Επειδή από επιλογή μου
(*) έχω μείνει εκτός moto forum εδώ και πολύ καιρό, θα ήθελα (public ή σε PM αν κάτι δεν θέλετε να λέγεται) να με ενημερώσει κάποιος για την σχέση αυτού του GS forum με όλα τα άλλα Ελληνικά GS ή γενικώς BMW fora.
Έχω τις υποψίες μου, απλά θέλω να δω κάποια πράγματα με τα μάτια μου.
Για να μη σας... τρομάξω όσους με ξέρετε, δεν σημαίνει ότι θα αρχίσω να γράφω ...υποχρεωτικά, μπορεί και να μην ξαναποστάρω ποτέ (εξάλλου είναι η ζωή μου πολύ πηγμένη αυτό τον καιρό).
In any case, άντε με το καλό (και αυτό) το forum, καλή δύναμη στους admins, μάθετε να αντιμετωπίζετε τους χρήστες σαν "συνφορουμήτες" (αλλιώς χάσατε, όπως έχασαν άλλοι) και όλα να πάνε καλά. ΠΟΛΥ μικρή η Ελλάδα (και λίγοι οι ομιλούντες Νέα Ελληνικά) για να έχει 50 moto forum και 10 BMW ή και ειδικά... GS forum, αλλά υποθέτω ο καθένας κάνει την προσπάθεια του. Μπορεί αυτή εδώ η προσπάθεια να αποδειχθεί η καλύτερη. Θα δείξει ο χρόνος.
Παρακαλώ για την ενημέρωση που ζήτησα. Ευχαριστώ.
(*) ...και για να μη ξαναδιαβάσω αηδίες περί ban (όπως παλιότερα που έψαχναν κάποιοι δικαιολογίες για να πουν κάτι για μένα γιατί τους χάλαγε κάποιος που έλεγε τα πράγματα έξω από τα δόντια), όποιος αμφιβάλλει (περί NLS) ας μου πει από ποιο motoforum (πλην ενός "γνωστού" GS oriented σεριφάτου) θέλει να του στείλω PM για να δούμε της... βλακείας το αληθές.