![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
άσε να μην ανοίξω το στόμα μου γιατί σήμερα τα πήρα με έναν ****** επίκουρο στη γυναικολογική του Ρίου που πήγαμε για μια μικροεπέμβαση της γυναίκας μου...
Πήγαμε σε αυτόν συστημένοι γιατί είναι καλός γιατρός και είχαμε και υπόψιν να τον ''ευχαριστήσουμε'' μετά, αλλά ο τρόπος του(μάλλον επειδή δεν τα πήρε προκαταβολικά) ήταν απαράδεκτος!!! ούτε σωστός προγραμματισμός για τον χρόνο αναμονής, ούτε μια καλημέρα στο χειρουργείο, βιαζόταν να ξεκινήσει πριν ακόμα η αναισθησιολόγος του πει το οκ, μας παράτησαν στον θάλαμο και περιμέναμε σαν ζώα χωρίς να μας ενημερώσουν για το τι να κάνουμε και όταν μετά από μια ώρα ρωτήσαμε μας είπε ο ****** πως μας περίμενε στο γραφείο του για οδηγίες κλπ... χάσαμε την μέρα μαςτελικά και πρέπει να ξαναπάμε αύριο για κάποιες υπογραφές... Του τα έψαλα ένα χεράκι του επίκουρα, πήρε τα τρία μου από φακελάκι και δεν νομίζω να τον χρειαστούμε ξανά... είπα δεν ανοίγω το στόμα μου γιαυτό δεν λέω το όνομα του μπαγλαμά... ![]() ![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μου χάλασε η …μίζα. Συνεργείο για μίζες... (για ελάτε να δείτε) | kostas_366 | Χιούμορ | 28 | 07-09-2010 00:11 |
Κανονες για ασφαλη οδηγηση σε ταξιδι απο "Γιαγια Αρκουδα" | γιαγια αρκουδα | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 4 | 05-08-2010 10:22 |
Η Toyota ανακαλεί 34.000 οχήματα 4x4 σε όλο τον κόσμο λόγω προβλημάτων οδικής συμπερι | MARK | Αυτοκίνητο | 2 | 20-04-2010 20:05 |
Δέκα λόγοι για να μη χτίσω σπίτι σε δάσος | georgekostas | Διάφορα | 5 | 01-09-2009 12:09 |
Σάλος στη Γερμανία για τηλεπαιχνίδι, όπου γονείς αφήνουν τα μωρά τους σε εφήβους | wolferin | Κόσμος | 5 | 26-05-2009 12:49 |