GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Παλιό 08-12-2011, 22:28
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Μηνύματα: 7,766
Προεπιλογή Συνελήφθη για δωροδοκία γυναικολόγος που ζήτησε 1.300 ευρώ για κα

Μια 62χρονη γυναικολόγος -μαιευτήρας που εργάζεται σε δημόσιο μαιευτήριο της Αθήνας συνελήφθη από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων κατηγορούμενη για απόπειρα εκβίασης και παθητική δωροδοκία. Συγκεκριμένα είχε ζητήσει 1.300 ευρώ από εγκυμονούσα για να την υποβάλλει σε καισαρική επέμβαση.

Όπως έγινε γνωστό η γιατρός, που είναι διευθύντρια της μαιευτικής κλινικής του νοσοκομείου, είχε ζητήσει σύμφωνα με καταγγελίες το ποσό των 1.300 ευρώ προκειμένου να προβεί σε καισαρική επέμβαση 24χρονης εγκυμονούσας. Τα χρήματα αυτά ήταν επιπλέον των 1.700 ευρώ που ήταν τα νόμιμα έξοδα νοσηλείας στο νοσοκομείο.

Η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε πως η γυναικολόγος της είχε ζητήσει το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό ως επιπλέον αμοιβή δική της και του αναισθησιολόγου που θα συνέδραμε στη διαδικασία της καισαρικής επέμβασης.

Επίσης η γιατρός την είχε ενημερώσει ότι σε περίπτωση που δεν διέθετε τα χρήματα αυτά, η γιατρός δεν θα την αναλάμβανε, αλλά την επέμβαση του τοκετού θα πραγματοποιούσε ο εφημερεύων ιατρός του νοσοκομείου.

Την Πέμπτη, ημέρα εξόδου της 24χρονης από το μαιευτήριο, λίγες ημέρες μετά την καισαρική της επέμβαση, ο σύζυγός της παρέδωσε στη γιατρό, σε ραντεβού που είχε οριστεί, το ποσό των 1.000 ευρώ, που αποτελούσε προκαταβολή του συνολικού ποσού των 1.300 ευρώ που είχε ζητήσει. Στη συνέχεια αστυνομικοί συνέλαβαν την γιατρό και στην τσάντα της βρέθηκαν τα 1.000 ευρώ, τα οποία ήταν σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Η γιατρός θα οδηγηθεί αύριο Παρασκευή στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Συνελήφθη για δωροδοκία γυναικολόγος που ζήτησε 1.300 ευρώ για καισαρική - Τελευταίες Ειδήσεις


Πολύ κακώς ζήτησε χρήματα η γιατρός, από τη στιγμή που εργάζεται σε δημόσιο νοσοκομείο. Περίεργο είναι επίσης ότι είπε πως αν δεν πάρει τα χρήματα θα κάνει τη γέννα ο γιατρός της εφημερίας. Η καισαρική προγραμματίζεται, ποιά εφημερία;!

Δε βάζουν μυαλό κάποιοι, δυστυχώς!
Reply With Quote
 

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Σχετικά Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Μου χάλασε η …μίζα. Συνεργείο για μίζες... (για ελάτε να δείτε) kostas_366 Χιούμορ 28 07-09-2010 00:11
Κανονες για ασφαλη οδηγηση σε ταξιδι απο "Γιαγια Αρκουδα" γιαγια αρκουδα Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης 4 05-08-2010 10:22
Η Toyota ανακαλεί 34.000 οχήματα 4x4 σε όλο τον κόσμο λόγω προβλημάτων οδικής συμπερι MARK Αυτοκίνητο 2 20-04-2010 20:05
Δέκα λόγοι για να μη χτίσω σπίτι σε δάσος georgekostas Διάφορα 5 01-09-2009 12:09
Σάλος στη Γερμανία για τηλεπαιχνίδι, όπου γονείς αφήνουν τα μωρά τους σε εφήβους wolferin Κόσμος 5 26-05-2009 12:49


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:20.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!