![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΕΣ ΦΙΛΕ!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Οι ερωτήσεις ακούστηκαν οι απαντήσεις δόθηκαν
και μια και εγώ δεν είμαι αρμόδιος να σου απαντήσω μου μένει μόνο ![]() πάντως χαίρομαι που θα τα ξαναπούμε |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Χα, χα, χα.... Πληροφορίες κάθε Τετάρτη, γύρω στις 08:00 μ.μ. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν, χαιρετώ όλα τα καλά παιδιά μετά από αρκετό καιρό!!!
Δυστυχώς η δουλειά είναι πολύ και δεν μπορώ να μπαίνω συχνά. Ένα πρόβλημα που με κρατάει μακριά (θα κουφαθείτε αλλά είναι γεγονός), είναι ότι το forum είναι ΠΟΛΥ ενεργό και κάποιος αν χάσει 1-2-3 μέρες, έχουν γίνει ένα πέλαγος από posts και νέα thread και δεν γίνεται κάποιος να παρακολουθήσει. Έτσι και εγώ το πήγαινα από μέρα σε μέρα μέχρι που αποκαρδιώθηκα γιατί τα νέα post πρέπει να είναι χιλιάδες. Όμως έτσι κι αλλιώς πήρα την απόφαση να μπω για να δω τους ανθρώπους που είχα καιρό να δω! Διευκρινήσεις: 1) Δεν "μετακόμισα" forum. 2) Δεν έχω κάτι με κάποιον. Ελπίζω να σας έλειψα. ![]() Δεν ξέρω αν θα είμαι αρκετά ενεργός... τώρα κάνω ένα briefing λίγο από posts (ψάχνω να δω που λέτε για την νέα με DOHC μια και έχω αρκετά να πω και εγώ) και λογικά σε 1-2 μέρες ίσως έχω κάνει ένα σχετικό catch-up. |
|
|||
|
|||
![]()
Σε μια-δυό μέρες θα κάνεις catch-up;
![]() Εγώ από τον Σεπτέμβριο προσπαθώ και δεν το έχω καταφέρει ακόμη!!!! ![]() Νικόλα, ξανακαλωσόρισες! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και βέβαια μας έλειψες φίλε Νίκο !!!! ![]() Και πάλη καλώς ήρθες !!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
νομίζω ότι αυτό το thread είναι ότι καλύτερο για να... κλείσω ότι άνοιξα
πρώτα από όλα: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! από εκεί και πέρα... αυτό το γράφω για να μην "πέσουν" τηλέφωνα από το Νίκο μετά από καιρό που θα με παρατηρήσει πιθανά εξαφανισμένο ![]() λοιπόν... δυστυχώς θα την "κοπανήσω" από εδώ - για πολύ συγκεκριμένους λόγους: δεν μου άρεσε καθόλου η αντίδραση των admins απέναντι σε έναν χρήστη, για τον οποίο μπορεί να είχαν και 110% δίκιο, απλά δεν το μάθαμε ποτέ ούτε γούσταρε κανείς να μας εξηγήσει... όχι για λόγους κουτσομπολιού, για λόγους που εξήγησα εκεί (αν θέλετε βρείτε τα ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ thread και διαβάστε)... δυστυχώς ή ευτυχώς από εκείνες τις εποχές του "Αποφασίζουμε και Διατάσσουμε", έχουν φύγει... παρά λοιπόν ότι δεν είχε γίνει κάτι ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ (αν και στην τελευταία απάντηση που έλαβα από admin δεν μου άρεσε το ύφος ούτε να μου "φωνάζουν" χωρίς λόγο), ως διαμαρτυρία σε αυτή τη συμπεριφορά (και για την ηρεμία μου κλπ.) θα το γυρίσω σε απλός παρατηρητής (αραιά και που και αυτό) υποθέτω δεν είχα και καμιά αξιόλογη προσφορά (δεν θέλω γλυψήματα σε αυτό ούτε κάποιο να μου πει πως κάνω λάθος) οπότε δεν θα χάσετε και τίποτα - βασικά έλεγα να το κάνω χωρίς καν να το πω... αλλά όπως είπα σκέφτηκα να προλάβω το τηλέφωνο του Νίκου ![]() παρένθεση: ο georgep μπορεί πια να συνεχίζει αμέριστα την.. προσφορά του (δηλ. "εξηγήστε με 1376 τρόπους γιατί η BMW και η GS είναι αίσχος και γιατί οι Ιάπωνες και ειδικά η Honda και ειδικά το Varadero είναι καλύτερα" χωρίς να του τη σπάω εγώ ![]() ![]() ![]() ως... προσφορά μου με την αποχώρηση, θυμίζω αυτό το thread: http://www.gsforum.gr/%CE%A7%CF%81%C...etiquette.html ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΙ οι admins να το διαβάσουν... ειδικά εκείνοι που τους αρέσει να επικαλούνται "όρους του φόρουμ" - είναι ευκαιρία να βελτιωθείτε και να βγάλετε και τα defaults με μεγάλα bold γράμματα λες και τα post σας είναι "ανώτερα" των άλλων - μπορείτε φυσικά να με αγνοήσετε, στο κάτω κάτω τι ξέρω εγώ... πόσο καιρό να έχω στο Internet, στα BBS, ως αναγνώστης, στέλεχος ή και ιδρυτής ...δεν χρειάζεται να ξέρετε ![]() εύχομαι το καλύτερο σε όλους προσωπικά και στο φόρουμ γενικότερα γενικά θα μπαίνω περιοδικά αλλά μόνο για να ενημερώνομαι και μόνο στα threads που ο τίτλος τους έχει κάτι να μου πει (είπαμε φεύγω, δεν είπαμε ότι είμαι χαζός να χάνω πιθανές ενημερώσεις σχετικά με αυτό που καβαλάω) "φιλάκια" |
|
|||
|
|||
![]()
καλό δρόμο...
|
|
|||
|
|||
![]()
καλη χρονια φιλε μου και παντα με υγεια.....
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
επειδή επανέρχεσαι για δεύτερη φορά ζητώντας..........εξηγήσεις, πρέπει να καταλάβεις ότι ορισμένες φορές "αυτές" οι εξηγήσεις δεν "έρχονται", μόνον και μόνον για να προστατευθεί το συγκεκριμένο μέλος. Πάνω απ' όλα βάζουμε την προσωπική αξιοπρέπεια του κάθε μέλους μας και αυτό είναι κάτι που δεν θα διακυβεύσουμε ποτέ! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τώρα και η τροχαία στην ενημέρωση .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πλοήγηση - Hardware και Software | 14 | 24-05-2009 10:57 |
Ελάτε σε μια διαφορετική δενδροφύτευση | skippybi | Περιβάλλον | 2 | 27-01-2009 23:09 |
Έχασαν τη ζωή τους, αλλά, χάρισαν μια νέα ζωή σε συνανθρώπους τους | skippybi | Κοινωνική ευαισθησία | 12 | 26-01-2009 16:48 |
Tαξιδεύοντας με μια BMW F 800 GS!!!! | riko46 | Ταξίδια στο εξωτερικό | 8 | 19-01-2009 10:38 |
Επείγουσα ενημέρωση | smail.GR | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 19-12-2008 15:20 |