GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Πολιτική επικαιρότητα στην Ελλάδα & στον κόσμο

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 24-11-2013, 19:15
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Προεπιλογή Απάντηση: Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρει τους Ελληνες παντελως ηλιθιους....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιαννη εγω μπορω και καθομαι στο ιδιο τραπεζι και τσουγκραω το ποτηρι μου με μελη που στο παρελθον εχω παιξει ενδοφουρμικες λεκτικες μπουνιες. Διοτι ειμαι μοτοσυκλετιστης που ξερει κι αφηνει στην ακρη τις οποιες διαφορες πολιτικες, μηχανολογικες και αλλες. Το ξερεις εξαλλου απο πρωτο χερι........

Η απορια και το ερωτημα ειναι ποσοι ''μοτοσυκλετιστες'' μπορουν να το κανουν αυτο........ειναι φανερο πως οχι πολλοι. Να θεωρησω οτι ειναι λιγοτερο μοτοσυκλετιστες απο αλλους? και που φαινεται ο μοτοσυκλετιστης? στην πολιτικη κουβεντα ¨η στον δρομο? Ειμαι σιγουρος οτι αν ημουν πεσμενος στον δρομο και το μπλουζακι μου εγραφε georgeP τα μελη που θα περνουσαν απο διπλα θα ανοιγαν το γκαζι στο στοπ του!!!!! Γιατι? διοτι ειμαι πολιτικα αντιθετος αρα......

Γιαννη, ευπειθως αναφερω οτι ουτε εγω εχω καμια ταση επιθετικοτητας προς τον Χαρη, γεγονοτα κι αποψεις παραθετω........

Παντως ενα πραγμα σιγουρευεται μεσα απο αυτην την συζητηση Γιαννη, το ''αι σιρ γαμις'' πολλοι το ευχαριστηθηκαν και επιπλεον το διασκεδασαν δεοντως με τον χαρακτηρισμο ''ευχης'' που του εδωσε ο γραψας το!! Θεωρησαν οτι με ισοπεδωσε.........
Κι αντι να πουν εστω και τωρα οτι ''ναι δεν ηταν σωστο'' ¨η κατι παρομοιο συνεχιζουν να εγκαλουν ΕΜΕΝΑ για τα γραφομενα μου!!!!!!!

Απιστευτο δεν ειναι?

Και πες μου κι εσυ οτι ενοχλω εγω κι οχι οι πολιτικες μου αντιληψεις που δεν μπορουν να τις διαχειριστουν...........
Απλως τα βρισκουν σκουρα και δενε χουν αντιλογο, κι ετσι τους ενοχλει ο λογος μου τον οποιο προσωποποιουν σαν μονη διεξοδο για να με κτυπησουν..........δεν πειραζει εδω ειμαι κι αντεχω.
Κοίτα να δεις! στον Παναγιώτη - fishfinder ήθελα να απευθυνθώ κι έγραψα κατά λάθος Γιώργο.

Το έχω πει ξανά και ξανά, κατά την άποψή μου το πρόβλημα εδώ μέσα είναι επί προσωπικού, άλλοτε άλλο.

Οτι είσαι ικανός να προκαλέσεις πανικό με τον τρόπο που γράφεις δεν το συζητάμε, αρκεί κάποιος να θέλει να τσατιστεί, θα βρει χίλια πατήματα.
Οτι διαφωνούμε είναι γνωστό τοις πάσι, αλλά αυτό δε λέει κάτι.

Το πρόβλημα το δημιουργούν πάντα οι συγκυρίες Γιώργο.
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης