24-11-2013, 19:38
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρει τους Ελληνες παντελως ηλιθιους....
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho
Κοίτα να δεις! στον Παναγιώτη - fishfinder ήθελα να απευθυνθώ κι έγραψα κατά λάθος Γιώργο.
Το έχω πει ξανά και ξανά, κατά την άποψή μου το πρόβλημα εδώ μέσα είναι επί προσωπικού, άλλοτε άλλο.
Οτι είσαι ικανός να προκαλέσεις πανικό με τον τρόπο που γράφεις δεν το συζητάμε, αρκεί κάποιος να θέλει να τσατιστεί, θα βρει χίλια πατήματα.
Οτι διαφωνούμε είναι γνωστό τοις πάσι, αλλά αυτό δε λέει κάτι.
Το πρόβλημα το δημιουργούν πάντα οι συγκυρίες Γιώργο. 
|
Nαι αλαλ γιατι? Το 99% αυτων που μου την πεφτουν δεν με ξερουν καν........απο τον λογο μου με κρινουν? Δλδ το οτι η εκκλησια αφορησε τον Καζαντζακη σαν αντιχριστο και τον εστειλε στο πυρ το εξωτερον λογω γραπτων ηταν σωστον και πρεπον? Δεν θελω να ταυτισω τον εαυτον μου με τον πανμεγιστο Καζαντζακη αλλα ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα αντιπαθειας προς ενας προσωπο λογω γραψιματος!!!
Δεν καταλαβαινω, διωκομαι για το εγκλημα του πως εκφραζω στο χαρτι τα πιστευω μου?
Θελεις γιαννη να παραθεσω τι μου εγραφαν το 2009-10 επι πολιτικου ενδιαφεροντος μου τοτε? Εδω ησουν και ξερεις.........
Και καλα, επι προσωπικου ΟΚ......αλαλ αυτο το προσωπικο ζητημα που εχουν μαζι μου για που το τρεχουν? για να με ριξουν απο τον γκρεμο ήτοι να με διωξουν αναγκαζοντας με να φυγω απο μονος μου? Τρελλος παπας τους βαπτισε...........
Τελικα Γιαννη μου αποδικνυεται επισης (μαζι με το αι σιρ.....) οτι το προβλημα δεν ειναι τα ΕΜΦΑΝΗ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ πολιτκα θεματα αλλα ποιος γραφει σε αυτα και ΚΥΡΙΩΣ τι γραφει!!! Αν συμφωνουν με τα γραφομενα εχει καλως, αν οχι βρισκουν χιλια δυο πατηματα για να τσαμπουκαλευθουν.....δεν μπορουν να διαχειριστουν την αντιπαλη αποψη οπως κι αν ειναι αυτη γραμμενη!!!!!!!!
...τωρα τους ενοχλησε η γενικη αναφορα στους μοτοσυκλετιστες και θιχτηκαν ολοι.......πριν θιχτηκαν για την αναφορα σε ηλιθιους κατα τον ΣΥΡΙΖΑ.......αυριο θα θιχτουν γιατι εβαλα λαδια penzoil στο βαραντερο μου αντι για silkolene, αρκει που το ΄''λαθος'' εγινε απο τον georgep......
|