι "κατακτητές" νίκησαν ... και εσύ έχασες!

Και κάτι άλλο, είχα ζητήσει εξ αρχής να τοποθετηθούμε στα του ζητήματος του thread (επί της ουσίας δηλαδή) και να μην επιδωθούμε και πάλι στο γνωστό "τρυπάκι" των στοχευμένων παραθέσεων από ποστ, έτσι απλά για να κάνουμε χαβαλέ.
Το ότι παρέθεσα ένα άρθρο μου εδώ δεν σημαίνει ότι θα δεχθώ κρίσεις και επικρίσεις για το πρόσωπό μου.
Ξεκινήσαμε πολύ καλά στην αρχή και βλέπω ότι Δευτεριάτικα σήμερα, κάποιοι έχουν όρεξη για χαβαλέ.
Πιάστε λοιπόν την ουσία. Σε αντίθετη περίπτωση και επειδή είμαι λίαν έμπειρος από δημόσιες συζητήσεις όπου μετέχουν άκοπα και απερίσκεπτα ορισμένοι, θα πρέπει να αποσυρθώ από την συζήτηση που άνοιξα.
Reply With Quote